storm xxx scrie:
Asta isi doresc toti concesionarii...sa fim braconieri sa distrugem apele sa decimam pestele si apoi apar ei ca si salvatori spunand"Uite ce bine gestionam noi baltile noastre,daca ne dati si restul apelor in cesiune vom face la fel"
Si toate aste cu atenta obladuire a autoritatilor.
storm xxx scrie:Ne zbatem degeaba,nepasarea si impotenta autoritatilor,legile haotice care nici alea nu se respecta imi dau impresia ca au un scop.
Oare de ce nu intereseaza pe nimeni pestele de pe apele publice?decat pe noi pescarii sportivi ne intereseaza soarta acestuia.
Oare nu vor sa ne indrepte catre cesiuni?Cum faci sa aduci un pescar pe balta ta privata?Simplu prin legi proaste ,autoritati nepasatoare care duc inevitabil la distrugerea apelor publice si salbatice unde pescuitul sportiv este la indemana oricui.
bingooo
din nefericire, ai dreptate si daca imi aduc aminte, treaba asta am tot sustinuto de prin 2006-2007 incoace, numai ca ce folos??
sunt cativa useri forumusiti care poate sunt dispusi sa faca ceva si inteleg acest fenomen, insa pe restul ii doare in kur si aplica tactica strutului.
cineva imi spunea ca nu poti sa ii acuzi pentru asta, dar cred ca nepasarea lor si a multora dintre noi, duce catre situatia de fapt de astazi.
chiar nu pot intelege de ce este atat de greu de inteles, nu se vede cat se poate de clar ca se intampla acelasi lucru ca si cu "privatizarea" intreprinderilor romanesti?? cat au fost la stat erau niste gauri negre, iar la privat au devenit niste gaini cu oua de aur.
haida de, astea sunt basme la auzul carora si catelul meu incepe sa urle
chiar asa de tampit sa fi sa nu vezi similitudinea, chiar asa de tampit sa fi incat sa crezi ca pe tine nu te va afecta aceasta situatie nicioadata??