FNSPR- teapa pescarilor din romania

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 11 Noi 2008, 22:11

:?:

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 11 Noi 2008, 22:18

jegu vezi asta este diferenta intre noi doi.eu nu pun la suflet,dar pe tine te macina,te oftica.ai inceput sa-ti faci scenarii :) :) :) :)

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 11 Noi 2008, 23:39

- apscaras , asta , crede ca nu stim ca de ani buni incurca treburile prin Resita , nefacand nimic pentru pescuitul din caras
- vrea sa ne spuna ca s-a infiintat ieri ???? ...nu-i adevarat
daca vroia sa faca ceva pentru pescari , ar fi avut timpul necesar
- oricum are un limbaj de site-uri xxx de te doare mintea....atata poate saracul ..!!!! oricum timpul nu e pierdut , ar fi bine sa paraseasca forumul si sa se apuce de munca, deoarece sunt atat de multe de facut la noi in judet .
- cu fraze la misto, porcarii , insultele si limbajul de doi bani , crede el, ca impresioneaza pe cineva,... ..pai asa reprezinta el pescarii caraseni ???
- faptul ca i se spune ca pescuitul in caras si in tara e la pamant e un adevar , iar prostiile pe care le spune el, sunt porcarii de ultima speta...
- singurul loc unde probabil ar fi gasit intelegere , cum am spus ar fi fost siteurile xxx unde probabil cineva l-ar fi alintat binevoitor cu fraze de tipul " mai obraznicatura mica..... !!!!, ...dar pe acest forum nu cred ca are ce cauta indivizi de genul acesta....hai sa fim seriosi si repet
lasa-ne....!!!!

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 12 Noi 2008, 01:02

next :) :) :) :)

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 12 Noi 2008, 01:03

grija mare la tensiune :) :) :) :)

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 12 Noi 2008, 09:00

nu mai gigi pe forumu asta tre sa fie doar de aia ca tine care se ia de oricine care posteaza care da indicatii cui vrea el "sa o lase mai moale"sau "sa-i lase pe altii sa vorbeasca"si pe deasupra mai faci si confuzii"obraznicatura mica"poate tie,mie eventual"obraznicatura mare"am zis eventual.tu aveai probleme cu moliciunea :) :) :) :)

shoot :)

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 12 Noi 2008, 09:18

gigi vreau sa-ti aduci aminte ca primul raspuns al meu pe acest forum a fost"domnu gigi 2007 va rog sa vb mai frumos eu nu dau indicatii nici cine si nici cand sa vorbeasc "lasa-i pe altii sa vorbeasca "sau "las-o moale cu pescuitul in Caras- Severin "am convingerea ca este un forum serios si va propun sa ne respectam."dar tu si cu cativa de pe aici .....asa ca daca doriti continuam.

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 12 Noi 2008, 19:35

- asta e seful asociatiei de pescari de pe la noi !!!! nu ne mai miram de nimic.....si nici nu ne mai asteptam la nimic bun in privinta pescuitului prin partile noastre
- pai mai domnule apscaras , cu numele asta reprezinti pescarii ce - ti platesc taxe si ar trebui sa fi in slujba lor , nu sa-i faci sa le crape obrazul de rusine ca cineva de prin partile lor vorbeste in halul acesta...
- eu ti-am recomandat sa vorbesti cat vrei pe forum despre orice , in afara de pescuit , ai uitat ???? ti-am recomandat fotbalul....parca era un topic , tip cafenea, cu orice in afara de pescuit...puteai sa-l folosesti sanatos, !!! aici ce sa spunem noi despre pescuit...ce sa spunem...sa mintim ca e totul ok ???? nu putem....
- nu te-am suparat cu nimic , doar iti dadeam un sfat prietenesc !!!!
- tu preferi un limbaj demn de siteuri xxx , dar macar schimba-ti nickname si da-i bataie.....cred ca acolo vei gasi intelegere si nu o sa te mai necajeasca nimeni ...si esti liber sa-ti dezvolti fanteziile sexuale
- daca vroiai sa combati ceva, macar o faceai cu argumente , nu cu porcarii de-ti sta mintea in loc..

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 12 Noi 2008, 20:53

iar bati campii,acum o iei cu sfaturi prietenesti."las-o moale cu pescuitul in Caras- Severin , lasa-i pe altii sa vorbeasca , pe aici intr-adevar sunt multi pescari , dar peste poate prin alte judete..... "te bagi in seama aiurea."ti-am recomandat fotbalul....parca era un topic , tip cafenea, cu orice in afara de pescuit...puteai sa-l folosesti sanatos, !!! aici ce sa spunem noi despre pescuit...ce sa spunem...sa mintim ca e totul ok ???? nu putem"a afirmat cineva ca e totul in regula cu pescuitul,a venit cineva sa minta ca la caras nu te poti apropia de apa ca te musca pestii de sireturi?vad ca nu vrei sa te opresti.vrei sa continuam?eu sant dispus

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 12 Noi 2008, 21:28

apscaras, gigi 2007.... mai hooo..ca nu rezolvati nimic ca va balacariti pe aici.
Gigi 2007...iti dau mare dreptate ca in ultimii ani nimeni n-a facut nimic pentru pescari in Caras, nici atat hulitii AJVPS, si nici APSCaras. Ce-i drept AJVPS nu se lauda ca face, pentru ca nu face nimic, dar nici nu loveste in APS (cel putin nu stiu eu). Pe aia ii doare-n paispe de pescari, de APS, de toti...lor sa le mearga bine.

ApsCaras...esti nou pe forum, poate esti pescar cu state vechi de plata, dar pentru pescari, tu (dvs, nu stiu ce varsta ai/aveti, dar o sa folosesc si pe viitor per-tu caci consider ca suntem egali, atat cat ne respectam reciproc) nu ai facut nimic palpabil inca in cei 3 ani de activitate. Insa, ai sansa sa demonstrezi ca vrei si ca mai ales poti sa o faci. Daca in viitorul apropiat faci, prin asociatia ta (a pescarilor membrii) ceva (poate popularea de care vorbeai), atunci pe langa pescarii pe care ii aveti deja (ce au venit la voi doar pentru ca era mai ieftin), veti primi si mai multi membrii (care o vor face pt ca vad ca la voi se misca ceva in bine). Si atunci AJVPS se va duce dracului singur si nu va mai fi nevoie de nimeni sa ii cante prohodu'
Eu unul, va promit ca voi fi primul care va va felicita daca veti face ceva pentru caraseni.

Scrie răspuns