fir intins
FNSPR- teapa pescarilor din romania
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
pescuitorul
- veteran

Ce aveti domnilor cu APS-CARAS de va tot luati de el fiecare poate sa aiba parerea lui si asta nu trebuie sa supere pe nimeni , iar daca va raspunde cu aceiasi moneda va suparati si cereti sa intervina Moderatoruli .genu scrie: Daca o ai asa de tare , ce draq te ocupi de pescuit .Arpacasule , lasa-i pe altii care nu gandesc cu capul de jos sa se ocupe de pescuit .
Oare cine a inceput toata aceste polemici
- StefanDinu
- veteran

De gramatica ai auzit? Sau de cratima? se scrie "îi" si nu "âi" !apscaras scrie:pe mine personal,ma distreaza postarile voastre si toata strofocarea catorva impotenti care incearca sa se bage in seama aiurea.![]()
![]()
![]()
cine draq va ia in serios cand va tot luati aiurea de cate o asociatie fara a o cunoaste.aviz amatorilor:scotetiva limba din curu meu.
![]()
![]()
![]()
![]()
fir intins
Educaţie sa-ţi facă părinţii !
aviz amatorilorStefanDinu scrie:De gramatica ai auzit? Sau de cratima? se scrie "îi" si nu "âi" !apscaras scrie:pe mine personal,ma distreaza postarile voastre si toata strofocarea catorva impotenti care incearca sa se bage in seama aiurea.![]()
![]()
![]()
cine draq va ia in serios cand va tot luati aiurea de cate o asociatie fara a o cunoaste.aviz amatorilor:scotetiva limba din curu meu.
![]()
![]()
![]()
![]()
fir intins
Educaţie sa-ţi facă părinţii !
[quote="APSHD]
Ce aveti domnilor cu APS-CARAS de va tot luati de el fiecare poate sa aiba parerea lui si asta nu trebuie sa supere pe nimeni , iar daca va raspunde cu aceiasi moneda va suparati si cereti sa intervina Moderatoruli .
[/quote]
Nu am cerut interventia moderatorului desi cand altii au scris asa ceva au primit ban pentru ca se autosesizau
asa ca nu-mi permit . Insa la a doua postare sta cu ea sculata si-si permite sa faca jeguri si pesugitori ... nu prea merge . Dar asa-i omul ( nu vreau sa fiu mai rau ) cand ii dai un deget si ... cere sa-l si stergi . Eu cel putin nu-i mai raspund ca nu se merita oboseala . De ce nu se leaga nimeni de tine la fiecare postare a ta ? De ce nu raspunzi si tu ca el ? Pentru ca ai bun simt sau din primele postari nu ai meritat . ... mai bine ma retrag ca nu vreau sa ma enervez de cele scrise de un analfabet si sa ma baneze si pe mine 
Ce aveti domnilor cu APS-CARAS de va tot luati de el fiecare poate sa aiba parerea lui si asta nu trebuie sa supere pe nimeni , iar daca va raspunde cu aceiasi moneda va suparati si cereti sa intervina Moderatoruli .
Nu am cerut interventia moderatorului desi cand altii au scris asa ceva au primit ban pentru ca se autosesizau