HELP, invazie de parasute

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 02 Mar 2010, 22:04

Adrian SB scrie:Alex, pune de ceva controale cu politia si te insotim.
Daca atunci cand aveau painea si cutitul faceau in asa fel incat niste baieti sa "guste" parnaia,acum nu ne lamentam in halul asta.Acum e tarziu,frectii la piciorul de lemn,sau mai bine zis,"campanie electorala"pentru strangere de membrii(din nou).
E cazul tuturor asociatiilor,nu a cuiva anume,a nu se intelege ca am ceva cu cineva in mod special.

Keiler
junior
junior

Mesaj de Keiler » 03 Mar 2010, 15:24

Am impresia ca in fiecare zi primim dovada ca noi ca popor suntem bolnavi cronic. Chiar n-avem puterea sa schimbam nimic? Chiar nu putem sa le dam in cap semenilor care se comporta precum hienele?

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 03 Mar 2010, 16:04

ilie scrie:
Adrian SB scrie:Alex, pune de ceva controale cu politia si te insotim.
Daca atunci cand aveau painea si cutitul faceau in asa fel incat niste baieti sa "guste" parnaia,acum nu ne lamentam in halul asta.Acum e tarziu,frectii la piciorul de lemn,sau mai bine zis,"campanie electorala"pentru strangere de membrii(din nou).
E cazul tuturor asociatiilor,nu a cuiva anume,a nu se intelege ca am ceva cu cineva in mod special.
Cati dintre voi ati fi in realitate dispusi sa mearga la asa ceva :evil:
Sa mearga in control si apoi cand ies la pescuit pe exact aceeasi zona sa dea ochii cu tigani si japcari :evil:
Vreau sa il vad eu pe ala cu sange in pwela sa faca asa ceva :evil:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 03 Mar 2010, 16:07

Keiler scrie: Chiar nu putem sa le dam in cap semenilor care se comporta precum hienele?
Daca te lasi condus de emotii faci exact asa cum zici tu in postul tau.
Dar cand apari in fata judecatorului crezi ca ala va fi la ceelasi sentiment ca si tine? :x

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 03 Mar 2010, 16:16

pai putem sa facem altfel daca totul se reduce la frica. astia din buc vin in control la sibiu si invers;). solutii sint o gramada...dar nu e normal ca atita timp cit statul te jecmaneste pe o parte si asociatiile pe alta parte, noi sa mergem sa facem voluntariat. sa zica clar si tare ca nu sint in stare sa faca nimic de banii aia si ca e de datoria noastra sa ne pazim bunurile publice...sa vezi cum se trezesc in mine instinctele vinator.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 03 Mar 2010, 17:08

Ne zbatem degeaba,nepasarea si impotenta autoritatilor,legile haotice care nici alea nu se respecta imi dau impresia ca au un scop.
Oare de ce nu intereseaza pe nimeni pestele de pe apele publice?decat pe noi pescarii sportivi ne intereseaza soarta acestuia.
Oare nu vor sa ne indrepte catre cesiuni?Cum faci sa aduci un pescar pe balta ta privata?Simplu prin legi proaste ,autoritati nepasatoare care duc inevitabil la distrugerea apelor publice si salbatice unde pescuitul sportiv este la indemana oricui.
Suntem o piata care trebuie speculata.Vezi delta,mergi in delta si pe salbatic rar mai lovesti cate o stiuca frumoasa.Dar daca pescuiesti pe privat(incinte) ai sanse mari sa parchezi ceva captura capitala.
Eu asa vad lucrurile,cat despre "parasute","mirese" sau ce dreaq se mai baga pe apa sa prinda peste ilegal,ar trebui lovit in cei care comercializeaza...fara mila
:evil:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 03 Mar 2010, 17:13

faza cu baltile private...e asa ca o mingiiere. mi-e teama sa nu ne bage pe git faza cu concesionatul apelor naturale de catre niste smecheri. vezi cazul raduta...care dupa ce a intrat peste aia in casa cu arma a reusit sa concesioneze bratul chilia si bratul tataru. ma intreb...in cazul in care batalia se duce doar in mintea noastra, iar autoritatile privesc cu nepasare...ce ne opreste sa ne transformam in braconieri?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 03 Mar 2010, 17:21

melculbeat scrie:ma intreb...in cazul in care batalia se duce doar in mintea noastra, iar autoritatile privesc cu nepasare...ce ne opreste sa ne transformam in braconieri?
Asta isi doresc toti concesionarii...sa fim braconieri sa distrugem apele sa decimam pestele si apoi apar ei ca si salvatori spunand"Uite ce bine gestionam noi baltile noastre,daca ne dati si restul apelor in cesiune vom face la fel"
Si toate aste cu atenta obladuire a autoritatilor.Sa fim seriosi...am vazut la tv cum unu batea un cal si a venit politia si i-a pus catusele.
Am mai vazut si politai care braconau cu nesimntire...alora cine le pune catuse?
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 03 Mar 2010, 18:21

storm xxx scrie: Asta isi doresc toti concesionarii...sa fim braconieri sa distrugem apele sa decimam pestele si apoi apar ei ca si salvatori spunand"Uite ce bine gestionam noi baltile noastre,daca ne dati si restul apelor in cesiune vom face la fel"
Si toate aste cu atenta obladuire a autoritatilor.
storm xxx scrie:Ne zbatem degeaba,nepasarea si impotenta autoritatilor,legile haotice care nici alea nu se respecta imi dau impresia ca au un scop.
Oare de ce nu intereseaza pe nimeni pestele de pe apele publice?decat pe noi pescarii sportivi ne intereseaza soarta acestuia.
Oare nu vor sa ne indrepte catre cesiuni?Cum faci sa aduci un pescar pe balta ta privata?Simplu prin legi proaste ,autoritati nepasatoare care duc inevitabil la distrugerea apelor publice si salbatice unde pescuitul sportiv este la indemana oricui.
bingooo :lol:

din nefericire, ai dreptate si daca imi aduc aminte, treaba asta am tot sustinuto de prin 2006-2007 incoace, numai ca ce folos??
sunt cativa useri forumusiti care poate sunt dispusi sa faca ceva si inteleg acest fenomen, insa pe restul ii doare in kur si aplica tactica strutului.
cineva imi spunea ca nu poti sa ii acuzi pentru asta, dar cred ca nepasarea lor si a multora dintre noi, duce catre situatia de fapt de astazi.
chiar nu pot intelege de ce este atat de greu de inteles, nu se vede cat se poate de clar ca se intampla acelasi lucru ca si cu "privatizarea" intreprinderilor romanesti?? cat au fost la stat erau niste gauri negre, iar la privat au devenit niste gaini cu oua de aur.
haida de, astea sunt basme la auzul carora si catelul meu incepe sa urle :D
chiar asa de tampit sa fi sa nu vezi similitudinea, chiar asa de tampit sa fi incat sa crezi ca pe tine nu te va afecta aceasta situatie nicioadata??

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 03 Mar 2010, 20:15

din istoria ultimilor 2000 de ani...se vede clar ca romanul parca e facut s-o duca din ce in ce mai greu. si daca nu e destul de greu, face el cumva sa fie. istoria de dinainte de astia 2000 de ani, istoria adevarata, nu basmele din manualele de istorie, nu vrea nimeni sa ne-o dezvaluie. de teama sa nu cumva sa ne trezim, ca poate vrem sa ne fie si bine. deci...e de inteles de ce f multi dintre noi se complac in astfel de situatii. cred ca nici nu constientizeaza cu adevarat ce se intimpla.

Scrie răspuns