LA VREMURI NOI... TAXE NOI! SI E DOAR INCEPUTUL...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 07 Feb 2009, 21:17

Fir intins!;-)

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 07 Feb 2009, 22:01

daca pescuiesc pe granita,ma costa 50lei iar in regim de urgenta 100lei,dar daca vanez ma costa 20lei si in regim de urgenta 30lei
:shock: :shock: :shock:
ciudata optica de a privi lucrurile,iar cine a facut legea e clar ca este vanator :lol:
nu mai pun la socoteala ca trebuie sa imi iau o marja de 15zile ca sa obtin avizarea :datz:

e clar ca trebuie cat mai multi bani la buget si intotdeauna banii au venit de la saraci si fraieri
pastelemamilui de stat si de guvernanti :evil:

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 07 Feb 2009, 22:45

Optica nu e ciudata ci jmechera si oata. Au facut un calcul simplu si anume ca pescarii sunt mult mai multi decat vanatorii,deci si mai multi bani de la acestia.
Tare ma tem ca "astia"cu majoritatea din parlament o sa ne belesca in urmatorii 4 ani si ma mai tem ca asta e doar inceputul.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 08 Feb 2009, 00:34

Tipic pentru guvernul bocaneala....austeritate, criza, reducem cheltuieli, nevoie de bani, inghetam salarii, taxam pescarii....

Macar odata platiti cei 50 lei , se poate pescui pe toate apele de granita din Romania, sau pentru Dunare in CS 50 lei, pt Dunare MH, 50 lei, pentru Prut 50 lei, samd????

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 08 Feb 2009, 02:12

Ce jegosi,`tu-le rasa lor,ca nu mai scapam de capusele astea!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

edstefan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de edstefan » 08 Feb 2009, 17:31

Macar de banii astia sa isi faca datoria , poate scapam de braconieri.
La baraj la Stanca-Costesti, de la Mitoc pana la Stanca se braconeaza la greu cu setci de monofilament, organizat si fara rusine, in miezul zilei.
In 2008 nu am vazut nici un control. :evil:

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Re: LA VREMURI NOI... TAXE NOI! SI E DOAR INCEPUTUL...

Mesaj de aditoader » 08 Feb 2009, 18:45

edstefan scrie:Macar de banii astia sa isi faca datoria , poate scapam de braconieri.
La baraj la Stanca-Costesti, de la Mitoc pana la Stanca se braconeaza la greu cu setci de monofilament, organizat si fara rusine, in miezul zilei.
In 2008 nu am vazut nici un control. :evil:
Poi taxa... nu este pentru braconieri! :wink: Aceasta taxa va fi platita numai de fraierii care vor sa respecte legea! Care lege este facuta dupa chipul si asemanarea celor care ne conduc. Doar acest guvern este considerat cel mai bogat guvern din toate timpurile (conform declaratiilor de avere)! Si-apoi cum poti sa majorezi (cu aprox. 20% fata de anul trecut) bugetul presidentiei, parlamentului daca in tara asta nu se mai produce nimic ba mai mult, o dam de pomana? Raspuns: maresti taxele, impozitele, accizele... Nu-i asa ca din 2001 si pana acum (mai ales in 2009) ne-au crescut de 10 ori salariile? Poi si atunci trebuie sa se majoreze si taxele tot de 10 ori ca nu cumva sa ajungem cu totii in top 300. Ar trebui sa le aducem multumiri ca nu s-au gandit sa ne puna sa platim si TVA-ul la aceasta taxa! Dar cum inca n-a intrat in vigoare... te poti astepta :roll:
Fir intins!;-)

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 08 Feb 2009, 20:01

adiwolf scrie:daca pescuiesc pe granita,ma costa 50lei iar in regim de urgenta 100lei,dar daca vanez ma costa 20lei si in regim de urgenta 30lei
ciudata optica de a privi lucrurile,iar cine a facut legea e clar ca este vanator :lol:
nu mai pun la socoteala ca trebuie sa imi iau o marja de 15zile ca sa obtin avizarea :datz:

e clar ca trebuie cat mai multi bani la buget si intotdeauna banii au venit de la saraci si fraieri

Poate logica, daca exista asa ceva, a fost ca vanatoarea este deschisa timp de 2-3 luni pe an, in timp ce pescuitul 10...

Ce nu am inteles eu este daca aceasta taxa este pentru toata fruntiera de stat, inclusiv UE (Bulgaria si Ungaria) sau doar pentru Serbia, Moldova si Ucraina... :?:
Indiferent de zona pe care se aplica... tot este o porcarie. Cum se face o petitie on-line?

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 08 Feb 2009, 20:08

feugen scrie:
adiwolf scrie:daca pescuiesc pe granita,ma costa 50lei iar in regim de urgenta 100lei,dar daca vanez ma costa 20lei si in regim de urgenta 30lei

Poate logica, daca exista asa ceva, a fost ca vanatoarea este deschisa timp de 2-3 luni pe an, in timp ce pescuitul 10...

Ce nu am inteles eu este daca aceasta taxa este pentru toata fruntiera de stat, inclusiv UE (Bulgaria si Ungaria) sau doar pentru Serbia, Moldova si Ucraina... :?:
Indiferent de zona pe care se aplica... tot este o porcarie. Cum se face o petitie on-line?

Sal! uite-asa: http://www.petitieonline.ro/petitie-p27382051.html
Succes. Eu sunt la nr. crt. 11 :wink:
Fir intins!;-)

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 08 Feb 2009, 20:55

Te-am gasit pe lista semnatarilor. Eu ma refeream la o petitie strict pentru taxa "granicereasca"... nu ca celelalte ar fi lipsite de importanta.

Scrie răspuns