cum sa aratam cool pe balta , tutorial

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

cum sa aratam cool pe balta , tutorial

Mesaj de SF » 14 Mar 2010, 01:50

Deci , vazind asa , din timp , stradaniile unor colegi de a fi cool in universu asta pescaresc , m-am gindit ca poate ne impartasesc din secrete .

Cateva reguli generale , asa , simplu , ce tre facut ca sa fi cool , dar mai ales chestii care te pot indeparta de a fi cool :lol: :twisted:

Haine , scule , marci de bautura , gesticulatie pescareasca , pozitii la poza , capturi cool , opusu lui cool , etc.

Deci.. :)

candideeffluve
utilizator nou
utilizator nou
Localitate: ROMANIA. Departe de lume. Descoperind frumusetea naturii.

:)

Mesaj de candideeffluve » 14 Mar 2010, 13:48

Va salut.
Eu adopt in functie de dispozitie, de cele mai multe ori tinuta gen LONDON ANGLER. Pantaloni 3 sfert tweed verde sau maron inchis, vestuta tweed, camasa verde in carouri si bascuta. Asta de cele mai multe ori cand ies la STATIONAR sau SPINNING. Sau am o tinuta mai sportiva, de la Shimano.

Ca marca de bautura, prefer o bere daca sfaraie ceva pe gratarel sau duc cu mine in sticluta 150 ml cognac. E placut sa savurezi un cognac, in timp ce astepti langa lansete. In caz ca bat malurile, ca spinner, o sticla de apa minerala la 1,5 e mult mai OK :)

Asta ar fi, tinuta LONDONA ANGLER, pe care o adopt:
Imagine
[/img]Imagine
Frumusetea naturii este egalata numai de frumusetea sufletului.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 14 Mar 2010, 14:10

...mda
...eu am in plus , jobenul , un baston cu maner din fildes si manusi albe din piele de foca
...of,of...mai, mai !

cristi cristi
veteran
veteran

Mesaj de cristi cristi » 14 Mar 2010, 14:18

:shock: Asta da pescuit comod :lol: :lol: :P

candideeffluve
utilizator nou
utilizator nou

:0

Mesaj de candideeffluve » 14 Mar 2010, 15:13

Stimabililor, fiecare isi comporta pasiunile dupa bunul plac si asa cum se simte el comod.
Multumesc pentru ironie, dar era mult mai la indemana un raspuns adecvat topicului, nu o gluma desueta.

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 14 Mar 2010, 15:37

old_radu scrie:...mda
...eu am in plus , jobenul , un baston cu maner din fildes si manusi albe din piele de foca
...of,of...mai, mai !
manusi albe de "trichinele" ........ :lol: :lol: :lol: :oops:
no ofens ! doar ca rimieaza :oops: :oops:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

nasolu
veteran
veteran

Re: :)

Mesaj de nasolu » 14 Mar 2010, 15:53

candideeffluve scrie:Va salut.
Eu adopt in functie de dispozitie, de cele mai multe ori tinuta gen LONDON ANGLER. Pantaloni 3 sfert tweed verde sau maron inchis, vestuta tweed, camasa verde in carouri si bascuta. Asta de cele mai multe ori cand ies la STATIONAR sau SPINNING. Sau am o tinuta mai sportiva, de la Shimano.

Ca marca de bautura, prefer o bere daca sfaraie ceva pe gratarel sau duc cu mine in sticluta 150 ml cognac. E placut sa savurezi un cognac, in timp ce astepti langa lansete. In caz ca bat malurile, ca spinner, o sticla de apa minerala la 1,5 e mult mai OK :)

Asta ar fi, tinuta LONDONA ANGLER, pe care o adopt:
Imagine
[/img]Imagine

:shock: :shock: Coane,daca asa te imbraci la pescuit,insemna ca la o nunta iei neoprenu' pe tine!

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 14 Mar 2010, 15:58

Parerea mea e ca pe balta, nimic nu poate arata mai cool decat o tehnica bine stapanita, un banal lanseu, dar executat perfect, exact in locul in care colegu' se straduie de 30 de minute sa dea insa fara succes, o recuperare perfecta, sau orice amanunt care tradeaza un profesionist.

A, si desigur, cea mai cool chestie pe balta este..... o stiuca barosana atarnand cu mandrie la capatul gripului. :wink:

Si cel mai not cool este un tip care incearca sa para un profesionist, adica unul care da sfaturi, etc fara sa aiba cea mai vaga idee. Am intalnit destui.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

cristi cristi
veteran
veteran

Mesaj de cristi cristi » 14 Mar 2010, 16:31

Nu te supara prietene dar mie unul mi se pare cam ciudat costumul,ce are un trening si o pereche de adidasi sau slapi mai acatarii? Apropo iarna iti iei cojocul din blana de bizon? :lol: :lol: :lol:

candideeffluve
utilizator nou
utilizator nou

:)

Mesaj de candideeffluve » 14 Mar 2010, 17:55

Nu, iarna si toamna tarziu iau TRIBAL ADVENTURE'ul de la SHIMANO si am rezolvat problema :) Daca o sa iesiti umpic in afara, unde pescuitul este o traditie, un sport practicat si de elite (medici, diplomati, avocati, judecatori, etc.), mai ales in Anglia, veti vedea pe multi imbracati la modul asta. Tocmai pentru ca o partida de pescuit, asemeni uneia de golf sau mersul la hipodrom, e un mod elegant de socializare.

Nu vreau sa jignesc sau sa desconsider pe nimeni, eu doar imi spuneam parerea.

Normal ca e foarte comod si un trening + pantofi sport in picioare, dar eu ma simt comod asa. Face parte din principiile mele.

P.S. "Un adevarat barbat, se aranjeaza pentru a lua masa, chiar cand este singur in jungla." ( Maurice Ravel )

Scrie răspuns