FNSPR- teapa pescarilor din romania
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Nu , ai nimerit la cum va arata viitoarea conducere a pescarilor din Romania si de cine va fi condusa Federatia . Aps Caras , Aps Alba , Aps Hunedoara si ceva asociatie viitoare din Arad . Cred ca ar trebui un topic nou cu un " hall of fame " al pescuitului din romania . Chiar rog moderatorii sa mute totul intr-un topic nou tot subiectul .old_radu scrie:Scuzati !
...am nimerit la "Cafenea" ?...![]()
![]()
ma pufneste rasu pe bune.
apshd nu mai interveniti decat cu ce vor ei sa auda,cu dreptatea lor pe care trebue sa o acceptam neconditionat.ori cu ei ori contra.ce conteaza ca intri sa-ti spui parerea,daca contravine adevarului absolut pe care-l detin cateva nulitati care nu au facut absolut nimic pentru pescuit.imediat esti catalogat,etichetat,ba mai mult trebue sa o lasi mai moale,sa lasi pe altii sa-ti spuna ce pareri trebue sa ai sau sa discuti despre altceva.ipocritu asta de jegu care el a inceput cu "arpacas"a postat de doua ori la adresa mea si nu am raspuns,dar pana cand?mai mult,te lauda ca ai bun simt,si apoi....asta e.
fir intins

fir intins
esti fraier eu vroiam sa-ti spun "gemu"dar ai multumesc lui calibru9mm pentru "jegu"genu scrie:Din vocabularul foarte bogat al lui apscaras si cal 9 mm cuvantul "jegu " folosit de ambii tin sa cred , si nu gresesc ca e vorba de una si aceeasi persoana inregistrata pe nume diferite . Asa-i arpacas de 9 mm ?