FNSPR- teapa pescarilor din romania

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 04 Noi 2008, 06:31

Arpacasule , vrei sa zici ca voi aveti voie sa faceti orice ? Cand terminati prostiile astea ? Cand o sa pot merge la o posta sa pot sa-mi scot permis si sa pescuiesc fara sa ma intereseze asociatiile lui peste si cine le conduce ? Nu vedeti ca sunteti penibili ? La albac scoteau pestele cu curent ( tehnica cea mai folosita pe apele asociatiilor private ) la fel si in retezat , dar nu va e rusine sa va luati de cei care isi platesc permisul ( indiferent din ce asociatie face parte ) si pescuiesc legal ? Voi nu sunteti sanatosi ! Am vrut sa scriu "parera mea " dar cred ca mai sunt si altii de aceeasi parere . Lasati-ne sa pescuim linistit cu permisul scos de oriunde si pe cuvant ca n-o sa ma intereseze niciodata cine coduce federatia , cine e afiliat , ce asociatii exista ce salar isi trage fiecare . Doar sa pot pescui linistit , sa nu fiu obligat sa ma asociez nicaieri fara sa se lege nimeni de mine .

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 04 Noi 2008, 13:45

Bine zis genule !

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 04 Noi 2008, 15:24

Filiala CLUJ a ANPA:respinsi

1. AVPS Iezer Alba
2. APP Tara Oasului
3. AVPS Ariana 2006
4. AVPS Somes Dej
5. AJVPS Salaj
6. AJVPS Carei
7. AJVPS Satu Mare
8. AJVPS Bistrita
9. AJVPS Maramures
10. AVPS Salaj

raman uimit! anca o data 5 din 5. ANPA mai tare ca Ogica :D

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 04 Noi 2008, 20:38

Apscaras sa inteleg ca reprezinti APS Caras??
Daca da, cu riscul de a fi putin offtopic....poti sa imi spui ce ati facut voi pentru pescarii caraseni in ultimii 3 ani? adica ceva concret, nu doar "reducerea" taxelor pentru a putea pescui legal. (90 lei AJVPS- 50 lei APSCaras).
Meritati cu ceva ca de la anul sa va "imbogatim" pe voi si sa nu mai dam bani la AJVPS? Sau va bucurati ca moare capra vecinului...si sperati ca toti or sa vina la voi dupa lapte???...

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 04 Noi 2008, 22:09

attilaf scrie:Apscaras sa inteleg ca reprezinti APS Caras??
Daca da, cu riscul de a fi putin offtopic....poti sa imi spui ce ati facut voi pentru pescarii caraseni in ultimii 3 ani? adica ceva concret, nu doar "reducerea" taxelor pentru a putea pescui legal. (90 lei AJVPS- 50 lei APSCaras).
Meritati cu ceva ca de la anul sa va "imbogatim" pe voi si sa nu mai dam bani la AJVPS? Sau va bucurati ca moare capra vecinului...si sperati ca toti or sa vina la voi dupa lapte???...
Nu speram sa veniti la noi si nici sa ne "imbogatiti"pe noi.chiar ne-am bucura ca asociatiile sa nu fie privite ca niste chioscuri de vanzare a permiselor ANPA.Si inainte sa ne intrebi pe noi ce am facut in 3 ani intreaba ce a facut ajvps-ul in 20 de ani?Si te rog sa-mi spui cate initiative si cu ce propuneri si sprijin ati contribuit la bunul mers al asociatiei.Este foarte usor sa stai cu mainile in san si sa iei la intrebari o asociatie.Sa stiti ca acceptam bucurosi implicarea pescarilor si va asteptam la munca.Un exemplu verificabil este ca membrii aps caras impreuna cu asociatia au strans un fond destul de frumusel pt.a repopula barajul secu cu 7 tone de peste,si acesti bani nu ai coordoneaza asociatia ci un grup de pescari,care s-au implicat in bunul mers al asociatiei.Iar ca membru mergeti unde doriti,fiecare este liber sa aleaga

fir intins

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 04 Noi 2008, 23:05

apscaras scrie:
attilaf scrie:Apscaras sa inteleg ca reprezinti APS Caras??
Nu speram sa veniti la noi si nici sa ne "imbogatiti"pe noi.chiar ne-am bucura ca asociatiile sa nu fie privite ca niste chioscuri de vanzare a permiselor ANPA.Si inainte sa ne intrebi pe noi ce am facut in 3 ani intreaba ce a facut ajvps-ul in 20 de ani?Si te rog sa-mi spui cate initiative si cu ce propuneri si sprijin ati contribuit la bunul mers al asociatiei.Este foarte usor sa stai cu mainile in san si sa iei la intrebari o asociatie.Sa stiti ca acceptam bucurosi implicarea pescarilor si va asteptam la munca.Un exemplu verificabil este ca membrii aps caras impreuna cu asociatia au strans un fond destul de frumusel pt.a repopula barajul secu cu 7 tone de peste,si acesti bani nu ai coordoneaza asociatia ci un grup de pescari,care s-au implicat in bunul mers al asociatiei.Iar ca membru mergeti unde doriti,fiecare este liber sa aleaga fir intins
ApsCaras.
Inca de la inceput imi cer scuze daca postarea anterioara s-a interpretat ca "atac la persoana". Nu asta a fost intentia mea.
Dar!! Prin raspunsul ce mi l-ai dat la intrebarea legata de activitatea APSCaras, cum ca...nu conteaza ce am facut noi, ca nici AJVPS nu a facut nimic in 20 de ani, nu m-ai multumit cu nimic. Si DA...sa sti ca mi-e usor si comod sa stau cu mainile incrucisate si aparent sa nu imi pese de nimic si sa iau la intrebari in stanga si in drepta. Dar intreb, pentru ca vreau sa fiu informat. Si daca prin ceea ce faceti pentru pescari si natura, imi castigati increderea, ajut si eu cu cea mai mare placere, cel putin in fiecare an, platind acea cotizatie. As prefera sa platesc, sa compensez acea neimplicare fizica si sa va dau voua banii ce i-am dat ajvps-ului...daca as vedea ca acei bani se intorc pentru pescari, implicit pt mine.

Cat despre popularea barajului Secu, cu niste bani administrati de niste pescari, presedintele FNPSR, adica apsalba va lasa sa faceti acea populare?, caci acelasi demers, facut din alte parti, de catre alti pescari binevoitori (a se citi neFNPSR-isti), a fost criticata si hulita de numa'. Sau daca actiunea e facuta de FNPSR e OK, dar daca e facuta de altii....HUOOO

In final, tot ce pot sa va doresc este ca, prin asociatia voastra, sa faceti ceva pt pescari si sa nu va multumiti cu " nici ajvps nu a facut nimic".

S'auzim de bine.

PS. Daca vreun moderator considera ca aceasta postare este offtopic...il rog sa o mute altundeva.

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 04 Noi 2008, 23:25

aps caras poate fi trasa la raspundere doar de pescarii din caras-severin nu de agvps,fnpsr sau mai stiu eu ce formatiuni.nu ti-am raspuns ostentativ,stiu ca asa pare cand scri.repopularea o facem ca asa vrem si asta trebue sa fie activitatea de baza a unei asociatii care se respecta.dar la inceput am fost o asociatie mica si nu am fost sprijiniti de nimeni.sa stiti ca deviza noastra este "NOI EXISTAM DATORITA VOUA SI NU VOI DATORITA NOUA"toate asociatiile ar trebuii sa inteleaga ca ele sant ale pescarilor si nu afacere pt imbogatire a unor persoane.sa stiti ca si sfaturile sant utile, asa ca le acceptam cu drag.pt mai multe lamuriri si discutii constructive treceti pe la noi

fir intins

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 05 Noi 2008, 00:17

pt apscaras

- te rog , las-o moale cu pescuitul in Caras- Severin , lasa-i pe altii sa vorbeasca , pe aici intr-adevar sunt multi pescari , dar peste poate prin alte judete.....
- Secu lac parasit
- Trei ape se lauda cu 5-6 clenisori pe partida
- Carasul pustiu , acu doua saptamani la Gradinari 3 scobari la 20 pescari
- Medres , mai bine pescuiesti in vana
- pe clisura tot sezonul mare agitatie pe maluri datorita sutelor de pescari , dar in apa cam liniste
- despre apele de munte Barzava , etc , daca vrei sa vezi un pastrav ar fi bine sa ai o poza cu el facuta mai in tinerete....
- n-are rost sa mai continui ....chiar nu-mi face placere ....
Despre deviza
NOI EXISTAM DATORITA VOUA SI NU VOI DATORITA NOUA
, cred ca e adevarata..... :) ...mai bine vorbim de fotbal , poate ne enervam mai putin...!!!!!!

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 05 Noi 2008, 06:13

domnu gigi 2007 va rog sa vb mai frumos eu nu dau indicatii nici cine si nici cand sa vorbeasc "lasa-i pe altii sa vorbeasca "sau "las-o moale cu pescuitul in Caras- Severin "am convingerea ca este un forum serios si va propun sa ne respectam.

fir intins

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 05 Noi 2008, 08:09

apscaras scrie:aps caras poate fi trasa la raspundere doar de pescarii din caras-severin nu de agvps,fnpsr sau mai stiu eu ce formatiuni.
Nu zau! S-a schimbat legislatia???????

Scrie răspuns