Mihaltul....iarna

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 12 Ian 2005, 20:51

Calone, stii tu treaba cu gusturile ..... :D
Io ma bucur ca are admiratori. La mine, nu a fost nici pe departe dragoste la prima vedere.

In ceea ce priveste frigul, intr-adevar, in noaptea in care am prins, efectiv nu am putut dormi in cort (de frig).
A trebuit sa stau pe lansete. :D
Cand l-am dat afara, m-am gandit ca bausem cam mult. :D
near the beer

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 12 Ian 2005, 20:59

:lol: :lol: :lol: :lol:
buna frate .... buna :lol: vezi ai grija cu bautu ca daca prinzi vreo anghila poate o iei la sanatoasa !!! :lol: :wink:

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 12 Ian 2005, 21:52

anghila chiar ar fi un cosmar.

Daca o pun pe mal si o gasesc in cort (eventual in sacul de dormit :shock: ) gata, vand sculele si de cum vine seara ma incui in casa. :D
near the beer

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 13 Ian 2005, 07:29

Ati trecut pe pasnic?Sau mihaltul e rapitor? :lol: :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 13 Ian 2005, 08:25

Rapitor . dar nu da la artificial . :D :D :lol:

dan craciun
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan craciun » 13 Ian 2005, 14:26

Eu,prin anii 70,prindeam mihalt pe Bega.La intrarea Begai in Timisoara,la "Turbina",se prindea mult mihalt la pestisor si rime,dar numai prin dec.-febr.Carnea e foarte gustoasa,iar ficatul se spune ca ar fi afrodisiac.Cel mai mare mihalt capturat de mine a avut 3,3kg.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 15 Ian 2005, 18:53

Sa stii ca pe Bega,la turbine,am prins rapitor in unele zile,cat nu prindeam in iesiri pe Timis,sau in locuri mai salbatice.Intre turbine si primul pod in aval,am prins avat,stiuca,biban.Altii au prins salau.Probabil rapitorul isi procura usor hrana acolo,asteptand pestisorii ametiti care trec prin turbine...
Michael va recomanda Regulamentul forumului

lipoveanu

Mesaj de lipoveanu » 15 Ian 2005, 23:20

eu cand am prins prima data mihaltz...am crezut ce este o eroare genetica........deci....se ia un salau...shi un somn...se sectioneaza de la jumate...pui capul de salau shi corpul de la somn...dai cu 'apa vie shi apa moarta'' se lipeste ..shi obtzii un mihaltz.... :lol:
am dat la salau...pe dunare dupa o statzie de pompe...mal de piatra..cadea adanc...la boartza...(un fel de carashel)...am prins 2 buc..asa cam aproape de1kg..era zapada pe mal..dupa oltenitza....loc...'ciocaneshti''misto locul....sunt exact 100km...shi esti la dunare...e zona de frontiera...

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 15 Ian 2005, 23:59

Lipovene, locul asta nu e pe drumul Oltenita-Spantov-...-Manastirea?
near the beer

lipoveanu

Mesaj de lipoveanu » 16 Ian 2005, 00:15

exact...
..ai fost pe acolo costica....??
bai...shi cat m-am tzinut anul asta sa trec pe la spantzov...sa dau in butucii aia....
stii mai la vale la ciocaneshti e o statzie de pompe...piatra...shi dupa vreo 2km erau copaci cazutzi in apa..toata burta aia....erau unii shi 15 de la mal....sute de copaci..(butuci)....afla ca ia carat dunarea pe totzi..!!!!!!!!!!!!!!! nu mai e unul.... e goala zona...am fost asta vara sa stam vreo 3 zile pe acolo...dar am fugit imediat...ce crap shi ce salau am mai prins pe aici...

Scrie răspuns