Dan, te-a controlat cineva si ti-a cerut permisul de 1leu?danr scrie:am auzit si eu chestia asta, ca pentru pescuit pe ape publice este suficient permisul anpa care costa 1 leu
si poate fi luat direct de la anpa, nici macar nu mai trebuie sa fii membru intr-o asociatie
FNSPR- teapa pescarilor din romania
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
am fost controlat pe dunare de o echipa mixta romano bulgara cu doua salupe- pol de frontiera romana, bulgara, anpa, etc
din fericire aveam permisul anpa albastru
discutii: ca de ce 5 bete ( eu stiam ca s-a dat legea cu 4 )
pai de aia, doua pescuiesc doua le privesc pe celelalte si-si dau cu parerea si a 5-a pt spinning le dirijeaza
una peste alta am fost legal
ei mi-au spus ca tot ce am nevoie pt. dunare este anpa albastru care costa 1 leu, si in acelasi timp este singurul document legal
din fericire aveam permisul anpa albastru
discutii: ca de ce 5 bete ( eu stiam ca s-a dat legea cu 4 )
pai de aia, doua pescuiesc doua le privesc pe celelalte si-si dau cu parerea si a 5-a pt spinning le dirijeaza
una peste alta am fost legal
ei mi-au spus ca tot ce am nevoie pt. dunare este anpa albastru care costa 1 leu, si in acelasi timp este singurul document legal
Ultima oară modificat 13 Noi 2008, 19:01 de către danr, modificat 1 dată în total.
Si pe la voi nu se poate iesi pe Dunare fara celebra "autorizatzie de agrement" care se da pe o luna?!Pe mine personal chestia asta ma trermina psihic!!!
Normal ca trebuie semnata de "shefu' "...care nu mai poaate fi gasit vineri dupa ora 15. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB