lansete custom si falsi "idoli"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ca sa revin la subiect: saptamana viitoare o sa-mi fac o a doua lanseta "custom", adica un bat de spin pentru avat la dunare, pe un blanc de 9' de musca, clasa 10. mi-au ajuns componentele, maine le ridica un prieten de la vama. acum incep emotiile. oare cum o sa fie, cum va lansa, ce greutati o sa pot arunca, cat de moale va iesi samd. abia astept sa-l vad gata.
- Wavedancer
- veteran

- Wavedancer
- veteran

- Wavedancer
- veteran

[quote="Wavedancer"]Cine-i junior frate?! :lol:[/quote]
Aha ! Deci acuma ca nu pun zimbareti intelegi de gluma !
Eugen , sub SF scrie " junior member " . Zicea Dan sa nu ne legam de astia mai noi .
In legatura cu specializarile , spuneti si mie o lanseta cu care pot arunca un microvobler din asta de 4-5 cm da cu care sa pot intoarce pesti de 2-3 kg , ca io m-am specializat sa le arunc cu un 15-40gr . Am un Technofish de 5-15 gr da nu face fata la solicitari .
Fir Intins!!!
Aha ! Deci acuma ca nu pun zimbareti intelegi de gluma !
Eugen , sub SF scrie " junior member " . Zicea Dan sa nu ne legam de astia mai noi .
In legatura cu specializarile , spuneti si mie o lanseta cu care pot arunca un microvobler din asta de 4-5 cm da cu care sa pot intoarce pesti de 2-3 kg , ca io m-am specializat sa le arunc cu un 15-40gr . Am un Technofish de 5-15 gr da nu face fata la solicitari .
Fir Intins!!!