HELP, invazie de parasute

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Dita
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Dita » 02 Mar 2010, 09:31

E doar inceputul, sa vezi ce este pe olt ,de la dragasani la vale, pana la dunare ,toti pescuiesc la parasute.se prinde tot ,de la chistoc pana la monstru.Am mai semnalizat treaba pe alt topic ,peste 2-3 ani facem excursii in alte tari ca sa pescuim. ''Organele,, nu si fac meseria fara spaga.le-am chemat in toamna la un braconaj concret si tot noi cu betele corecte am cazut pe locul II. Asta este Romanica. HA...HA...

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 02 Mar 2010, 09:42

shirkan scrie:. un reportaj la tv e fix pix,razie nene,amenzi,dosare penale pe la magazine cat si pe balta
cauta ordonanta aia de zice tipu din filmare 23/3008
Sa vezi ce inseamna dobitocenie la nivelul de conducere a tarii

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 02 Mar 2010, 12:59

Ce inseamna "help" Alex?Cine crezi ca o sa te(ne) ajute?Atata timp cat magazinele care elibereaza carnete de membru la asociatii comercializeaza asa ceva,de ce ne plangem?Chiar crezi ca o sa fie cineva interesat de faptul ca specia asta(braconieri)se inmulteste mai ceva ca iepurii?Poate un miting al pescarilor sportivi la miticii din capitala sa le trezeasca interesul astora pentru problemele existente. :evil:

danielcocea
veteran
veteran

...

Mesaj de danielcocea » 02 Mar 2010, 16:57

cand ii vad pe respectivii cu asa ceva ...mai ales pe natural ...pur si simplu nu imi vine decat sa ii arunc in apa dupa ele...sunt de o mare nesimtire si chiar nu pot fi numiti pescari... :twisted: :twisted: :twisted:

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 02 Mar 2010, 17:55

Imi explicati si mie mai pe larg cum anume functioneaza acest tip de pescuit cu parasuta (stati linistiti, nu vreau sa incerc, dar nu pricep care-i treaba)?

danielcocea
veteran
veteran

pe scurt

Mesaj de danielcocea » 02 Mar 2010, 17:58

shimano scrie:Imi explicati si mie mai pe larg cum anume functioneaza acest tip de pescuit cu parasuta (stati linistiti, nu vreau sa incerc, dar nu pricep care-i treaba)?
pe scurt este o plasa monofilament mai mica ca si dimensiune , care se arunca cu lanseta.....are un plumb in capat si in momentul cand se arunca se desface in apa .....cam atat...este adusa de pe la bulgari si este cea mai nenorocita metoda de braconaj....ca altfel nu il pot numi acest stil de pescuit....

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 02 Mar 2010, 18:33

o vrianta pe care am vazut-o era formata dint-o bucata de monofilament cam de un metru lungime si 50-60 cm latime. la un capat era legata de firul de la lanseta(care de regula e de la 3,5m lungime in sus-ca sa poata lansa-)ia r in capatul celalalt avea la un colt plumb si la un colt pluta de stiuca. am dedus ca adancimea la care sta plasa se poate regla din forfacul cu care e legat plumbul,mai exact din lungimea lui. plasa respectiva se deschide in apa si cand ii intra peste se vede la pluta.

vladone
junior
junior

Re: pe scurt

Mesaj de vladone » 02 Mar 2010, 20:11

danielcocea scrie:
shimano scrie:Imi explicati si mie mai pe larg cum anume functioneaza acest tip de pescuit cu parasuta (stati linistiti, nu vreau sa incerc, dar nu pricep care-i treaba)?
pe scurt este o plasa monofilament mai mica ca si dimensiune , care se arunca cu lanseta.....are un plumb in capat si in momentul cand se arunca se desface in apa .....cam atat...este adusa de pe la bulgari si este cea mai nenorocita metoda de braconaj....ca altfel nu il pot numi acest stil de pescuit....
O MICA COMPLETARE: pe care se pune mamaliga inainte de aruncare...si stai ca am aflat si cum afli ca ai prins peste: la inceput vezi niste tacuri in bat...iar cand se prind maimulti lanseta incepe sa oscileze ca si cum ai avea o buriana, craca pefir. cel putin asa zicea un pescar de spinning cu pretentii de viitor concurent in master...aduce si el vreo 500 debucati in magazin...ca deh e cerere...ne meritam soarta...peebru in spania iei salau de te plictisesti si culmea abonamentu edoar 9euro pe an...romania teiubesc!

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 02 Mar 2010, 20:44

Alex, pune de ceva controale cu politia si te insotim.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 02 Mar 2010, 21:17

pe arges se pune bambina exact ca la stationar. aproape zici ca nu-s braconieri :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Scrie răspuns