Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
eugen
- veteran

ti-o zice wave, ca el le are la partea cu baitcasting-ul.

eu nu zic nimic, de cand invat sa dau la musca am uitat tot ce nu stiam despre spinning. iar dan vad ca nu raspunde la provocari de nici o culoare. lol
-
paul
- Moderator

-
eugen scrie:ti-o zice wave, ca el le are la partea cu baitcasting-ul.

eu nu zic nimic, de cand invat sa dau la musca am uitat tot ce nu stiam despre spinning. iar dan vad ca nu raspunde la provocari de nici o culoare. lol
Eugen... pana sa uiti totul despre spinning, mai spune-mi si mie cate ceva... Sau pune-ti memoriile pe un CD si trimitemi-le

-
eugen
- veteran

mai paul, tu prea iei in serios multe lucruri de pe forum.

-
Wavedancer
- veteran

-
@SF:
Chiar crezi ca n-am prins poanta?!
OK, zi-mi de voblerele alea, ca 4-5 cm nu e o explicatie suficienta. De care sint (minnow, crank) si mai ales, la ce vrei sa dai cu ele. Ca altfel iti insir vreo 30-40 de lansete si te-am terminat!
Apropo, microvoblere sint alea de 0.5-3 grame. Nu prea cred ca la 4-5 cm sa cintareasca doar atit.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
-
Wavedancer
- veteran

-
@SF:
Si clasa de pret in care vrei sa te incadrezi, sa nu ma trezesc ca ma injuri dupa aia!

You can run, you can hide! But... you'll die tired!
-
Adi_
- veteran

@SF
Ron Thompson Monterra 2,10m, 5-18 gr.
Eu o am si face fata solicitarilor..... Plus ca nu costa mai mult de 1.200.000 lei la Arrow...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
SF
- veteran

Nu mai rideti mai ca nu-i de gluma . Va explic tarasenia . Dupa ce ies de la slujba ma duc la pescuit . Asta se intimpla cind cade noaptea . Noaptea , baracudele si lupii de mare intra in port dupa maruntis , iar eu ma duc dupa ei . Maruntisul de care vorbesc nu-s mai mari ca degetul si stau in bancuri la suprafata . Barracudele si lupii de mare stau in umbra iahturilor si pe sub pontoane . In momentul in care pestisori se apropie suficient urmeaza atacul . La suprafata , pe vazute . Dupa care vinatorul se intoarce la locul lui . Singurile naluci atacate au fost voblerele marunte , de marimea prazii ( istoriile alea cu baracudele super agresive care ataca oricind si orice is povesti ) . Lansezi in umbra barcilor si recuperezi . Numa ca in momentul in care l-ai intepat , se baga sub barca , sub cabluri de ancorare , iar cu Technofish lui peste care il am eu nu le pot intoarce . Iar in locul asta la naluci mai mari nu intra , iar la linguri nici nu se uita . Am scos cu bat de 15-40 , Nexave , da lanseurile lasa mult de dorit in cea ce priveste distanta si directia .
Asa ca daca cunoasteti ceva bat mic si tare , recomandati .
Fir Intins!!!
-
paul
- Moderator

-
Acum mi-a picat si mie fisa... Stiam ca exista un "SF" pe forum si nu era chiar junior... Ma intrebam odata oare unde o fi plecat...
Ce s-a intamplat de ai intinerit asa brusc??
-
Adi_
- veteran

SF, nu stiu ce vrei tu sa faci cu batul ala.... si nici nu stiu daca vei gasi unu cu care sa poti "intoarce" pestii chair asa cum vrei tu. Cu batul de care ziceam eu am reusit sa scot o stiuca de aprox. 2 kile si ceva....
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
SF
- veteran

Wave , ii vorba de minnow-uri , ataca sus . Jos nu pot cobori pentru ca agat in cabluri .
Adilucu , cu Nexave -ul le-am si cu Catana de 15-40 le-am putut manevra , si nu-s cele mai puternice din clasa . Daca as avea loc , le-as scoate si cu pitica fara probleme . Iar pestii din umbra barcilor si de sub pontoane nu ies decit atunci cind se apropie prada .
Fir Intins!!!