ne implicam in populare?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
ajvps sibiu : vl avrigului, vl stramba, vl. rindibou, lotrioara, raul mare si mic+ baraj, rau; saliste.
oricum am in plan si in acest an sa le populez cu cate cel putin 5000 de alevini de pastrav fiecare.
dar despre actiunea noastra concret vb fata in fata sau pe privat ca e delicata.
stabiliti locatia si data(pe privat)si le punem cap la cap ca sunt multe de vorbit.
fir intins
oricum am in plan si in acest an sa le populez cu cate cel putin 5000 de alevini de pastrav fiecare.
dar despre actiunea noastra concret vb fata in fata sau pe privat ca e delicata.
stabiliti locatia si data(pe privat)si le punem cap la cap ca sunt multe de vorbit.
fir intins
Dupa stiinta mea, limitata - recunosc, aceste ape au fost date in grija AJVPS-ului de RNP, care le avea in lege, in contracte scriind printre altele ca pot fi anulate daca se modifica legislatia.pescuitorul scrie:ajvps sibiu : vl avrigului, vl stramba, vl. rindibou, lotrioara, raul mare si mic+ baraj, rau; saliste.
fir intins
Ori acum RNP a iesit din schema cu noua lege, cel putin deocamdata, deci s-ar putea ca alte asociatii sa ia aceste ape de la ANPA.
Evident e doar o ipoteza, caci in SB n-am auzit de alta asociatie, iar pescuitorul aud ca face treaba buna, deci nu m-ar deranja sa continue sa o faca.
Popularea: faceti-o mai baieti unde vreti si considerati ca nu-s tocmai bani aruncati. Nu spuneti la nimeni unde si cu ce anume populati, in sensul ca sa nu fie informatie publica. Trimiteti doar un anunt privat celor ce au contribuit cu bani.
-
- veteran
- kingofbeasts
- veteran
eu as iesi sambata pe duminica in coada barajului de la porumbacu la insulele de stuf la stationar asa inainte de inchidere .my-press-ul (http://vremea.my-press.ro/Romania/Sibiu.html )da vreme buna si fiind si dupa ploaie poate iasa ceva de-o distractie si vreun caras de saramurapescuitorul scrie: dar despre actiunea noastra concret vb fata in fata

Ce spuneti?
respecte
- kingofbeasts
- veteran
[quote="HellRAISER"]hai mah, chiar nu mai iese nimeni??? Moooama cat interes pt popularea asta :oops:[/quote]
eu ies sambata, dar in conditiile date , am mutat iesirea pe balti mai spre fagaras, momentan oltul nu prezinta interes , am vb cu prietenii si a postat si tincu ilie...vorbim pe mess in continuare depre populare
eu ies sambata, dar in conditiile date , am mutat iesirea pe balti mai spre fagaras, momentan oltul nu prezinta interes , am vb cu prietenii si a postat si tincu ilie...vorbim pe mess in continuare depre populare