grey-wolf scrie:zander scrie:detaliaza te rog "situatii critice"....

o,, situatie critica " des intilnita pe malul apelor e excesul de alcool

si toate cele ce deriva din aceasta ! certuri, scandaluri , batai , abandon de parteneri de pescuit sau parteneri de pescuit ce parasesc grupul ! sa nu ziceti ca nu ati auzit de asa ceva .
ba, pe la Ucea, sa fi fost decembrie, zgribau mare afara, pescui io linistit la gobler. Pe mal opus e "la tramvai" asa ii zice no, ca iarna se strange lumea ca'n tramvai la pescuit acolo
Ma uit, unu pe un colt, cu galeata de mamaligi, shade pe scaun cu botele in apa...mai fac cateva maini cand deodata aud BLEOOOSCCC, zic, "moama, ditai avatu o rapit" , cand colo, mushteriul meu, atipise pe scaun si acu facea baie in Olt, au venit repede colegii de l-au scos.
Alta groasa, pescuiam sub hidro, si scazuse apa, ma invart eu de cateva ori, si imi uit ca apa e scazuta la un moment dat, si calc direct pe mazga chiar in curba dalelor unde se roteste apa. Alunec frumos, primu lucru care il faci la d'astea , uiti ca ai batz si altele in mana, si incerci sa maresti frecare cu cimentul sa nu te duci prea repede. totodata ti talpile la incaltaminte in unghi sa te agati de crapatura dintre dale cu ele. si daca te-ai oprit in apa, nu te misti pana nu vine cineva sa te scoata