HELP, invazie de parasute

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 03 Mar 2010, 21:56

HellRAISER scrie:
ilie scrie:
Adrian SB scrie:Alex, pune de ceva controale cu politia si te insotim.
Daca atunci cand aveau painea si cutitul faceau in asa fel incat niste baieti sa "guste" parnaia,acum nu ne lamentam in halul asta.Acum e tarziu,frectii la piciorul de lemn,sau mai bine zis,"campanie electorala"pentru strangere de membrii(din nou).
E cazul tuturor asociatiilor,nu a cuiva anume,a nu se intelege ca am ceva cu cineva in mod special.
Cati dintre voi ati fi in realitate dispusi sa mearga la asa ceva :evil:
Sa mearga in control si apoi cand ies la pescuit pe exact aceeasi zona sa dea ochii cu tigani si japcari :evil:
Vreau sa il vad eu pe ala cu sange in pwela sa faca asa ceva :evil:
Da Hell, eu sunt dispus sa fac parte dintr-o echipa de control. Am vorbit foarte serios sa organizeze controale, si voi participa.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 03 Mar 2010, 22:02

Hai sa vedem ce articole de lege incalca pescuitul la parasuta. Cu o sesizare semnata de cativa pescari, cu Alex din partea AJVPS, mergem la Politie si solicitam cateva actiuni. Poate il miscam din birou si pe reprezentantul ANPA ca tot nu a facut nimic pana acum. (La Politie cunosc unul mai instelat).

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 03 Mar 2010, 22:10

ok Adrian. incercam si asta. faceti lista celor dispusi sa participe. ma anunti ne intalnim toti sa stabiilim detalii si mai departe stabilim.eu suntc cu voi

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 03 Mar 2010, 22:12

Perfect. Cine ne zice ce legi incalca atat cei ce vand cat si cei ce pescuiesc?
Cine vinde in Sibiu asa ceva?

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 03 Mar 2010, 22:15

e considerat pescuit cu plasa monofilament ca doar din plasa mono sunt confectionate
infractiune clar. si este interzisa detinerea comercializarea folosirea.....oricare din ele

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 03 Mar 2010, 23:22

E corect ?

Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 23/2008, publicata in M. Of. nr. 180 din 10 martie 2008 si aprobata prin Legea nr. 317 din 13/10/2009 pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 23/2008 privind pescuitul si acvacultura, Publicat in Monitorul Oficial nr. 708 din 21/10/2009 
Art. 64. – Următoarele fapte constituie infracţiuni şi se sancţionează cu amendă de la 6000 lei la 10.000 lei şi interzicerea dreptului de a pescui pe o perioadă cuprinsă între 1 şi 3 ani:
m) producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă monofilament în apele continentale şi în apele maritime interioare. 
Art. 66. - (1) Sunt supuse ridicarii in vederea confiscarii uneltele si ambarcatiunile de pescuit, animalele, mijloacele de transport, armele de foc si orice alte bunuri care au fost folosite la savarsirea infractiunilor." 

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 04 Mar 2010, 09:15

da e foarte corect

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 04 Mar 2010, 09:32

Adrian SB scrie:E corect ?

Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 23/2008, publicata in M. Of. nr. 180 din 10 martie 2008 si aprobata prin Legea nr. 317 din 13/10/2009 pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 23/2008 privind pescuitul si acvacultura, Publicat in Monitorul Oficial nr. 708 din 21/10/2009 
Art. 64. – Următoarele fapte constituie infracţiuni şi se sancţionează cu amendă de la 6000 lei la 10.000 lei şi interzicerea dreptului de a pescui pe o perioadă cuprinsă între 1 şi 3 ani:
m) producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă monofilament în apele continentale şi în apele maritime interioare. 
Art. 66. - (1) Sunt supuse ridicarii in vederea confiscarii uneltele si ambarcatiunile de pescuit, animalele, mijloacele de transport, armele de foc si orice alte bunuri care au fost folosite la savarsirea infractiunilor." 
Adica daca il prinzi pe braconierul cu "parashuta" ii confisti nu doar plasa si lanseta dar si bicicleta, masina, calul, magarul, carutza...mijlocul de locomotie. Eu as completa legea spunand ca pazniocul are voie sa il dezbrace sa ii confiste si hainele si pantofii. In felul asta braconelul va veni acasa la p...goala si va rade tot satul sau tot blocul de el. A doua oara nu va recidiva. :lol:

Lucius
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lucius » 04 Mar 2010, 09:42

Am o propunere: Cei care cunosc magazine care vand asemenea scule sa posteze numele firmei, adresa ,eventual numele patronului, ca pescarii cinstiti cititori a acestui forum sa nu mai cumpere nimic din magazinele respective.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 04 Mar 2010, 10:36

magazine nu stiu. dar stiu un site pe care se posteaza anunturi de vinzare pt orice tip de plasa monofilament. i s-a adus la cunostinta administratorului inca de acum 2 ani. nu s-a luat nici o masura.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Scrie răspuns