Buna ideea asta cu salaul, si asa e putin prin zona... Nu e problema ca peste 2 luni se vor da apele la asociatii, oricum actiunea de strangere de fonduri o sa dureze ceva.HellRAISER scrie:ok maine deschid contul, specia cu cae se va popula este shalau, acum mai ramane de vazut care va prezentatzi duminik la porumbac....ce zicetzi ma trezesc singur pe acolo???
ne implicam in populare?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
propun ca zona si data la care se va face popularea sa fie secreta, si eventual un control cu o ora inainte de efectuarea actiunii pentru ca sa nu afle nimeni in afara de membrii cotizanti ce se intampla acolo, asta pentru a oferi o sansa in plus pestelui, intrun final se va descoperi ce si cum ( sper ca in 2-3 ani cand vor fi capturi semnificative ). Hellraiser, daca faci la Tiriac de exemplu ai optiune de online banking si cand verifici de pe net contu iti apare numele celui care a incarcat contul, eventual poti sa pui si o lista pe forum daca cei care doneaza sunt de acord, sa se vada ca se pot baga bani si in populare, nun umai in concursuri, sa aibe si apele naturale neconcesionate o sansa, nu numa burtile unora care "sau ajuns" patroni de apedan bobei scrie:Buna ideea asta cu salaul, si asa e putin prin zona... Nu e problema ca peste 2 luni se vor da apele la asociatii, oricum actiunea de strangere de fonduri o sa dureze ceva.HellRAISER scrie:ok maine deschid contul, specia cu cae se va popula este shalau, acum mai ramane de vazut care va prezentatzi duminik la porumbac....ce zicetzi ma trezesc singur pe acolo???

Deci pana acum vad ca sunt:
1. kingofbeasts
2. OvidiuRus
3. gene3004
4. Tudose
5. dan bobei
6. grecu
7. tincu ilie
8. Teodor
9. pescuitorul
10. HellRAISER
11. Fario_nebunu
12. Unchiu Stiuc
13. miky
14. Ed
15. Tavi
16. Bodi1971
17. Kingsischer
18. doc
19. pestisorul de aur
20. MihaiV
21. grebla
Deci contam pe 105 lei.
Care e sursa de unde se ia pestele?
Cat costa transportul pana la locul unde se face popularea?
1. kingofbeasts
2. OvidiuRus
3. gene3004
4. Tudose
5. dan bobei
6. grecu
7. tincu ilie
8. Teodor
9. pescuitorul
10. HellRAISER
11. Fario_nebunu
12. Unchiu Stiuc
13. miky
14. Ed
15. Tavi
16. Bodi1971
17. Kingsischer
18. doc
19. pestisorul de aur
20. MihaiV
21. grebla
Deci contam pe 105 lei.
uite, eu pun 50 de ronMihaiV scrie:Deci pana acum vad ca sunt:
1. kingofbeasts
2. OvidiuRus
3. gene3004
4. Tudose
5. dan bobei
6. grecu
7. tincu ilie
8. Teodor
9. pescuitorul
10. HellRAISER
11. Fario_nebunu
12. Unchiu Stiuc
13. miky
14. Ed
15. Tavi
16. Bodi1971
17. Kingsischer
18. doc
19. pestisorul de aur
20. MihaiV
21. grebla
Deci contam pe 105 lei.

- kingofbeasts
- veteran
din pacate pentru mine e cam racoare pentru pescuitul pe ploaie, desi daca se mai schimba prognoza s-ar putea sa vin. Informatiile le iau de aici: http://vremea.my-press.ro/?ctry_m=Romania&loc=Sibiu iar prognoza corespunde in proportie de 70-80% pe 10 zile . tot verific la ea de vreo 2 ani. pe primel 3 zile corespunde de regula in proportie de 90%.HellRAISER scrie:ok maine deschid contul, specia cu cae se va popula este shalau, acum mai ramane de vazut care va prezentatzi duminik la porumbac....ce zicetzi ma trezesc singur pe acolo???
Cel mai probabil o sa ies sabata viitoare inainte de inchidere.
PS nici la junior member-ul din poza nu-i place ploaia

respecte
http://www.sterlet.ro/vanzare-peste-viu.php
Nu fac reclama, nu-i cunosc, i-am gasit pe net si am postat adresa lor.
Intrebarea e daca puietul de salau hranit cu pedigree pt pesti supravietuieste si se dezvolta intr-o locatie salbatica-naturala, fara acea sursa de hrana administrata la ore fixe de Pavlov ?
Nu fac reclama, nu-i cunosc, i-am gasit pe net si am postat adresa lor.
Intrebarea e daca puietul de salau hranit cu pedigree pt pesti supravietuieste si se dezvolta intr-o locatie salbatica-naturala, fara acea sursa de hrana administrata la ore fixe de Pavlov ?
Asta ar fi cea mai mica problema a voastra !
Ideea e sa aveti un cu ce sa il transportati !
Atentie ca salau e ft sensibil la oxigen si recomandarea mea ar fi sa folositi un hidrobion cu tub de oxigen!
Deasemenea atentie la numarul de exemplare pecare il bagati in hidrobion !
Si inca o smecherie : cam cu o ora inainte de a baga peste in hidrobion ar trebui sa bagati niste sare in apa , cam 1 kg de sare la 1000 l apa !
Asta ar fi cea mai mica problema a voastra !
Ideea e sa aveti un cu ce sa il transportati !
Atentie ca salau e ft sensibil la oxigen si recomandarea mea ar fi sa folositi un hidrobion cu tub de oxigen!
Deasemenea atentie la numarul de exemplare pecare il bagati in hidrobion !
Si inca o smecherie : cam cu o ora inainte de a baga peste in hidrobion ar trebui sa bagati niste sare in apa , cam 1 kg de sare la 1000 l apa !
ok atunci contu de la brd pica...am sa fac la tiriac, daca voi zicetzi k se pote controla contu direct online
, eu am zis din start k am sa pun 20 lei. Dar cel mai bine ar fi sa ne raspunda pescuitorul la intrebari din moment ce nu va veni nimeni la porumbacu( nu mai ma duc nici eu, speram la o vorba live
)deci discutia va ramane tot pe forum, asta pana ce vom rezolva cu toate treburile: transport, biosfera....etc si zic k eliberarea lor sa se faca noaptea, sau chiar la o saptamana dupa inchiderea sezonului, buna ideea si cu controlul inainte, deabea i va mai speria pe ciobanii cat despre populare...mai bine ramane intre noi (si vizitatorii acestui forum)