kingofbeasts scrie:.... va spun doar ca un shad la vremea lui face cat 1000 de voblere

Revenind la intratul cu masina in apa .... usa nu prea se deschide nici in apa de 2 m geamul daca nu e electric poti sa tragi jos cu manerul -maneta ce o fii din interior . La Saulia (MS)odata am alunecat cu Dacia in apa ( de atunci n-am fost decat pe jos pe acolo).... m-a prins o ploaie zdravana si alunecam pe pamantul negru ca pe gheata...am iesit pe geam ...masina dupa cateva ore a fost scoasa cu ajutorul unui escavator ....
Pe gheata este indicat sa aveti o sfoara lunga si rezistenta ,eu am si o sanie usoara si 2 scanduri cand dau la biban cu dandineta in zona malului ... inca nu am folosit ,dar sunt prieteni care au apelat la ele.
As recomanda un set de haina uscata (incape in masina) pentru orice eventualitate ... in orice anotimp !
Dupa mine cel mai periculos lucru este manevrarea barajelor cand apa creste cu 1-2 m in cateva minute nu prea ai ce face ...lasi totul si incerci sa scapi ... am fost surprins de cateva ori mai ales cand pescuiam noaptea, este destul de neplacut ...vara inca mai merge o baie dar primavara si toamna ....
Pescuitul din barca pneumatica printre sloiuri ...inca nu am avut curaj sa incerc cu barca din tabla si din lemn am incercat am si ramas blocati de cateva ori , dar am scapat cu bine.... de cand m-am insurat incerc sa gandesc de 2-3 ori