apscaras scrie:Tipar ranit scrie:Am o mare dilema
Pe cine reprezinta ex-apsalba si apscaras in marea fnpsr ca ei nu au membrii pescari in asociatii fiind numai "chioscari", eliberatori de permise pt cei care nu vor sa faca parte din nici o asociatie
Se pare ca si fnpsr a lu nea fane nu reprezinta pescarii ci doar asociatiile "CHIOSC" caci pe siteul federatiei nu s-a mai actualizat de mult,cine face parte si cine s-a retras din fed., sa vedem si noi cate chioscuri au mai ramas alaturi de nea fane
Eu cred ca asociatiile serioase care au fondatori si aderenti PESCARI, nu ca APULUM ... etc, s-au lamurit de minciunile lu nea fane : 70.000 permise care au plecat spre Alba, populari,desfintare AGVPS si AJVPS-uri, balti facute cu balast vandut la italieni,...etc, si nu o sa le mai vedem ca membre in fnpsr
Daca tot a fost ad. gen. a fnpsr lumineazane

si pe noi cu niste comunicate pe siteul fed. cu ce s-a discutat si ce hotarari s-au luat ca poate ne inscriem si noi in una din as. federatiei
ONOARE SI CURAJ

DAI INAINTE CU TUPEU

e a treia oara cand vb la adresa mea,a 4-a oara te trimit la origini mai papagalule,de unde sti tu ca nu am membri?diferenta intre mine si chioscul unde lucrezi tu este ca eu eliberez permise si celor care nu sunt membri,ai inteles domnu papagal,si mai dute-n .....intelegi tu si munceste nu stati ca paduchii sa mulgeti cotizatii de la pescari
Mai caras, puiut a lu nea fane, arata-mi unde te-am jignit eu ? am constata doar ceea ce esti : CHIOSCAR in haita lu nea fane, dar daca numai atat te duce bibilica sa injuri pe un forum unde se poarta discutii pro si contra, asta arata pregatirea precara pe care o ai = 2 clase ca ghezasu (asta ca raspuns la jigniri si injurii)
Cei drept nu am de unde sa stiu cati membri ai, ca pe siteul APSCaras nu am gasit nimic, mai nou de catva ani, nici la LEGISLATIE nu sa mai actualizat din 2008, iar prezentarea Despre noi e foarte subtire : Despre noi
A.P.S.CARAS
Suntem o echipa tanara ,dinamica si puternica,care are ca scop combaterea braconajului prin toate mijloacele legale de care dispunem si avem obligatia sa facem controale si paza resurselor acvatice vii.Totodata avem obligatia sa aparam drepturile membrilor nostri si sa va informam asupra legislatiei in vigoare.Deviza noastra este "NOI EXISTAM DATORITA VOUA SI NU VOI DATORITA NOUA" Ne caracterizeaza sinceritatea si transparenta fata de membrii nostri si va asteptam cu sugesti si reclamatii.
Va uram fir intins
Se pare ca ai avut profesor bun (pe nea fane) de-i minti si induci in eroare pe aceia care "NOI EXISTAM DATORITA VOUA SI NU VOI DATORITA NOUA"
Te rog spune concret cum combati braconajul

, cum respecti "obligatia" de a face controale si paza la resursele acvatice vii

iar despre sinceritate si transparenta ...ce sa mai vorbim !!!
Vezi de ce esti prieten si subordonat (lingau) a lu nea fane

sunteti pe aceeasi lungime de unda=mincinosi,ipocriti...etc
PS : Poate ne spuneti si noua ce sa discutat si hotarat la ad. gen. a chioscarilor scuzeee federatiei, ca poate o sa ma fac si eu membru la o as. din federatie.
ONOARE SI CURAJ

DAI INAINTE CU TUPEU