ne implicam in populare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 03 Apr 2008, 21:27

HellRAISER scrie:ok maine deschid contul, specia cu cae se va popula este shalau, acum mai ramane de vazut care va prezentatzi duminik la porumbac....ce zicetzi ma trezesc singur pe acolo???
Buna ideea asta cu salaul, si asa e putin prin zona... Nu e problema ca peste 2 luni se vor da apele la asociatii, oricum actiunea de strangere de fonduri o sa dureze ceva.

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 03 Apr 2008, 22:22

dan bobei scrie:
HellRAISER scrie:ok maine deschid contul, specia cu cae se va popula este shalau, acum mai ramane de vazut care va prezentatzi duminik la porumbac....ce zicetzi ma trezesc singur pe acolo???
Buna ideea asta cu salaul, si asa e putin prin zona... Nu e problema ca peste 2 luni se vor da apele la asociatii, oricum actiunea de strangere de fonduri o sa dureze ceva.
propun ca zona si data la care se va face popularea sa fie secreta, si eventual un control cu o ora inainte de efectuarea actiunii pentru ca sa nu afle nimeni in afara de membrii cotizanti ce se intampla acolo, asta pentru a oferi o sansa in plus pestelui, intrun final se va descoperi ce si cum ( sper ca in 2-3 ani cand vor fi capturi semnificative ). Hellraiser, daca faci la Tiriac de exemplu ai optiune de online banking si cand verifici de pe net contu iti apare numele celui care a incarcat contul, eventual poti sa pui si o lista pe forum daca cei care doneaza sunt de acord, sa se vada ca se pot baga bani si in populare, nun umai in concursuri, sa aibe si apele naturale neconcesionate o sansa, nu numa burtile unora care "sau ajuns" patroni de ape :wink:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 04 Apr 2008, 07:41

Deci pana acum vad ca sunt:
1. kingofbeasts
2. OvidiuRus
3. gene3004
4. Tudose
5. dan bobei
6. grecu
7. tincu ilie
8. Teodor
9. pescuitorul
10. HellRAISER
11. Fario_nebunu
12. Unchiu Stiuc
13. miky
14. Ed
15. Tavi
16. Bodi1971
17. Kingsischer
18. doc
19. pestisorul de aur
20. MihaiV
21. grebla

Deci contam pe 105 lei.
Care e sursa de unde se ia pestele?
Cat costa transportul pana la locul unde se face popularea?

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 04 Apr 2008, 08:35

1.Pentru transport pun la bataie cu o dacia pick-up de doua locuri cu dimensiuni bena 1.9 X 1.5m platforma deschisa (necarosat).

@hell nu ajung la porumbacu duminica

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 04 Apr 2008, 08:48

MihaiV scrie:Deci pana acum vad ca sunt:
1. kingofbeasts
2. OvidiuRus
3. gene3004
4. Tudose
5. dan bobei
6. grecu
7. tincu ilie
8. Teodor
9. pescuitorul
10. HellRAISER
11. Fario_nebunu
12. Unchiu Stiuc
13. miky
14. Ed
15. Tavi
16. Bodi1971
17. Kingsischer
18. doc
19. pestisorul de aur
20. MihaiV
21. grebla

Deci contam pe 105 lei.
Care e sursa de unde se ia pestele?
Cat costa transportul pana la locul unde se face popularea?
uite, eu pun 50 de ron :wink: si ma cuget ca de ceva logistica dispune si pescuitorul, pentru a minimiza costurile, pare mai simplu de facut o asociatie si un proiect pentru obtinere de fonduri, in 20 de oameni. Dar, in lipsa de, merge si asa.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 04 Apr 2008, 09:04

din pacate pentru mine e cam racoare pentru pescuitul pe ploaie, desi daca se mai schimba prognoza s-ar putea sa vin. Informatiile le iau de aici: http://vremea.my-press.ro/?ctry_m=Romania&loc=Sibiu iar prognoza corespunde in proportie de 70-80% pe 10 zile . tot verific la ea de vreo 2 ani. pe primel 3 zile corespunde de regula in proportie de 90%.
Cel mai probabil o sa ies sabata viitoare inainte de inchidere.
PS nici la junior member-ul din poza nu-i place ploaia :wink: :lol:
respecte

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 04 Apr 2008, 13:47

http://www.sterlet.ro/vanzare-peste-viu.php

Nu fac reclama, nu-i cunosc, i-am gasit pe net si am postat adresa lor.

Intrebarea e daca puietul de salau hranit cu pedigree pt pesti supravietuieste si se dezvolta intr-o locatie salbatica-naturala, fara acea sursa de hrana administrata la ore fixe de Pavlov ?

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 04 Apr 2008, 14:04

Unu: duminica am program,dar daca am hotarat cu ce populam si cine

face contul nu avem ce vb.deocamdata(dupa ce strangem banii,ok).

Doi:hai sa fie 10 lei de pers.,automat suma e dubla.

Trei:"Pescuitorul",de unde putem lua salau si la ce pret?

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 04 Apr 2008, 16:20

Intrebarea e daca puietul de salau hranit cu pedigree pt pesti supravietuieste si se dezvolta intr-o locatie salbatica-naturala, fara acea sursa de hrana administrata la ore fixe de Pavlov ?

Asta ar fi cea mai mica problema a voastra !
Ideea e sa aveti un cu ce sa il transportati !
Atentie ca salau e ft sensibil la oxigen si recomandarea mea ar fi sa folositi un hidrobion cu tub de oxigen!
Deasemenea atentie la numarul de exemplare pecare il bagati in hidrobion !
Si inca o smecherie : cam cu o ora inainte de a baga peste in hidrobion ar trebui sa bagati niste sare in apa , cam 1 kg de sare la 1000 l apa !

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 04 Apr 2008, 18:12

ok atunci contu de la brd pica...am sa fac la tiriac, daca voi zicetzi k se pote controla contu direct online :wink: , eu am zis din start k am sa pun 20 lei. Dar cel mai bine ar fi sa ne raspunda pescuitorul la intrebari din moment ce nu va veni nimeni la porumbacu( nu mai ma duc nici eu, speram la o vorba live :wink: )deci discutia va ramane tot pe forum, asta pana ce vom rezolva cu toate treburile: transport, biosfera....etc si zic k eliberarea lor sa se faca noaptea, sau chiar la o saptamana dupa inchiderea sezonului, buna ideea si cu controlul inainte, deabea i va mai speria pe ciobanii cat despre populare...mai bine ramane intre noi (si vizitatorii acestui forum)

Scrie răspuns