cum sa aratam cool pe balta , tutorial
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
...http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=5890 ...Tare m-am mindrit cind l-am scos ca pe dopu de vana si am facut schi nautic cu el...Apoi l-am prins cu gripu ...Tot m-am acoperit de glorie...draqdevil scrie:Jedi,zici ca baitcastingu light sau UL e o fitza,dar zii tu k nu ti'ai dori sa prinzi un clean sau un pastrav cu batzul de cast,cati dintre pescarii de rapitori nu isi doresc asta?Jedi scrie:Mai nou bag sama ca-i goana imensa dupa aruncat momeli usoare cu baitcasting......Probabil gasca de pescuit da la clean,biba,strapazan cu spining si se vrea o treapta mai sus in ierarhie..In plus daca n-ai split grip esti mocofanul trupei
![]()
![]()
...Daca-i din EVA neagra in loc de pluta,molineta cast cit un ou ,si esti capabil sa dai 15 metri cu un Hornet de 5 grame , chiar o picat mandibula-n ciubote la amici..

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
- cristi cristi
- veteran
Asta da raspuns nu uita mult..si eliberat(macar o parte) =cool
Peste mic , bagat in punga= nooooot cool
macar odata asa de curiozitate sa vezi al doilea(treilea,patrulea) an cum te gandesti si ce sperante iti faci (lasand deoparte povestile cu plasarii) cand stii ca ce e al tau te asteapta cuminte si capital(cateodata) 
Peste mic , bagat in punga= nooooot cool

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=5890 Asta-i gloria de care vorbeam...N-a fost chiar Pixy dar..
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
- cristi cristi
- veteran
- cristi cristi
- veteran
Nu te pripiULK scrie:Si automat din clipa aia mosu' devine cool...deci concluzia?:)

Mosu nu are cum sa ajunga cool , din momentu in care o prins pe ala gros devine erou negativ pt. astia care cutreierau apa cu combo scump , caci o sa-si spuna in barba ” ce bulan o avut aschilopatu asta cu bambusu lui cu tot

Daca il prindeau ei , era stiinta si tehnica , nu putea decat la naluca aia sa intre , etc. , deci deveneau cool si prin prisma capturii .
Ca sa fi cool tre sa te evalueze cineva , adica restu , ori cum ei zic ca mosu o avut bulan , ala nu se evalueaza , ala il ai ori nu

- cristi cristi
- veteran