Infiintarea simpla de asociatii si obtinerea permise ANPA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Atentie. Protocolul dintre ANPA si RNP a fost semnat la data de 28.04.2009, data la care ANPA nu putea sa delege administrarea resurselor acvatice vii catre RNP, deoarece nu era in vigooare legea 317/2009 de modificare a OUG23/2008. Numai prin Legea 317/2009, art.4, alineatul 4, ANPA poate sa delege administrarea resurselor acvatice vii catre o institutii publice ale statului. Deci protocolul a fost ilegal si nu poate sa actioneze juridic chiar daca intre timp , legea a fost modificata.
Asa este cum spui. Dar chiar daca protocolul a fost incheiat ilegal pentru a nu mai produce efecte el trebuie cumva anulat, ori acest lucru se poate face in doua moduri:danone scrie:Atentie. Protocolul dintre ANPA si RNP a fost semnat la data de 28.04.2009, data la care ANPA nu putea sa delege administrarea resurselor acvatice vii catre RNP, deoarece nu era in vigooare legea 317/2009 de modificare a OUG23/2008. Numai prin Legea 317/2009, art.4, alineatul 4, ANPA poate sa delege administrarea resurselor acvatice vii catre o institutii publice ale statului. Deci protocolul a fost ilegal si nu poate sa actioneze juridic chiar daca intre timp , legea a fost modificata.
1. ANPA sa ceara rezilierea si de comun acord cele doua institutii sa-l rezilieze( eu cred ca asta nu se va intampla).
2. Cineva sa ceara in instanta anularea protocolului ca fiind ilegal. Stiu ca la vremea cand a aparut protocolul , Stefan Popescu(exapsalba) a incercat acest lucru si nu a reusit.
[quote="kio"]Unde gasesc protocolul in cauza? Vreau sa-l studiez si eu.[/quote
Vezi:
http://www.flytying.ro/pescuit/article.php?id=343
Vezi:
http://www.flytying.ro/pescuit/article.php?id=343
Eronat. Judecata pe fond a fost marti, 6 aprilie si pronuntarea se va face pe 13 aprilie. Pana acum s-au judecat exceptiile invocate de parti.flydb scrie:Asa este cum spui. Dar chiar daca protocolul a fost incheiat ilegal pentru a nu mai produce efecte el trebuie cumva anulat, ori acest lucru se poate face in doua moduri:danone scrie:Atentie. Protocolul dintre ANPA si RNP a fost semnat la data de 28.04.2009, data la care ANPA nu putea sa delege administrarea resurselor acvatice vii catre RNP, deoarece nu era in vigooare legea 317/2009 de modificare a OUG23/2008. Numai prin Legea 317/2009, art.4, alineatul 4, ANPA poate sa delege administrarea resurselor acvatice vii catre o institutii publice ale statului. Deci protocolul a fost ilegal si nu poate sa actioneze juridic chiar daca intre timp , legea a fost modificata.
1. ANPA sa ceara rezilierea si de comun acord cele doua institutii sa-l rezilieze( eu cred ca asta nu se va intampla).
2. Cineva sa ceara in instanta anularea protocolului ca fiind ilegal. Stiu ca la vremea cand a aparut protocolul , Stefan Popescu(exapsalba) a incercat acest lucru si nu a reusit.
Iar spui numai minciuni .Am auzit ca si pe pescarii care nu stiu ca te-au dat afara ii fentezi si le faci permise.Chitante de Apulum si vize carnet cu apsalba. Dar zice Bele ca si aici te-au prins si ti-au confiscat stampila.Cum ramane cu ad gen a fnpsr?????? A murit si "VACA" asta de muls??????Vezi veneam la Alba degeaba ,daca nu ma interesam la altii,ca tu te-ai dat la fund.
Ai dreptate. Am consultat portalul instantelor de judecata si este corect ce spui, pe 13 aprilie se va pronunta instanta Curtii de Apel Alba in ceea ce priveste anularea protocolului. Eu ma refeream in principiu la cererea de suspendare. Ori sti ca asta a fost respinsa.apsalba scrie:Eronat. Judecata pe fond a fost marti, 6 aprilie si pronuntarea se va face pe 13 aprilie. Pana acum s-au judecat exceptiile invocate de parti.flydb scrie:Asa este cum spui. Dar chiar daca protocolul a fost incheiat ilegal pentru a nu mai produce efecte el trebuie cumva anulat, ori acest lucru se poate face in doua moduri:danone scrie:Atentie. Protocolul dintre ANPA si RNP a fost semnat la data de 28.04.2009, data la care ANPA nu putea sa delege administrarea resurselor acvatice vii catre RNP, deoarece nu era in vigooare legea 317/2009 de modificare a OUG23/2008. Numai prin Legea 317/2009, art.4, alineatul 4, ANPA poate sa delege administrarea resurselor acvatice vii catre o institutii publice ale statului. Deci protocolul a fost ilegal si nu poate sa actioneze juridic chiar daca intre timp , legea a fost modificata.
jhonny scrie:Iar spui numai minciuni .Am auzit ca si pe pescarii care nu stiu ca te-au dat afara ii fentezi si le faci permise.Chitante de Apulum si vize carnet cu apsalba. Dar zice Bele ca si aici te-au prins si ti-au confiscat stampila.Cum ramane cu ad gen a fnpsr?????? A murit si "VACA" asta de muls??????Vezi veneam la Alba degeaba ,daca nu ma interesam la altii,ca tu te-ai dat la fund.

Procurorule,
Federatia e bine merci. Nu ti-a dat bele raportul? A fost prezent. Ma gandeam ca ti-a spus ca s-a efectuat operatia de salubrizare si gunoaiele au fost maturate. Poate iti spune ceva si despre strategia FNPSR care s-a prezentat la AG si de propunerea lui sa transforme asociatiile in agenti de brokeraj pentru firma lui. Cand a fost vorba de competitii a zis ca nu il intereseaza. O sa vina si el dupa asociatia ta, mai ales ca a uitat sa plateasca cotizatia.
Good bye. Sper sa nu mai aud de tine.
Faneeeeee, iar ai tinut in secret ad si nu am putut participa,nici noi nici altii. Ne-ai eliminat ca incomozi, desi cred ca suntem singurii care am platit cotizatia.Fii sincer si spunene cite as mai are federatia "TA" si a celuilalt chioscar....ca mi-am si uitat cum il chiama.Daca nu raspunzi inseamna ca sunteti vinovati, cit despre pagina fnpsr este.......praf ca si voi.