cum sa iesi din situatii critice cand esti la pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 23 Noi 2010, 17:55

Ariann scrie:Eu nu am reusit sa ies din aceasta situatie decat ajungand la spital.E tare carnea de om,m-am convins singur!
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11997
daca aveai un cleste puteai taia ancora si sa o scoti prin partea cealalta .
doare ca dracu si iti vine sa te pisi pe tine dar tinind cont ca era mina stinga puteai continua pescuitul . binenteles desinfectant musai si algocalmin dupa puterea fiecaruia de a indura .

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Noi 2010, 18:39

grey-wolf scrie:
zander scrie:detaliaza te rog "situatii critice".... :shock:
o,, situatie critica " des intilnita pe malul apelor e excesul de alcool :!: si toate cele ce deriva din aceasta ! certuri, scandaluri , batai , abandon de parteneri de pescuit sau parteneri de pescuit ce parasesc grupul ! sa nu ziceti ca nu ati auzit de asa ceva .
ba, pe la Ucea, sa fi fost decembrie, zgribau mare afara, pescui io linistit la gobler. Pe mal opus e "la tramvai" asa ii zice no, ca iarna se strange lumea ca'n tramvai la pescuit acolo :lol: :lol: :lol:
Ma uit, unu pe un colt, cu galeata de mamaligi, shade pe scaun cu botele in apa...mai fac cateva maini cand deodata aud BLEOOOSCCC, zic, "moama, ditai avatu o rapit" , cand colo, mushteriul meu, atipise pe scaun si acu facea baie in Olt, au venit repede colegii de l-au scos.

Alta groasa, pescuiam sub hidro, si scazuse apa, ma invart eu de cateva ori, si imi uit ca apa e scazuta la un moment dat, si calc direct pe mazga chiar in curba dalelor unde se roteste apa. Alunec frumos, primu lucru care il faci la d'astea , uiti ca ai batz si altele in mana, si incerci sa maresti frecare cu cimentul sa nu te duci prea repede. totodata ti talpile la incaltaminte in unghi sa te agati de crapatura dintre dale cu ele. si daca te-ai oprit in apa, nu te misti pana nu vine cineva sa te scoata :wink:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 23 Noi 2010, 18:53

de asta nu imi place de pe dale :lol: :lol: :lol: barca e sfinta chear daca te mai trinteste si ea in apa :lol: :lol: :lol:

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 23 Noi 2010, 18:53

grey-wolf scrie:
zander scrie:detaliaza te rog "situatii critice".... :shock:
o,, situatie critica " des intilnita pe malul apelor e excesul de alcool :!: si toate cele ce deriva din aceasta ! certuri, scandaluri , batai , abandon de parteneri de pescuit sau parteneri de pescuit ce parasesc grupul ! sa nu ziceti ca nu ati auzit de asa ceva .

chiar cu batai, scandaluri sau alte treburi de genul asta nu am patit, dar numai pescuit nu era ala cand mergeam cu alcoale la noi, de cateva ori nici nu desfaceam betele :)):))
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 23 Noi 2010, 18:58

am vazut niste batute pe sacel pe lacu 2 de mai mare dragul ! 2 grupuri de betivi la pescuit sau certat de la muzica ca e prea tare . a iesit o bataie cu strigaturi ....vai lume . ca in filmele western , pumnu si cazatura :lol: da nu stiai daca o dat tare sau i lasa picioarele de la alcool. :lol:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 23 Noi 2010, 19:45

ziceam pe celalalt topic ca una din masurile de siguranta e sa lasi masina intotdeauna in pozitia de plecat acasa. iata ce se poate intampla in unele situatii :
http://www.adevarul.ro/locale/giurgiu/A ... 67285.html
cati dintre voi v-ati gandit ce e de facut pentru a preveni asa ceva ? si mai ales cum se poate scapa sau mai bine zis iesi din masina daca intra la apa?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Noi 2010, 19:51

n-am timp sa citesc ca is pe graba despre treaba cu masina, dar cica e bine sa astepti sa intre apa in cabina pentru a putea sa deschizi usa, sau cada ai timp sa deschizi geamul, stiu eu :roll:

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 23 Noi 2010, 19:52

in cazuri de-astea prinde bine sa ai la indemana un cutit de-ala pt taiat centuri si spart geamurile la masina, altfel nush zau, slabe sanse sa mai iesi
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 23 Noi 2010, 19:56

din pacate am avut o prietena care a patit-o asa, ghinionul a fost din cate au spus la ancheta ca a ajuns inconstienta in apa si n-a mai avut nici o sansa

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 23 Noi 2010, 20:24

ravenheart scrie:in cazuri de-astea prinde bine sa ai la indemana un cutit de-ala pt taiat centuri si spart geamurile la masina, altfel nush zau, slabe sanse sa mai iesi
din pacate nu toata lumea are in masina asa ceva :cry: eu am sansa sa am trapa la masina si tot timpul mi-am imaginat ca la nevoie pe acolo as iesi.
din fericire s-au mai gandit si altii la asemenea scenarii asa ca asta ar putea ajuta:
http://www.wikihow.com/Escape-from-a-Sinking-Car

Scrie răspuns