Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
adiwolf
- veteran

old_radu scrie:Fario_nebunu scrie:Un alt pericol pe balta il constituie....bolile venerice. Nu e de gluma, luati cauciucuri la voi nu faceti economie!

...asa e
...cand , dupa cateva ore nu ai nici un "tzac" , parca iti vine sa iti bagi p..a in el de pescuit
...atunci e cel mai riscant...

radule,
excelent frate, ai fost pe faza
-
ULK
- veteran

Inseamna , ca a avut oarece dreptate nevastamea, cand revenind acasa fara peste, ma banuia ca am umblat in alta parte ?

Pai, atunci am avut parte de sex anul asta..berechet...Aproape la fiecare iesire

.
-
luci_t
- veteran

-
ULK scrie:Inseamna , ca a avut oarece dreptate nevastamea, cand revenind acasa fara peste, ma banuia ca am umblat in alta parte ?

Pai, atunci am avut parte de sex anul asta..berechet...Aproape la fiecare iesire

.
pai sa vezi tu distractie cand trei prieteni si-or uitat sculele de pescuit in garaj la unu din ei. Si baietii au plecat in uichend la "pescuit" Distractia a fost maxima cand s-or prins nevestele ca nu au sculele la ei
Noroc ca au avut prezenta de spirit si in timp ce unu vorbea cu jumatatea ceilalti doi avertizau prietenii care le-au imprumutat scule
Cat despre mers cu sotia la pescuit... A mea a renuntat de buna voie sa ma mai insoteasca; nu de alta da ma facea de rusine... prindea mai multi pesti ca mine, incat la un moment dat am refuzat categoric sa-i mai pun viermi in carlig

De atunci se descurca singurica si cu dezgatatul pestilor si cu pusu momelii in carlig
-
grey-wolf
- veteran

Fario_nebunu scrie:Un alt pericol pe balta il constituie....bolile venerice. Nu e de gluma, luati cauciucuri la voi nu faceti economie!

uite ca din gluma lui Fario mi-a trazni o idee
daca bagi un prezervativ in taietura(taietura e a barcii nu a ,,primejdiei ,,asa cum se gindesc unii

) si il umfi acolo aerul nu mai iasa ! asta cel putin teoretic . ce parere aveti?
-
kzoli
- veteran

grey-wolf scrie:.... ce parere aveti?
Eu as recomanda ceva banda adeziva mai lata pentru barca .... nu am gasit exact produsul respectiv pe net dar adera si la suprafata umeda si rezista foarte bine...... google va ajuta

.
-
Fario_nebunu
- veteran

Misto e sa iei si nevasta si amanta la pescuit, in zile diferite dar in aceleasi locuri.
-
kzoli
- veteran

Fario_nebunu scrie:Misto e sa iei si nevasta si amanta la pescuit, in zile diferite dar in aceleasi locuri.
Numa sa nu incurci numele

-
nightfishing01
- utilizator constant

nu stiu daca este critic sau amuzant dar este de retinut
balta zmeu acu aprox 4 ani
in general pescuiesc singur ,de la deversor pana unde incep vilele
pacalisem doar 2 strapi,ce zic so iau pe carare pe linga vile sa ajung in fata la insula pe apa adanca in apropiere de vila aia cu ponton mai dichisit im-i apare un dog argentinian talie mare in carare venea hotarat spre mine cum am scapat:intind cotorul la lanseta el apuca sanatos eu scot zandaru ala de usturoi si apucate de pompat cred ca la-m golit jumate pana a fugit schiorlaind
ps urmele de dinti sunt la 'Neamtu' pe cotoru lansetei

-
grey-wolf
- veteran

nightfishing01 scrie:intind cotorul la lanseta el apuca sanatos eu scot zandaru ala de usturoi si apucate de pompat cred ca la-m golit jumate pana a fugit schiorlaind
ps urmele de dinti sunt la 'Neamtu' pe cotoru lansetei

aicea nu prea inteleg poti fi mai explicit ?