ne implicam in populare?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
hellraiser, la orice banca se poate controla contul prin internet banking, problema e daca o poti face gratis sau contracost... la unele banci serviciul asta implica un abonament sau comision, etc,... la altele e gratuit...
deci daca nu vrei costuri suplimentare,.... deschide ochii si intreaba inainte...
la banca transilvania de pilda internet bankingul eu il platesc cu 1 leu/luna...
la alte banci e mai scump,... la altele e gratuit...
deci daca nu vrei costuri suplimentare,.... deschide ochii si intreaba inainte...
la banca transilvania de pilda internet bankingul eu il platesc cu 1 leu/luna...
la alte banci e mai scump,... la altele e gratuit...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
sa nu cumva sa va prinda controlul in momentul eliberarii si sa va vedem la stiri prezentati ca fiind braconieri 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
M-a bucurat initiativa de populare, ma inscriu si eu si o sa mai aduc si cativa prieteni. Referitor la suma de bani, fiind o actiune pe baza de voluntariat, cred ca trebuie lasata la latitudinea fiecaruia, in functie de posibilitati.
Si sunt convins ca populand pe banii nostri un baraj, nu vom mai tolera asa usor pescuitul nesportiv.
toata stima,
Si sunt convins ca populand pe banii nostri un baraj, nu vom mai tolera asa usor pescuitul nesportiv.
toata stima,
In primul rand incep prin a spune ca sunt nespus de ferincit ca mai exista pescari adevarati care vor sa populeze apele pe banii lor.
Anul trecut am populat si eu(cu fratele meu) un rau din judetul Brasov cu 20000 de puieti de Pastrav Indigen,iar anul acesta vom popula acelasi rau cu 20000 de puieti de Pastrav Fantanel(in mxim o saptamana) si cu inca 20000 de puieti de Pastrav Indigen(dupa 1 mai).
Avem de asemenea in plan ca pe raul respectiv sa amenajam cascade si sa punem paza pe cheltuiala noastra.(acum incercam sa vedem cum putem administra aceasta apa din punct de vedere legal)
Eu cred ca daca se vrea se poate.Si daca mai exista si oameni hotarati va iesi un lucru bun.
Dar problemele cu adevarat grele incep dupa ce pestele a fost bagat in apa.
Eu cred ar trebui ne concentram asupra unui numar limitat de rauri.
Totodata ar trebui gandita si problema asigurarii pazei pt. aceste rauri .
Stie cineva daca o asociatie(de pescari) poate lua in administrare(sau o alta forma) un rau de munte?
Cu stima
Anul trecut am populat si eu(cu fratele meu) un rau din judetul Brasov cu 20000 de puieti de Pastrav Indigen,iar anul acesta vom popula acelasi rau cu 20000 de puieti de Pastrav Fantanel(in mxim o saptamana) si cu inca 20000 de puieti de Pastrav Indigen(dupa 1 mai).
Avem de asemenea in plan ca pe raul respectiv sa amenajam cascade si sa punem paza pe cheltuiala noastra.(acum incercam sa vedem cum putem administra aceasta apa din punct de vedere legal)
Eu cred ca daca se vrea se poate.Si daca mai exista si oameni hotarati va iesi un lucru bun.
Dar problemele cu adevarat grele incep dupa ce pestele a fost bagat in apa.
Eu cred ar trebui ne concentram asupra unui numar limitat de rauri.
Totodata ar trebui gandita si problema asigurarii pazei pt. aceste rauri .
Stie cineva daca o asociatie(de pescari) poate lua in administrare(sau o alta forma) un rau de munte?
Cu stima
ne implicam in populare?
Putem trimite pachetul de tigari? Eu incerc sa ma las si asa poate imbin utilul cu placutul..glumesc...prind si eu, e o idee buna, chiar daca unii dintre noi nu vom beneficia vreodata de acea populare, macar te simti bine c-ai facut ceva.
vad ca incet incet fiecare are un cuvant de spus asupra populari raurilor care le sunt fiecaruia acesibile si de care sunt legatzi intr-un fel
,macar atat putem face ca simpli pescari care vor sa mai vada si altceva in afara de mizerii pe raurile tzarii care an de an sunt luate cu asalt de si mai multi "iubitori ai gratarului'' sau ''pescarii de duminica'' pacat ca cei indreptatziti sa faca lucrul asta stau pe margine
sau fac ptr reclama
nu pentru ca ptr asta au fost infintzati.