ne implicam in populare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Noi 2008, 09:11

Adrian SB scrie:Baieti, ce se mai aude cu popularea?
O mai facem anul asta sau nu?
Daca esti dintre cotizanti, fa un convocator si vin si eu cu zece milioane. Initiatorul a uitat de obligatia pe care si-a luat-o singur si asteapta sa o faca altii? Parerea mea este ca a fost o teapa care nu a reusit, interesul fiind practic nul din partea forumistilor si suma colectata insignifianta. Celor care s-au batut cu caramida in piept, sa le fie rusine. Daca intr-o saptamana nu se face popularea (vine iarna si nici dracu nu mai recolteaza) respectivii ar trebui sa-si ceara scuze. Banii nu mai pot fi returnati, comisionul bancar fiind mai mare decat cotizatia. :oops: :oops: :oops:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 08 Noi 2008, 09:45

apsalba scrie:Cand va puneti de acord donez si eu 10 milioane.
apsalba scrie:Celor care s-au batut cu caramida in piept, sa le fie rusine.
Ne-am pus de acord de multa vreme. Deci, ai dreptate: sa-ti fie rusine!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Noi 2008, 10:09

apsalba scrie:
Adrian SB scrie:Baieti, ce se mai aude cu popularea?
O mai facem anul asta sau nu?
Daca esti dintre cotizanti, fa un convocator si vin si eu cu zece milioane. Initiatorul a uitat de obligatia pe care si-a luat-o singur si asteapta sa o faca altii? Parerea mea este ca a fost o teapa care nu a reusit, interesul fiind practic nul din partea forumistilor si suma colectata insignifianta. Celor care s-au batut cu caramida in piept, sa le fie rusine. Daca intr-o saptamana nu se face popularea (vine iarna si nici dracu nu mai recolteaza) respectivii ar trebui sa-si ceara scuze. Banii nu mai pot fi returnati, comisionul bancar fiind mai mare decat cotizatia. :oops: :oops: :oops:
tu nu ai altceva mai bun de facut sambata dimineata decat sa arunci cu noroi????
Ai vreun argument ca sa afirmi ca a fost teapa?
Ai contribuit tu cu vreun leu pentru treaba asta? Nu !
Nu ai nici un drept sa ceri explicatii, daramite sa aduci asemenea acuzatii.
Afirmatia asta te califica definitiv din punctul meu de vedere in categoria celor care mor de grija altuia.
Daca da fierea pe afara, iti sugerez sa-ti pui o barbita, e pacat sa se pateze planul ala maret de management pentru Oasa. :!:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 08 Noi 2008, 12:06

HellRAISER scrie:amr ....sa cam prelungit ..doar cu 7 zile ;)
Asta era acum o luna,probabil multa lume vrea sa stie in ce faza mai suntem cu popularea si e corect.Deci Hell,se mai face anul asta sau ramane ptr.primavara?

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 08 Noi 2008, 13:08

Ok baietzi uite cum sta treaba. Cand am dat AMR-ul ala asa a fost. dupa 7 zile am inceput sa dau telefoane in toate partile. Au zis k daca putem sa mergem cu masina noatra +tubul de oxigen ne asigura doar hidrobionul. Zis si facut Kingfischer a "donat" masina, si tot prin amabilitatea lui am reusit sa facem rost si de tubul de oxigen doar k asta sa intamplat vinerea, tubul avea doar 5 atmosfere de oxigen. Am luat tubul, si am mers la Linde (sunt singurii din sibiu care incarca cu OXIGEN NU CO2) acolo l-am incarcat) inca odata tot multumim lui Kingfischer. Luni dimineata i sun si ii intreb cand sa mergem:
"-Daca ajungeti marti dimineata la 9:30-10:00 este perfect"
pt mine era si mai perfect pt k lucram schimbu 3 am iesit marti dimineata la ora 6. I-am sunat din nou pe cei de la Sanpaul si au zis k ne asteapta cu pestele, ma saltat Kingfischer de la munca si am plecat cu tubul de oxigen in spatele unei dacii papuc (bomba curata)....pe drum eram asa de incantati k am reusit sa indeplnim visul multor pescari care au crezut in toata treaba asta. Ajungem acolo la ora 9:40, cand ajungem il sun pe Proprietar el imi spune k este pe lacul de langa incinta fermei....Bucurosii ne deplasam spre lacul respectiv, cand ajugem acolo facem cunostinita cu baietzi si asteptam sa ridicam pestele....
"-Imi pare rau, dar nu am recoltat shalau, :shock: :shock: :shock:
Ii explic ca am batut aproape 200km cu bomba in spate. El a zis k este constient k a fost greu drumu, dar nu are nimik recoltat din lacul acesta si k are in alt lac mai mic shalau.
"-Perfect, asteptam pana la 12 ce terminati cu lacul asta si ne dati din ala"
-Imi pare rau, dar dupa ce termin cu lacul acesta ma apuc de alt lac si nu ma bag in acela cu shalau" :x :evil: :x :evil:

Deci mai pe scurt Ne-am plimbat 400 Km am reusit sa stau 26 de ore treaz...si n-eam intors acasa doar cu tubul de oxigen plin :explode: :censored: :fluch

Deci mai Apsalba...Mai tineti gura si nu mai vorbi in nestire de cauza...doara nu esti tampit

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 08 Noi 2008, 13:52

Deci cei de acolo sunt neseriosi,pentru ca nu-mi dau seama de ce s-ar purta asa cu cineva care te suna iar tu il asiguri ca totul e ok,ca apoi sa-ti dai un picior in ... :evil: Asadar cum e pana la urma,acum sau la anul?

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 08 Noi 2008, 14:07

eu zic ca la anul ar fi mai bine, si de preferat sa nu se mai stie de unde se ia pestele ca nu cumva vreun ciufut sa isi bage coada sa patzeasca ca acum

deci albanezule sa b3l3st1 ceva la totzi care au dat bani ptr populare si care vor sa faca ceva bun

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 08 Noi 2008, 14:50

ed scrie:eu zic ca la anul ar fi mai bine, si de preferat sa nu se mai stie de unde se ia pestele ca nu cumva vreun ciufut sa isi bage coada sa patzeasca ca acum

deci albanezule sa b3l3st1 ceva la totzi care au dat bani ptr populare si care vor sa faca ceva bun
:lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Noi 2008, 16:11

Oare de ce nu ai spus pe forum ce s-a intamplat? Ti-a fost rusine? Sictir, teparilor. :twisted: :twisted: :twisted:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 08 Noi 2008, 16:23

Adica? :shock:

Scrie răspuns