ne implicam in populare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 08 Noi 2008, 17:27

apsalba scrie:Oare de ce nu ai spus pe forum ce s-a intamplat? Ti-a fost rusine? Sictir, teparilor. :twisted: :twisted: :twisted:
"Sictir, teparilor". Rog adminul sa ia masurile ce se impun in asemenea situatii.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 08 Noi 2008, 20:33

apsalba scrie:Oare de ce nu ai spus pe forum ce s-a intamplat? Ti-a fost rusine? Sictir, teparilor. :twisted: :twisted: :twisted:

da mia fost rusine pt tampenia altuia :lol: .....adimnu...nici o masura??? :evil:

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 08 Noi 2008, 20:48

Daca transporti salaul 400 de km cu tot tubul de oxigen si cu tot hidrobionul la destinatie cind veti ajunge din pacate va supravietui maxim 10% daca aveti noroc . In general mortalitatea este de 100%.
Nu ca sunt circotas s-au am ceva cu voi . Initiativa voastra este laudabila dar nu asa se transporta salaul. Este pacat de bani si de sperantele celor care au contribuit financiar pentru realizarea unui obiectiv nobil

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 08 Noi 2008, 21:38

apsalba ai avertisment pentru limbaj si atitudine
te rog evita acest topic

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Noi 2008, 00:11

danr scrie:apsalba ai avertisment pentru limbaj si atitudine
te rog evita acest topic
nope
sorry boss, asta e ban curat, din principiu, dincolo de regulament.
ca sa nu fie nici cea mai mica urma de indoiala:
daca cineva dintre cotizanti are dubii, sau vrea banii inapoi, sunt disponibil pe mesagerie privata, mess: tavivoinea, mobil 0723602724, fara nici un fel de problema, dam banii inapoi.
Ne cerem scuze tuturor cotizantilor, dar din pacate nu este vina noastra ca cei de la ferma piscicola nu s-au tinut de cuvant.
Noi vrem sa incercam din nou in primavara sau cand va fi posibil, proiectul nu e abandonat.
Astept cereri de refinantare, suport eu inclusiv comisionul bancar. :evil:
DAR:
apsalba nu mai posteaza pe acest forum.
NICIODATA :!:

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 09 Noi 2008, 00:57

de acord cu Tavi
pentru apsalba : Sibiul nu da tepe si nu acuza fara dovezi.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 09 Noi 2008, 10:15

APSHD scrie:Daca transporti salaul 400 de km cu tot tubul de oxigen si cu tot hidrobionul la destinatie cind veti ajunge din pacate va supravietui maxim 10% daca aveti noroc . In general mortalitatea este de 100%.
Urmareste topicul!!! Nu era vorba de 400 km! :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 09 Noi 2008, 12:11

asa ba frate sa se dea suturi in asssss celor care nu au altceva de facut decat sa isi bage nasul unde nu le fierbe oala :twisted: :twisted: :twisted:

eu unul sprijin aceasta actiune pana in panzele albe chiar dac anul asta nu s-a putut din cauza unui ciormalau care are ferma,darar falimentul in el ptr ce a facut :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 09 Noi 2008, 12:43

Tavi scrie:...Noi vrem sa incercam din nou in primavara sau cand va fi posibil, proiectul nu e abandonat.
Astept cereri de refinantare, suport eu inclusiv comisionul bancar. :evil:
ce insemna cereri de finantare ? ca nu inteleg !
din punctul meu de vedere e ok la primavara ! pana atunci am destul timp sper sa dublez suma pe care am depus-o ! :D si o voi face, puteti conta pe ea :D
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 09 Noi 2008, 12:47

postare gresita,... voiam sa modific, sa intreb: ce inseamna cereri de refinantare ?
:D Sorry
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns