HELP, invazie de parasute
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Le e foame la multi si prin alte tari dar nu recurg la acte de genul asta.badea lucian scrie:Trebuie sa privim lucrurile serios: pt cei care o fac de foame,"MILA"! pt cei care o fac din fala-bunastiinta "RUSINE"!. Din pacate exista ambele categorii!
Poate si mie mi-e foame si ma duc sa fur dintr-un magazin.Ii este cuiva mila de mine sau fac direct puscarie.
ATENTIE!da,intradevar in targul de vechituri,asa mai "pe shustake" cu siguranta o sa pice multi in plasa,va asigur eu ca sunt multi comercianti de parasute acolo si dupa ce ca le vand foarte bine ,le mai se folosesc nenorocitii,chiar azi se lauda unu ca citez:"am fost pe balta la marsa si acolo toti pescarii dadeau la parasuta,(aici e raiul lor la MARSA)si atunci de ce sa nu dau si eu " si se lauda ca a mers bine vreo 7 kg de scobar,pe cand la pluta cu mamaliga doar 3 babusti si vreo 2 clenisori,ce rost are sa te chinui asa cand avem parasute
pe astia nu-i mai educa nimeni ,foamea le spala creierii ,in conceptia lor peste este pt toata lumea la nesfarsit
ALEX daca asta e un pont bun as fi bucuros sa aud de cateva amenzi grozave in zona asta (targul obor pt vanzatori si balta de la marsa pt braconieri parasutisti) pt ca daca n-ar fi controale aici, atunci operatiunea asta ia amploare si poate o sa fie prea tarziu pt a mai salva ceva
pe astia nu-i mai educa nimeni ,foamea le spala creierii ,in conceptia lor peste este pt toata lumea la nesfarsit
ALEX daca asta e un pont bun as fi bucuros sa aud de cateva amenzi grozave in zona asta (targul obor pt vanzatori si balta de la marsa pt braconieri parasutisti) pt ca daca n-ar fi controale aici, atunci operatiunea asta ia amploare si poate o sa fie prea tarziu pt a mai salva ceva
-
- veteran
adi nu e problema la mine eu pot merge in interesul tuturor oricand.imi fac timp.
ideea e ca din cate stiu sapt asta va fi ocupat cu distribuirea de permise.daca sunt gata
luni il sun si vedem cum sta cu timpul
ptr restul ne auzim la telef sa punem detalii la punct ca cine stie cine citeste pe aici.fara suparare .
rezultatele le facem publice daca crezi ca e ok.
astept un semn de la tine cand ai timp
ideea e ca din cate stiu sapt asta va fi ocupat cu distribuirea de permise.daca sunt gata
luni il sun si vedem cum sta cu timpul
ptr restul ne auzim la telef sa punem detalii la punct ca cine stie cine citeste pe aici.fara suparare .
rezultatele le facem publice daca crezi ca e ok.
astept un semn de la tine cand ai timp
astazi am fost la pescuit pe o balta f mica Proieniul, ce are legatura cu Oltul.
multi pescari la pluta comasati intr-un colt al baltii si care prindeau obleti, iar langa ei doi amarati, fomisti (se vedea dupa cum erau imbracati si cum vorbeau) aruncau parasutele de zor si nimeni nu le zicea nimic.
eu am pescuit pe un alt colt al baltii fericit ca este liber, dar binenteles fara nici un rezultat, insa dupa cateva aruncari, langa mine au aterizat trei indivizi ce au debarcat dintr-un Toyota LandCruiser cu nr. VL-21-POP si care au aruncat imediat parasutele
pe astia cum sa ii mai cataloghezi?? ca fomisti nu le poti spune
scarba si lehamite imi provoaca astfel de specimene
multi pescari la pluta comasati intr-un colt al baltii si care prindeau obleti, iar langa ei doi amarati, fomisti (se vedea dupa cum erau imbracati si cum vorbeau) aruncau parasutele de zor si nimeni nu le zicea nimic.
eu am pescuit pe un alt colt al baltii fericit ca este liber, dar binenteles fara nici un rezultat, insa dupa cateva aruncari, langa mine au aterizat trei indivizi ce au debarcat dintr-un Toyota LandCruiser cu nr. VL-21-POP si care au aruncat imediat parasutele

Nu are rost sa le spunem pe nume. Cum am scris mai sus:adiwolf scrie:astazi am fost la pescuit pe o balta f mica Proieniul, ce are legatura cu Oltul.
eu am pescuit pe un alt colt al baltii fericit ca este liber, dar binenteles fara nici un rezultat, insa dupa cateva aruncari, langa mine au aterizat trei indivizi ce au debarcat dintr-un Toyota LandCruiser cu nr. VL-21-POP si care au aruncat imediat parasutele![]()
unele afirmatii nu le poti face publice pe acest forum pentru ca este impotriva regulilor.
Oricum tot fomisti sunt si asa vor ramane.
Sunt destui care nu au ce manca sau unde dormi, dar pentru aia se plimba cu te miri ce specimene de masini.
la noi in zona se foloseste "PRO TV"ul.( a nu se face aluzie la postul tv)...un sistem de fire mono legate pe un triunghi facut din fier beton, iar un capat al triunghiiului se leaga de firul unei lansete. Se lanseaza in repezis si se ridica lanseta putin. Am vazut asta pe Somes in loc. Sieu Odorhei(BN)
Dadeam la scobar si vin doi tarani cu instrumentele si le lanseaza mai jos de mine. In doua ore au prins cred ca vreo 7 mrene sarite de juma de kil
Dadeam la scobar si vin doi tarani cu instrumentele si le lanseaza mai jos de mine. In doua ore au prins cred ca vreo 7 mrene sarite de juma de kil