HELP, invazie de parasute
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
im draganesti olt este un magazin tot ce vrei gasesti parasute toate dimensiunile si stiu cred ca stiu toti de el.........ce se face nimic omu vinde de rupe mereu iar in cam toate magazinele se vand pe sub mana daca nu pe masa inclusiv ghencea la cap toti au la vanzare iar organele pun pariu ca nici nu stiu ce sunt alea
Sunt si eu de acord cu voi, deci ma bag si eu in chestia asta.pescuitorul scrie:ok Adrian. incercam si asta. faceti lista celor dispusi sa participe. ma anunti ne intalnim toti sa stabiilim detalii si mai departe stabilim.eu suntc cu voi
Astept mai multe detalii.
Saptamana asta am fost sub barajul de la Avrig Luni,Marti,Miercuri de dimineata pana seara, si in fiecare zi am intalnit tot felul de "balauri" cu tot felul de parasute, triunghiuri , pe langa nelipsitii japcari binenteles.
Astept vesti de la voi
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
Nu pot spune pentru ca nu cunosc pe nimeni in postura asta.
Oricum as merge impreuna cu o ceata de colegi la un control, dar cu "bate".
Pot baga mana in foc ca sunt anuntati (unii din ei) chiar de politia locala.
Ceea ce este sigur va pot spune ca am fost la pescuit anul trecut cu un tovaras sub barajul de la Avrig.Erau 25 de japcari aliniati. Acesta a sunat la 112 anuntand fapta iar dupa un timp s-a auzit sirena din drumul national.
Va dati seama ca in momentul cand au ajuns AUTORITATILE NOASTRE pe rau japcarii erau deja in crasma.
Oricum as merge impreuna cu o ceata de colegi la un control, dar cu "bate".
Pot baga mana in foc ca sunt anuntati (unii din ei) chiar de politia locala.
Ceea ce este sigur va pot spune ca am fost la pescuit anul trecut cu un tovaras sub barajul de la Avrig.Erau 25 de japcari aliniati. Acesta a sunat la 112 anuntand fapta iar dupa un timp s-a auzit sirena din drumul national.
Va dati seama ca in momentul cand au ajuns AUTORITATILE NOASTRE pe rau japcarii erau deja in crasma.