LA VREMURI NOI... TAXE NOI! SI E DOAR INCEPUTUL...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Re: la vremuri noi

Mesaj de miky » 11 Feb 2009, 23:27

adiwolf scrie: cum e mai miky cu lista aia??
e chiar asa de neagra?? :? :wink: :lol:
oho ! e neagra rau !...
da' stai linistit ! tu apari abia la nr. 2 in ea! :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

pityu
veteran
veteran

La vremuri noi ...taxe noi

Mesaj de pityu » 13 Feb 2009, 08:10

IoanS a scris
Deosebirea intre mine si un presedinte al unei asociatii pe care o sustii este ca eu nu ma uit in buzunarul lui sa vad ce i-as putea lua si nu-mi bat capul cum l-as putea minti ... pe cind el asta face.
Daca esti asa de destept, de ce nu+ti faci tu o asociatie in care sa fii tu presedinte si sa spun eu acelasi lucru despre tine :?:

pityu
veteran
veteran

Mesaj de pityu » 13 Feb 2009, 08:16

Genu a scris
La o astfel de asociatie sa ma inscriu Pityu ?
Sub nici o forma Genule. Aceste asociatii trebuie lasate sa moara in suc propriu, iar tu cu 2-3 prieteni sa faceti o alta asociatie care sa fie un model de urmat. Sunt convins ca ai capacitatea necesara sa o faci. As fi mandru de tine daca ai face acest lucru. Sunt convins ca le-ai da peste nas multora din zona :!: Daca te vei hotata vreodata, ai tot sprijinul din partea mea ... si nu numai.

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: La vremuri noi ...taxe noi

Mesaj de MihaiV » 13 Feb 2009, 08:17

pityu scrie:IoanS a scris
Deosebirea intre mine si un presedinte al unei asociatii pe care o sustii este ca eu nu ma uit in buzunarul lui sa vad ce i-as putea lua si nu-mi bat capul cum l-as putea minti ... pe cind el asta face.
Daca esti asa de destept, de ce nu+ti faci tu o asociatie in care sa fii tu presedinte si sa spun eu acelasi lucru despre tine :?:
Pityule, da-o-ncolo de treaba! Io n-oi fi tare destept, dar asociatie am facut si tot nu ma uit in buzunarele altora ci imi vad de treaba mea. Care-i problema? Asta-i scopul unei asociatii, sa se uite ce fac si ce nu fac ceilalti?

pityu
veteran
veteran

Mesaj de pityu » 13 Feb 2009, 08:25

aditoader a zis
Critic doar faptul ca pentru a putea sa pescuiesc pe o apa a domeniului public trebuie sa devin membru al asociatiei care si-a arogat apa respectiva pe toata intinderea judetului. Nu am nimic impotriva sa faca acest lucru pe amenajarile piscicole! Acolo da, inteleg! Dar de ce pe apele domeniului public?
Gresit! Daca s-ar aplica propunerea mea personala, facuta mai bine de 2 ani pe acest forum si nu numai, ar fi ape libere apartinand domeniului public, cu nemiluita.
In schimb nu poti avea pretentia ca asociatiile sa nu primeasca nici o apa din domeniul public, deoarece si acolo sunt pescari, care au cel putin aceleasi drepturi ca si tine, daca nu cumva mai multe, avand in vedere ca ei spre deosebire de tine mai si muncesc gratis pentru imbunatatirea conditiilor de pescuit, repopularea apelor respective, ecologizare, etc. nu doar pescuiesc duminica fara nici o obligatie fata de stat.

pityu
veteran
veteran

Mesaj de pityu » 13 Feb 2009, 08:28

MihaiV a scris
asociatie am facut si tot nu ma uit in buzunarele altora ci imi vad de treaba mea. Care-i problema? Asta-i scopul unei asociatii, sa se uite ce fac si ce nu fac ceilalti?
Te rog spune asta lui IoanS ca el este cel care a sustinut asa ceva. Si eu tocmai pentru asta i-am raspuns.

pityu
veteran
veteran

Mesaj de pityu » 13 Feb 2009, 08:31

Miky si Adiwolf! V-as raspunde si voua cu placere, dar nu am la ce. Interventiile voastre nu au spus nimic in afara vechilor rautati clasice.

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: La vremuri noi ...taxe noi

Mesaj de MihaiV » 13 Feb 2009, 08:42

pityu scrie:Te rog spune asta lui IoanS ca el este cel care a sustinut asa ceva. Si eu tocmai pentru asta i-am raspuns.
Scuza-ma te rog, dar IoanS are dreptate in ce spune acolo asa ca n-am ce sa-i spun. Cred ca n-ai inteles sensul cuvintelor sale.

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 13 Feb 2009, 08:44

Deci sa inteleg din spusele domnului pityu ca cei ce sunt asociati au mai multe drepturi decat mine care nu sunt asociat si imi platesc toate taxele la zi. Am vazut si ce muncesc asociatiile gratis. Stirile sunt pline numai despre asemenea activitati....
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 13 Feb 2009, 09:30

pensionaru scrie:Deci sa inteleg din spusele domnului pityu ca cei ce sunt asociati au mai multe drepturi decat mine care nu sunt asociat si imi platesc toate taxele la zi.
O fi o lege noua??

Scrie răspuns