FNSPR- teapa pescarilor din romania

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Noi 2008, 08:19

flydb scrie:@ apsalba

Daca AJVPS-urile nu mai exista insamna ca nici AJVPS Vrancea nu mai exista , deci suspendarea ordinului ar trebui sa inceteze de drept. Cand se vor lamuri definitiv aceste probleme?
Saptamana trecuta s-a finalizat controlul dispus de ministrul Ciolos la ANPA. O sa fie interesant sa cititi concluziile, mai ales asupra procedurilor de evaluare a planurilor de management. Oricum, zilele ajvps-urilor sunt numarate si domnii respectivi vor trebui sa raspunda de gestionarea frauduloasa a unor bunuri ce nu le-au apartinut.
Cat despre ajvps vrancea, se pare ca nu exista, daca citesti datele lor de pe web site-ul ministerului finantelor. Acest lucru nu ar fi atat de grav ca faptul ca MADR nu a facut recurs in termenul legal la sentinta CA Galati si nu a analizat calitatea procesuala a reclamantului.

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 05 Noi 2008, 08:41

MihaiV scrie:
apscaras scrie:aps caras poate fi trasa la raspundere doar de pescarii din caras-severin nu de agvps,fnpsr sau mai stiu eu ce formatiuni.
Nu zau! S-a schimbat legislatia???????

"Cat despre popularea barajului Secu, cu niste bani administrati de niste pescari, presedintele FNPSR, adica apsalba va lasa sa faceti acea populare?, caci acelasi demers, facut din alte parti, de catre alti pescari binevoitori (a se citi neFNPSR-isti), a fost criticata si hulita de numa'. Sau daca actiunea e facuta de FNPSR e OK, dar daca e facuta de altii....HUOOO"

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 05 Noi 2008, 08:47

Deci,nu ma refeream la legislatie

fir intins

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 05 Noi 2008, 10:13

pt apscaras
domnu gigi 2007 va rog sa vb mai frumos eu nu dau indicatii nici cine si nici cand sa vorbeasc "lasa-i pe altii sa vorbeasca "sau "las-o moale cu pescuitul in Caras- Severin "am convingerea ca este un forum serios si va propun sa ne respectam

- te-am rugat sa-i lasi pe altii sa vorbeasca despre realizari , deoarece in judet or fi , dar nu se vad deloc , ....despre altceva poti sa ne spui orice , te ascultam...!!!!!!! am sugerat si o tema fotbalul....deoarece prin partile noastre am precizat ca pestele e pe cale de disparitie si am dat si exemple.....ce sa vorbim , ca aproape fiecare iesire la pecuit e un esec total , ce sa vorbim ? asta e intrebarea !!!! Nu neg ca prin alte parti s-a facut ceva pentru pescari , sunt oameni care ne spun destule lucruri interesante , bravo lor , eu zic sa le dam lor voie si spatiu sa se exprime ...!!!
- n-am vrut sa supar pe nimeni , dar asta e realitatea.....!!!! noi nu prea avem ce spune.... ce sa spunem ????

apscaras ne mai spune

[/quote]aps caras poate fi trasa la raspundere doar de pescarii din caras-severin

- ce rost are fraza de mai sus daca reactionezi nepotrivit la o problema reala din caras - severin ???? pai nu mai bine o lasi mai moale o perioada pana cand se rezolva macar o parte din problemele pescarilor ...???!!!!

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 05 Noi 2008, 22:58

gigi,am impresia ca ai o problema cu moliciunea.nu stiam ca nu se poate raspunde cuiva la o intrebare daca nu o ai moale si nu esti intrebat.bine eu am inteles de maine am sa postez cand o am mai moale.

fir intins

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 06 Noi 2008, 00:42

pentru apscaras
am inteles de maine am sa postez cand o am mai moale.
- uite o disctie pe masura ta , probabil te caracterizeaza acest gen, sa anunti din cand in cand cum mai stai , ..nu chestii de pescuit ....acolo s-or pricepe altii...lasa-ne !!!

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 06 Noi 2008, 05:48

apscaras scrie:gigi,am impresia ca ai o problema cu moliciunea.nu stiam ca nu se poate raspunde cuiva la o intrebare daca nu o ai moale si nu esti intrebat.bine eu am inteles de maine am sa postez cand o am mai moale.
Daca o ai asa de tare , ce draq te ocupi de pescuit . :shock: Arpacasule , lasa-i pe altii care nu gandesc cu capul de jos sa se ocupe de pescuit .

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 10 Noi 2008, 22:23

jegu,fiindca nu numai impotentii se ocupa de pescuit

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 10 Noi 2008, 23:28

Arpacasule , esti demn de federatie . Fir intins si tine-o tot asa ca se merita . Sper sa ai parte si de o statuie sa le pot arata copiilor si nepotilor de unde a inceput distrugerea totala a apelor din Romania . Pentru ca pestii in zona alba si caras sunt doar istorie .

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 11 Noi 2008, 13:04

jegule pestii sant istorie datorita fratilor tai ajvps-eii. :D

Scrie răspuns