Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Dan Alexe
- utilizator constant

Da,in bazin e frumos. Daca masina intra intr-un riu care e tulbure si daca soferul nu stie sa inoate situatia e cam albastra. Nu ca ar trebui sa inoti cine stie ce dar nu iti este asa frica de apa si iti poti pastra calmul vazind cum se umple masina cu apa. Teoretic cel putin.
Alta situatie care poate crea neplaceri, vesta de salvare. Mai ales pe Dunare si in perioada cind apa e rece. Si cred ca sunt importante fringhiile alea pe care le au barcile gonflabile. Daca aveti dubii incercati sa va urcati din apa intr-o barca.
De aceea, zic eu, ca e bine sa nu mergi singur la pescuit.
-
Dan Alexe
- utilizator constant

Scuze, am uitat sa specific: LIPSA vestei de salvare

-
kingofbeasts
- veteran

-
Dan Alexe scrie:Si cred ca sunt importante fringhiile alea pe care le au barcile gonflabile. Daca aveti dubii incercati sa va urcati din apa intr-o barca.
De aceea, zic eu, ca e bine sa nu mergi singur la pescuit.
franghiile sunt mult mai utile atunci cand sunt plasate sus pe balon si nu pe lateralul lui. si inradevar e mai bine sa fi in 2 la pescuit.
-
kingofbeasts
- veteran

-
n-a trecut prea multa vreme de la ultima belea si iata ca iar am ajuns sa scriu in topicul asta
deci , ce a-ti face daca , in timp ce sunteti in barca , in mijlocul unui lac sau baraj de acumulare , din neatentie , v-ati pricopsit cu o taietura de 2-3 cm la unul din baloanele principale

ca sa fie totul mai picant adaugati la asta si 80-90% din suprafata luciului de apa acoperita de gheturi si un singur firicel circulabil pe curent care sa permita accesul inapoi la masina (care, intre noi fie vorba, se afla la juma de kilometru mai in amonte ) .

-
sorinB
- veteran

Io mi-as cumpara o barca...

Aia nu-i buna, ba se sparge, ba te arunca...

-
kingofbeasts
- veteran

-
nu era aceeasi barca

acum dau din barca de iarna, una low cost super usoara si super usor de pliat pe frig.

(dezavantajul e ca materialul nu e ramforsat e doar un pvc mai gros

).
si ca sa va dau si un indicu de rezolvare a problemei in mijlocul lacului deocamdata va spun doar ca un shad la vremea lui face cat 1000 de voblere

-
pikeman
- veteran

-
kingofbeasts scrie:n-a trecut prea multa vreme de la ultima belea si iata ca iar am ajuns sa scriu in topicul asta
deci , ce a-ti face daca , in timp ce sunteti in barca , in mijlocul unui lac sau baraj de acumulare , din neatentie , v-ati pricopsit cu o taietura de 2-3 cm la unul din baloanele principale

ca sa fie totul mai picant adaugati la asta si 80-90% din suprafata luciului de apa acoperita de gheturi si un singur firicel circulabil pe curent care sa permita accesul inapoi la masina (care, intre noi fie vorba, se afla la juma de kilometru mai in amonte ) .

io zic ca tu pescui cu o barca de la metro si tio cauti cu lumanarea, simplu si concret, alta explicatie nu am
plus ca nu ai ce cauta cu barca in aceasta perioada a anului pe Olt, vrei sa prinzi un peste te invat io , dar nu mai fi teribilist ca e inutil
-
kingofbeasts
- veteran

-
pikeman scrie: vrei sa prinzi un peste te invat io , dar nu mai fi teribilist ca e inutil
sarumana' primesc cu placere
nu e chiestia de teribilism (nu-mi asum riscuri inutile ) are si aventura farmecul ei la pescuit si in plus ma simt mai sigur in barca decat pe dale sau pe maluri abrupte

asta fara sa mai pun la socoteala faptul ca niciodata nu merg singur si in perioada asta distanta intre 2 barci nu-i mai mare de o lungime de lanseu.
de multe ori slalomul printre sloiuri iti da mai multa adrenalina decat o stiuca capitala.
-
pikeman
- veteran

-