Ok baietzi uite cum sta treaba. Cand am dat AMR-ul ala asa a fost. dupa 7 zile am inceput sa dau telefoane in toate partile. Au zis k daca putem sa mergem cu masina noatra +tubul de oxigen ne asigura doar hidrobionul. Zis si facut Kingfischer a "donat" masina, si tot prin amabilitatea lui am reusit sa facem rost si de tubul de oxigen doar k asta sa intamplat vinerea, tubul avea doar 5 atmosfere de oxigen. Am luat tubul, si am mers la Linde (sunt singurii din sibiu care incarca cu OXIGEN NU
CO2) acolo l-am incarcat) inca odata tot multumim lui Kingfischer. Luni dimineata i sun si ii intreb cand sa mergem:
"-Daca ajungeti marti dimineata la 9:30-10:00 este perfect"
pt mine era si mai perfect pt k lucram schimbu 3 am iesit marti dimineata la ora 6. I-am sunat din nou pe cei de la Sanpaul si au zis k ne asteapta cu pestele, ma saltat Kingfischer de la munca si am plecat cu tubul de oxigen in spatele unei dacii papuc (bomba curata)....pe drum eram asa de incantati k am reusit sa indeplnim visul multor pescari care au crezut in toata treaba asta. Ajungem acolo la ora 9:40, cand ajungem il sun pe Proprietar el imi spune k este pe lacul de langa incinta fermei....Bucurosii ne deplasam spre lacul respectiv, cand ajugem acolo facem cunostinita cu baietzi si asteptam sa ridicam pestele....
"-Imi pare rau, dar nu am recoltat shalau,
Ii explic ca am batut aproape 200km cu bomba in spate. El a zis k este constient k a fost greu drumu, dar nu are nimik recoltat din lacul acesta si k are in alt lac mai mic shalau.
"-Perfect, asteptam pana la 12 ce terminati cu lacul asta si ne dati din ala"
-Imi pare rau, dar dupa ce termin cu lacul acesta ma apuc de alt lac si nu ma bag in acela cu shalau"
Deci mai pe scurt Ne-am plimbat 400 Km am reusit sa stau 26 de ore treaz...si n-eam intors acasa doar cu tubul de oxigen plin
Deci mai Apsalba...Mai tineti gura si nu mai vorbi in nestire de cauza...doara nu esti
tampit