oho ! e neagra rau !...adiwolf scrie: cum e mai miky cu lista aia??
e chiar asa de neagra??![]()
![]()
da' stai linistit ! tu apari abia la nr. 2 in ea!

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
oho ! e neagra rau !...adiwolf scrie: cum e mai miky cu lista aia??
e chiar asa de neagra??![]()
![]()
Daca esti asa de destept, de ce nu+ti faci tu o asociatie in care sa fii tu presedinte si sa spun eu acelasi lucru despre tineDeosebirea intre mine si un presedinte al unei asociatii pe care o sustii este ca eu nu ma uit in buzunarul lui sa vad ce i-as putea lua si nu-mi bat capul cum l-as putea minti ... pe cind el asta face.
Sub nici o forma Genule. Aceste asociatii trebuie lasate sa moara in suc propriu, iar tu cu 2-3 prieteni sa faceti o alta asociatie care sa fie un model de urmat. Sunt convins ca ai capacitatea necesara sa o faci. As fi mandru de tine daca ai face acest lucru. Sunt convins ca le-ai da peste nas multora din zonaLa o astfel de asociatie sa ma inscriu Pityu ?
Pityule, da-o-ncolo de treaba! Io n-oi fi tare destept, dar asociatie am facut si tot nu ma uit in buzunarele altora ci imi vad de treaba mea. Care-i problema? Asta-i scopul unei asociatii, sa se uite ce fac si ce nu fac ceilalti?pityu scrie:IoanS a scrisDaca esti asa de destept, de ce nu+ti faci tu o asociatie in care sa fii tu presedinte si sa spun eu acelasi lucru despre tineDeosebirea intre mine si un presedinte al unei asociatii pe care o sustii este ca eu nu ma uit in buzunarul lui sa vad ce i-as putea lua si nu-mi bat capul cum l-as putea minti ... pe cind el asta face.
Gresit! Daca s-ar aplica propunerea mea personala, facuta mai bine de 2 ani pe acest forum si nu numai, ar fi ape libere apartinand domeniului public, cu nemiluita.Critic doar faptul ca pentru a putea sa pescuiesc pe o apa a domeniului public trebuie sa devin membru al asociatiei care si-a arogat apa respectiva pe toata intinderea judetului. Nu am nimic impotriva sa faca acest lucru pe amenajarile piscicole! Acolo da, inteleg! Dar de ce pe apele domeniului public?
Te rog spune asta lui IoanS ca el este cel care a sustinut asa ceva. Si eu tocmai pentru asta i-am raspuns.asociatie am facut si tot nu ma uit in buzunarele altora ci imi vad de treaba mea. Care-i problema? Asta-i scopul unei asociatii, sa se uite ce fac si ce nu fac ceilalti?
Scuza-ma te rog, dar IoanS are dreptate in ce spune acolo asa ca n-am ce sa-i spun. Cred ca n-ai inteles sensul cuvintelor sale.pityu scrie:Te rog spune asta lui IoanS ca el este cel care a sustinut asa ceva. Si eu tocmai pentru asta i-am raspuns.