FNSPR- teapa pescarilor din romania

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 11 Noi 2008, 13:23

pe mine personal,ma distreaza postarile voastre si toata strofocarea catorva impotenti care incearca sa se bage in seama aiurea. :) :) :) :) cine draq va ia in serios cand va tot luati aiurea de cate o asociatie fara a o cunoaste.aviz amatorilor:scotetiva limba din curu meu. :) :) :) :)

fir intins

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 11 Noi 2008, 16:26

adminu atentie se sare calul
e numai junior si deja are limbaj......
cand va fi senior va vorbi si face legea in locul dvs pe forum acest arpacas

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 11 Noi 2008, 16:34

academic de-a dreptul limbajul domnule ! spune multe despre domnia voastra !

...........e totusi un topic nu latrina

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 11 Noi 2008, 16:47

Kingfischer scrie:academic de-a dreptul limbajul domnule ! spune multe despre domnia voastra !

...........e totusi un topic nu latrina
nu era pt dumneavoastra,am scris"aviz amatorilor"ceilalti ai rog sa scuze dar chiar sa te iei asa de toti care posteaza?

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 11 Noi 2008, 16:49

pescuitorul scrie:adminu atentie se sare calul
e numai junior si deja are limbaj......
cand va fi senior va vorbi si face legea in locul dvs pe forum acest arpacas
pesugatorule nu vrea nimeni sa faca legea si in special de astia ca tine nici nu mi se rupe

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 11 Noi 2008, 17:04

genu scrie: Daca o ai asa de tare , ce draq te ocupi de pescuit . :shock: Arpacasule , lasa-i pe altii care nu gandesc cu capul de jos sa se ocupe de pescuit .
Ce aveti domnilor cu APS-CARAS de va tot luati de el fiecare poate sa aiba parerea lui si asta nu trebuie sa supere pe nimeni , iar daca va raspunde cu aceiasi moneda va suparati si cereti sa intervina Moderatoruli .
Oare cine a inceput toata aceste polemici :?:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 11 Noi 2008, 17:22

apscaras scrie:pe mine personal,ma distreaza postarile voastre si toata strofocarea catorva impotenti care incearca sa se bage in seama aiurea. :) :) :) :) cine draq va ia in serios cand va tot luati aiurea de cate o asociatie fara a o cunoaste.aviz amatorilor:scotetiva limba din curu meu. :) :) :) :)
fir intins
De gramatica ai auzit? Sau de cratima? se scrie "îi" si nu "âi" !
Educaţie sa-ţi facă părinţii !
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 11 Noi 2008, 17:25

StefanDinu scrie:
apscaras scrie:pe mine personal,ma distreaza postarile voastre si toata strofocarea catorva impotenti care incearca sa se bage in seama aiurea. :) :) :) :) cine draq va ia in serios cand va tot luati aiurea de cate o asociatie fara a o cunoaste.aviz amatorilor:scotetiva limba din curu meu. :) :) :) :)
fir intins
De gramatica ai auzit? Sau de cratima? se scrie "îi" si nu "âi" !
Educaţie sa-ţi facă părinţii !
aviz amatorilor

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 11 Noi 2008, 17:27

bagati :) :) :) :) :)

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 11 Noi 2008, 17:35

[quote="APSHD]

Ce aveti domnilor cu APS-CARAS de va tot luati de el fiecare poate sa aiba parerea lui si asta nu trebuie sa supere pe nimeni , iar daca va raspunde cu aceiasi moneda va suparati si cereti sa intervina Moderatoruli .
Oare cine a inceput toata aceste polemici :?:[/quote]
Nu am cerut interventia moderatorului desi cand altii au scris asa ceva au primit ban pentru ca se autosesizau :oops: asa ca nu-mi permit . Insa la a doua postare sta cu ea sculata si-si permite sa faca jeguri si pesugitori ... nu prea merge . Dar asa-i omul ( nu vreau sa fiu mai rau ) cand ii dai un deget si ... cere sa-l si stergi . Eu cel putin nu-i mai raspund ca nu se merita oboseala . De ce nu se leaga nimeni de tine la fiecare postare a ta ? De ce nu raspunzi si tu ca el ? Pentru ca ai bun simt sau din primele postari nu ai meritat . ... mai bine ma retrag ca nu vreau sa ma enervez de cele scrise de un analfabet si sa ma baneze si pe mine :shock:

Scrie răspuns