lansete custom si falsi "idoli"

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 03 Iun 2007, 21:36

Bogdan, vineri cred ca sint la Bezid sistau pina duminica. Poate daca ai placerea ne putem intilnii. Sa sti ca nu trag concluzii pripite, dar sincer spun ce anume gindesc. Eu nu ma prea americanizez. Asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa faca ce fac eu. Niciodata. Toata lumea e libera sa faca ceea ce doreste. Eu nu pescuiesc din barca de mai multzi ani, si pt pescuitul pe care-l fac, nu am atractii fata de productiile americane. In rest, numai bine si fir intins.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Iun 2007, 22:34

Dady scrie: Nu am avut bete Kisler chiar daca este cu totul altceva dar am auzit de la cei ce le-au testat ca nu e mare chestie.Oricum sincer pe mine nu ma atrag sculele americanesti, cu mici exceptii.
.
Pai daca nu ai avut macar unul in mana de unde sti ca nu iti place?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 04 Iun 2007, 05:08

Adelin, de la a avea bete Kisler sau a avea unul in mina, dupa cum spui, e o mare diferenta. Nu am avut si nici nu cred ca ma voi inghesuii la asa ceva pe motivul ca nu am vrut, ca nu mi-au stirnit interesul. Dar in sensul utilizarii lor, am semnale de la baietzi competenti in materie si care spun ceea ce spuneam eu. Concluzia o poate trage fiecare. Asta e parerea mea personala, nu trebuie sa fie luata ca litera de lege.

Scrie răspuns