FNSPR- teapa pescarilor din romania

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Oct 2008, 08:47

Fiule,
Te anunt ca magaria la care esti parte este cercetata de DIICOT. Nu mi-as dori sa stau pe strada cu tine. Daca va inchipuiti ca magariile pe care le-ti facut din 1990 incoace vor fi bagate sub pres, te inseli. Ti-o promit in mod solemn.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 27 Oct 2008, 09:16

apsalba scrie:Sa aiba legatura doar cu faptul ca fratele tau Bogdan Vasilescu este membru in conducerea AGVPSR? :oops: :oops: :oops:
Iar vorbesti pe langa!!! Dar ne-am obisnuit! Nu e membru in conducerea AGVPSR! Mai sapa! :lol:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 27 Oct 2008, 10:04

pai daca stateai cu mine pe strada erai super baiat.dar asa mai ai .
aoelu si ce crezi ca acum o iau la fuga???? sau ca mi-e frica?
daca e cineva vinovat asta nu inseamna ca sunt si eu.
dar iti repet mori tu de grija mea

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 27 Oct 2008, 20:30

Nu e vorba de un singur proces! apsalba,mi-a soptit cineva ca ai un "om"platit ca sa citeasca si sa raspunda in numele tau pentru ca tu esti prea ocupat cu "grija altuia",si cu procesele pierdute si mai ales cu grija bunului mers al pesuitului.Nu te lega de Bogdan Vasilescu ca n-ai nici cel mai mic drept!Apropos,in ce stil de pescuit te consideri cel mai bun?(nu in cel cu ape tulburi sau tulburate).Eu am auzit ca n-ai pescuit niciodata in viata ta.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 27 Oct 2008, 23:15

un alt stil: cu bascula de pietris din malurile raurilor :lol1:
asa mai mananca si neamurile un pestisor scos cu cupa

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 03 Noi 2008, 05:27

Interviu cu Gheorghe Ştefan, preşedintele Agenţiei Naţionale de Pescuit şi Acvacultură
Reporter: De ce inspectorii A.N.P.A. nu se "văd" prin Delta Dunării?
Gheorghe Ştefan: Din informaţiile pe care eu le deţin, angajaţii Agenţiei de Pescuit, filiala Tulcea, fac acţiuni de control, însă sunt axaţi în principal pe braconajul comercial cu plase. Însă, din cauza numărului mic de angajaţi, doar 28 la Tulcea, aproape jumătate din ei lucrează foarte mult la simulările pentru primirea proiectelor pentru accesarea banilor din Fondul European de Pescuit.
Rep.: Se ştie că există un conflict între Agenţia Naţională de Pescuit şi Acvacultură şi Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi pe tema permiselor de vânătoare. Cum se va rezolva?
Ghe. Ş.: Ordinul de pescuit sportiv-recreativ este suspendat în instanţă la Curtea de Apel Galaţi, iar A.J.V.P.S.-urile, care aveau nişte contracte încheiate din 1974-1972, cu întreprinderi de mult apuse au invocat că noul ordin le lezează drepturile din acele contracte. Din punctul meu de vedere, însă, drepturile din acele contracte sunt nule, având în vedere că, de cu mulţi ani în urmă, au dispărut contractanţii, adică unităţile piscicole din România. Deci nu ştiu cu cine are contracte A.J.V.P.S.-ul. Noi vindem, conform Ordonanţei de Urgenţă 23, permise de pescuit recreativ-sportiv tuturor practicanţilor acestui sport, pentru că Agenţia este unitatea care eliberează permisele de pescuit recreativ - sportiv.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Noi 2008, 08:34

Ce nu stie presedintele ANPA este ca nici AJVPS-urile nu mai exista.

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 03 Noi 2008, 10:19

@ apsalba

Daca AJVPS-urile nu mai exista insamna ca nici AJVPS Vrancea nu mai exista , deci suspendarea ordinului ar trebui sa inceteze de drept. Cand se vor lamuri definitiv aceste probleme?

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 04 Noi 2008, 00:09

ajvps-eii!aloooooooooo?nu va place interviul?

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 04 Noi 2008, 00:18

Lista cu asociatt respinse

Filiala TIMIS a ANPA:
1. AJVPS Bihor
2. APS Lostrita Petrosani
3. AJVPS Timis
4. AJPS Arad
5. AVPS Soimul Romanesc Simeria
6. AJVPS Hunedoara