ne implicam in populare?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Daca am jignit pe cineva, imi cer public scuze. Ce am vrut sa spun, referitor la acest gen de actiuni, a fost ca acestea nu se fac cu hei-rup. O actiune de populare are anumite reguli si se face profesionist. Nu cu bune intentii. Probabil, daca este adevarata problema cu plimbarea la ferma,
ca cei care vroiau sa vanda, nu s-au deranjat pentru o afacere de doi lei.
PS Nu sunt suparat pe cei care mi-au adresat expresii neacademice si sper ca au tras invatamintele de rigoare din aceasta experienta. Nu voi mai interveni pe acest topic, dar daca se va continua actiunea promit sa o sprijit asa cum m-am angajat. Pot chiar sa trimit un transport de peste la o locatie stabilita in prealabil.
ca cei care vroiau sa vanda, nu s-au deranjat pentru o afacere de doi lei.
PS Nu sunt suparat pe cei care mi-au adresat expresii neacademice si sper ca au tras invatamintele de rigoare din aceasta experienta. Nu voi mai interveni pe acest topic, dar daca se va continua actiunea promit sa o sprijit asa cum m-am angajat. Pot chiar sa trimit un transport de peste la o locatie stabilita in prealabil.
adica cereri de dat banii inapoi...miky scrie:ce insemna cereri de finantare ? ca nu inteleg !Tavi scrie:...Noi vrem sa incercam din nou in primavara sau cand va fi posibil, proiectul nu e abandonat.
Astept cereri de refinantare, suport eu inclusiv comisionul bancar.![]()
din punctul meu de vedere e ok la primavara ! pana atunci am destul timp sper sa dublez suma pe care am depus-o !si o voi face, puteti conta pe ea

in cazul tau trebe sa trimiti o cerere cu dop
de pluta, normal
chiar daca nu vrei nimic

prin "Sictir, teparilor" ai vrut sa spui exact ceea ce se intelege adica o insulta gratuita, deci n-o mai da cotita...apsalba scrie:Ce am vrut sa spun, referitor la acest gen de actiuni, a fost ca acestea nu se fac cu hei-rup...
daca scuzele ar fi izvorate intradevar din constiinta ta, poate ca ar trebui luate macar in seama, daca nu acceptate (asta oricum ar fi prea mult)
pentru aroganta ta, si felul de a te exprima la adresa celor de aici si eu raman la parerea ca iti meriti banul fara "suspendare"...
cat despre faptul ca iti pui cenusa in cap si iti arati disponibilitatea ta de a sustine actiunea in viitor, fii sigur ca lumea e deja lamurita si o ia in seama exact la valoarea pe care atitudinea ta de pana acum i-o confera...
ce e trist e ca dupa mai bine de doi ani de discutii tu nu ai reusit inca sa ai vreun feeling comun cu pescarii in numele carora cu vorbesti cu tupeu de politician al zilei... limba ta e alta decat a celor care se duc cu batul pe apa, si niciodata n-ai inteles nimic din asta...
aceasta actiune de populare nu se vrea una profesionista, ...indiferent de rezultatul pe care il va avea, mesajul ei catre tine trebuie sa il intelegi ca pe o forma de protest fata de modul politruc in care voi asociatiile astea reprezentative intelegeti sa reprezentati cu forta niste interese care sunt ale oricui numai ale pescarilor nu,...
ar trebui sa o intelegeti ca pe o forma de dezavuare a pasivitatii voastre si a neimplicarii in problemele reale care dor pescarul de pe balta...
abureala cu lupta agvps, e razboiul vostru al politrucilor, si cum era de asteptat dureaza de mai bine de doi ani si va mai dura inca mult,... intre timp, pescarii se vor lasa probabil de pescuit...
iar patriotismele si reprezentarile muncitoresti pe care le-ati vrea voi sunt o himera moarta in papusoi,...
punct...
ar fi bine macar deacum incolo daca oricum nu poti sa-ti depasesti conditia de Catavencu, sa stai deoparte macar de topicul asta daca nu de forumurile pescarilor... e singurul lucru decent pe care-l poti face, si pe care noi, aia din sibiu macar,... l-am aprecia...
ramai in lumea ta !...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
-
- veteran
MihaiV scrie:Urmareste topicul!!! Nu era vorba de 400 km!APSHD scrie:Daca transporti salaul 400 de km cu tot tubul de oxigen si cu tot hidrobionul la destinatie cind veti ajunge din pacate va supravietui maxim 10% daca aveti noroc . In general mortalitatea este de 100%.
Ce conteaza.
Ai vazut ca ei inteleg cum vor si arunca acuze gratuite cu cuvinte "neacademice", ca sa-l citam pe unul dintre ei, oricui, la orice ora.
Apoi cica isi cer scuze.
-
- veteran
tavi uite am o idee ca se pare ca acest topic se indreapta spre ceva bun.si avem noroc ca esti sibian propun ca orice postare de jignire sau care tinde sa devieze de la acest subiect sa poata fi "corectat" de voi moderatorii. poate reusim niste discutii clare fara interventii neacademice.asta nu inseamna ca vreau sa pun pumnul in gura cuiva dar totusi din atatea topicuri sa fie si ceva interesant de urmarit nu numai baliverne.
ce spui se poate??
ceilalti sunteti de acord????
ce spui se poate??
pescuitorul scrie:tavi uite am o idee ca se pare ca acest topic se indreapta spre ceva bun.si avem noroc ca esti sibian propun ca orice postare de jignire sau care tinde sa devieze de la acest subiect sa poata fi "corectat" de voi moderatorii. poate reusim niste discutii clare fara interventii neacademice.asta nu inseamna ca vreau sa pun pumnul in gura cuiva dar totusi din atatea topicuri sa fie si ceva interesant de urmarit nu numai baliverne.
ce spui se poate??
ok !