lansete custom si falsi "idoli"

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 01 Iun 2005, 15:55

nu exista bat de spin scurt care sa arunce 3g si cu care sa poti lua pe sus un peste mare. am vrea si noi, dar nu exista in varianta spin, eu deja am renuntat sa caut. deci baitcast, daca vrei musai sa dai cu alea. tudor, wave si inca vreo cativa pe forum folosesc asa ceva si ar trebui sa fie in masura sa-ti recomande ceva.

da' tu chiar esti sigur ca doar la voblere ar da? ma gandesc ca ai putea lansa super ok cu batul pe care il ai deja un shad cu un jig mai greu sau linguri. sau chestii pe genul alora pe care le leg eu pentru alte dracii.

daca ai chef de un download, aici poti vedea un video cu asa ceva, daca nu ma insel sunt chiar baracude alea din filmulet.

http://www.iarfish.com/id54.htm

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 01 Iun 2005, 15:59

[quote="Paul"]
Ce s-a intamplat de ai intinerit asa brusc??[/quote]

Cred ca o fost o greseala tehnica he! he!

Fir Intins!!!

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 01 Iun 2005, 16:02

Lasati-l fratilor cu Ron Thompson-uri si alte alea, omul pescuieste in tarile calde.

So, daca iti permite bugetul cumpara Falcon Cenderi Ti, modelul SSTi-7L (7', 3/16-1/2 (5-15 grame)). E conceputa special pentru pescuit marin cu o rezerva de putere remarcabila. E relativ scumpa (190 de dolari) dar merita banii.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 01 Iun 2005, 16:09

hmm...vad ca exista si un model de spin 3/16-1oz, 15-25lbs.
nu zic daca e fast sau moale. ai avut asa ceva, wave?

gabor
senior
senior

Mesaj de gabor » 01 Iun 2005, 16:12

F5ST-60XS BlackOut (Ultra Extra Fast = Stinger Tip, 1/16-3/4 oz., 5-17 lbs.)
The BlackOut is designed to deal with the monsters that lurk in the deep or around lay downs in shallow water
http://www.megabassusa.com/Hedgehog.htm
http://www.megabassusa.com/Spinning%20Rods.htm

fantezist?

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 01 Iun 2005, 16:14

Nu. Eu am SSTi-76M (7'6", 1/4-3/4, Moderate Fast). Il folosesc pentru oscilante.
Ala de care spui tu e Fast. "Flex"="Action" pe sitre-ul Falcon.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 01 Iun 2005, 17:40

eugene, dan este operat la mana dreapta, dar o sa faca un efort cu stanga:lol:

nu-i o rusine sa prinzi pesti care bat spre 10 kile, chiar daca se numesc crapi si ii astepti cu berea in mana, in tmp ce altii se mandresc dupa o partida cu 3 atacuri de oblete, din care unul a reusit temporar sa apuce musca :twisted: hehe, stii tu despre cine vorbesc

ref la lanste, astept si eu acum un allstar titanium 7 ' 1/4-5/8 moderate fast si un gloomis imx sjr783, pentru a intari putin armamentul din dotare

eu merg pe cai batute, spre deosebire de altii care dupa cea au experimentat atat de mult si au testat toate betele de spin, au ajuns la concluzia ca se poate pescui la spin numai cu bete custom pe blank-uri de fly, eventual de 9 ' :shock: :twisted:
cica se incarca batul ala cu rotative sau voblere mici... o minunatie

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 01 Iun 2005, 18:26

ete dom'le ca se agerizeaza si el! vroiam sa te fac sa mai zici ceva, de cand te-ai facut crapar esti cam tacut si nu-ti sta bine. lol

despre experimentul meu, cand o sa mergem amandoi la dunare o sa vedem care dintre noi reuseste sa dea in cap alora mari care bat colo departe. eu zic ca o sa am mai multe sanse cu parul ala de musca. pe langa mal o sa dau la musca oricum ca e mai fun.

conform teoriilor, un blanc care se incarca cu un snur de clasa 10 e echivalentul unui 1/4-3/4...1, dar cu rezerva de putere mare. asa ca o sa fie exact ce trebuie. oricum, o sa vedem cum iese, am oarece emotii, da' oricum il tineam degeaba pe acasa.

legat de obleti: aia era chestie de iarna, acuma iau unul dupa altul ca nu mai sunt timizi. am inscris deja 5 specii cu snur. mici, dar toti la muste facute de mine. am inteles ca ai tai crapi nu prea bun botu' decat la boiles din comert, zicea un sugubat ca pe alea facute de tine nu prea se inghesuie, eh? :evil:

si cu microvoblere sa dai tu ele la dunare. ca eu am dat si n-am prins decat cu chestii lungi de peste 6cm. bine, la cata bafta ai tu, nu e exclus sa-ti iasa iarasi faza cu rotativa aia cu varnes galben. lol

altfel, serios vorbind, eu am cam intrat oficial in sezonul de vara, ma cam plict la job dupa cum se vede. de saptamana viitoare nu mai bag cleni, obleti si rosioare si-o sa cam incep iesirile la dunare in timpul saptamanii. sper sa-ti treca mana in vreo doua saptamani, cred ca atat mai dureaza pana incepe sa topaie avatul. daca nu, ma duc singur si asta e.

take care!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 01 Iun 2005, 20:57

sper si eu sa-mi treaca cat de cat in doua saptamni, caci la vremea respectiva o sa invat de la tudor cum se prind somnii aia mari pe sena :lol:

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 02 Iun 2005, 08:04

@Dan Radulescu:

Sa ai mare grija cum treci dinamita peste granita, ca te aresteaza aia pt. terorism! Ca alta sansa sa vezi somni d-aia n-ai! (Asta daca nu i se face mila lui Tudor si prinde unul-doi, ca sa-ti arate cum se face). :twisted:

@Eugen:

Check this out: http://www.predatek.com. Sint citeva modele care m-au "dat pe spate". Ce zici de Sand Viper?

Scrie răspuns