cum sa iesi din situatii critice cand esti la pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 30 Dec 2010, 01:43

lanseta am vandut-o la un user care a vandut-o la alt user care cica ia vanduto si el lu Neamtu ,pe cotor se gasesc urmele caninilor dogului argentinian si daca nu sau schimbat inelele se poate 'citi, si cat peste de talie mare a prins lanseta aia :D

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 30 Dec 2010, 01:46

nightfishing01 scrie:intind cotorul la lanseta el apuca sanatos eu scot zandaru ala de usturoi si apucate de pompat cred ca la-m golit jumate pana a fugit schiorlaind :)
mai exact aicea nu am inteles : partea cu zanderu de usturoi si pompatul
:oops:

o luat naluca in gura si ai tras un dril cu jigodia ?

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 30 Dec 2010, 01:49

scuze :oops: la-m folosit pe post de paralizant in gura avea cotorul lansetei

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 30 Dec 2010, 01:52

acum am priceput
:lol: :lol: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 30 Dec 2010, 14:07

grey-wolf scrie:Fario cind te intilnesti cu padurarii pe la riuletele alea de munte cine are prezervative ?
fi cinstit si marturiseste :lol: sfatul ala bun sigur vine dintr-o cunoastere profunda a problemelor vietii :lol:
Nu stiu, dar eu am mereu la mine....vasilina!

:datz: :datz: :datz:
:lol: In viata e bine sa cazi mereu pe moale! Atentie cu ce ungi condomurile, ca doar alea pe baza pe apa sunt OK, daca pui unt sau margarina se rupe! Ah, daca le ungi cu atractant de crap din ala Sensas poate e bine, cine stie!

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 30 Dec 2010, 14:56

Fario_nebunu scrie:
grey-wolf scrie:Fario cind te intilnesti cu padurarii pe la riuletele alea de munte cine are prezervative ?
fi cinstit si marturiseste :lol: sfatul ala bun sigur vine dintr-o cunoastere profunda a problemelor vietii :lol:

Nu stiu, dar eu am mereu la mine....vasilina! :lol: In viata e bine sa cazi mereu pe moale! Atentie cu ce ungi condomurile, ca doar alea pe baza pe apa sunt OK, daca pui unt sau margarina se rupe! Ah, daca le ungi cu atractant de crap din ala Sensas poate e bine, cine stie!
macar daca citezi citeza corect si nu baga de la tine :lol: :lol: :lol:
vezi ca vaselina nu am scriso eu :lol: :lol: :lol:
esti si tu un ziarist dezinformator si din neatentie ai inclus in citat si experienta ta de viata?:lol: :lol: :lol:
pentru evitarea neintelegerilor viitoare !!!
te am intrebat de cine aduce prezervativele la voi pentru simplu fapt ca ai o imaginatie bogata cind ne povestesti ce patesc padurari cu care te intilnesti tu pe ape ! asa ca ma gindeam ca poate i si F--I :oops:
sti si tu bancu ala cu vinatorul care mergea la vinatoare de ursi :lol: :lol: :lol: nu de dragul vinatorii :oops: io ma gindeam ca tu esti ursul dar....atractant de crap la pastraviori :shock:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 30 Dec 2010, 16:57

grey-wolf scrie:dar....atractant de crap la pastraviori :shock:
Azi maine si apele de munte sunt populate cu carasi ,asa ca cine stie poate apare si cate un ciortan la Fly.... :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 02 Ian 2011, 16:49

grey-wolf scrie:
Fario_nebunu scrie:

Nu stiu, dar eu am mereu la mine....vasilina! :lol: In viata e bine sa cazi mereu pe moale! Atentie cu ce ungi condomurile, ca doar alea pe baza pe apa sunt OK, daca pui unt sau margarina se rupe! Ah, daca le ungi cu atractant de crap din ala Sensas poate e bine, cine stie!
macar daca citezi citeza corect si nu baga de la tine :lol: :lol: :lol:
vezi ca vaselina nu am scriso eu :lol: :lol: :lol:
esti si tu un ziarist dezinformator si din neatentie ai inclus in citat si experienta ta de viata?:lol: :lol: :lol:
pentru evitarea neintelegerilor viitoare !!!
te am intrebat de cine aduce prezervativele la voi pentru simplu fapt ca ai o imaginatie bogata cind ne povestesti ce patesc padurari cu care te intilnesti tu pe ape ! asa ca ma gindeam ca poate i si F--I :oops:
sti si tu bancu ala cu vinatorul care mergea la vinatoare de ursi :lol: :lol: :lol: nu de dragul vinatorii :oops: io ma gindeam ca tu esti ursul dar....atractant de crap la pastraviori :shock:
Scuze lupule, am citat gresit, nu ai zis de vasilina nimic! Prezervativele...nu tre sa lipseasca niciodata din "trusa" pescarului. :lol:

Scrie răspuns