Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
nickydarnico
- senior

-
candideeffluve scrie:Nu, iarna si toamna tarziu iau TRIBAL ADVENTURE'ul de la SHIMANO si am rezolvat problema

Daca o sa iesiti umpic in afara, unde pescuitul este o traditie, un sport practicat si de elite (medici, diplomati, avocati, judecatori, etc.), mai ales in Anglia, veti vedea pe multi imbracati la modul asta. Tocmai pentru ca o partida de pescuit, asemeni uneia de golf sau mersul la hipodrom, e un mod elegant de socializare.
Nu vreau sa jignesc sau sa desconsider pe nimeni, eu doar imi spuneam parerea.
Normal ca e foarte comod si un trening + pantofi sport in picioare, dar eu ma simt comod asa. Face parte din principiile mele.
P.S. "Un adevarat barbat, se aranjeaza pentru a lua masa, chiar cand este singur in jungla." ( Maurice Ravel )
ok !! este un tabiet sau poate o obsesie pt tine dar cu siguranta nu da bine un costum bine croit dintr-o stofa sau tesatura fina pt cineva care la profil spune ca incearca sa fie "Departe de lume. Descoperind frumusetea naturii." sorry de interventie dar te contrezi singur.
respect ! sincer din partea mea. este frumos daca chiar faci ceea ce spui, in legatura cu tinuta pe malul raului (sa nu spun garla) dar nu cred ca se poate opta pt strangerea de adepti..... inca odata scuze. sunt nepoliticos.

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
-
old_radu
- veteran

...o intrebare , la modul general:
... "fiti amabil , Sir , ce parfum folositi cand iesiti la o partida de pescuit ? "
-
nasolu
- veteran

@candideeffluve
Stii,ma roade extrem de tare o chestie...refuz sa cred ca te echipezi astfel la pescuit,pune-ne si noua o poza sa te vedem in actiune,eventual si alaturi de vreo captura de-a ta!
P.S.Mare atentie la fotografie!
-
candideeffluve
- utilizator nou

- Localitate: ROMANIA. Departe de lume. Descoperind frumusetea naturii.

Hai ca imi place. Ce altceva mai vreti sa stiti? Pare deplasat pentru unii - normal pentru altii.
Referitor la galeria foto, va venii daca voi crede de cuviinta. Ospitalitatea si buna conduita, a unora ma "incurajeaza".
Frumusetea naturii este egalata numai de frumusetea sufletului.
-
PescarNebun
- senior

-
Haideti sa nu ii stricam topicul omului cu atacuri aiurea. Fiecare pescuieste in ce se simte bine. Mai bine spuneti ce vi se pare cool si ce nu..... Asta era ideea, nu?

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
-
candideeffluve
- utilizator nou

- Localitate: ROMANIA. Departe de lume. Descoperind frumusetea naturii.
Nu e topicul meu. Sorry! Eu nici nu aveam in gand sa deschid o astfel de discutie.
Cat priveste tinuta si conduita la pescuit, asta il priveste pe fiecare in mod personal, raportat la conditiile de vreme. Normal ca nu am sa merg in mijlocul lui iulie, in Delta, imbracat astfel sau iarna la copca

Merg asa cand vreau sa ma simt bine si vremea mi-o permite. Sa ma relaxez, intr-unw weekend frumos de primavara sau septembrie, pe malul apei, in compania prietenilor sau pur si simplu SINGUR.
Frumusetea naturii este egalata numai de frumusetea sufletului.
-
amiral
- junior

Domnilor,
daca doriti sa fiti trendy,
nu uitati de pierce in nas,buze si alte locuri intime.
chilotii cu push-up garanteaza succesul,
daca verifica BOTE si nu dispuneti de aceste accesorii.........
o suna pe mama ZINA,prietena buna cu vrajitoarea OMIDA,care este nepoata MARELUI VRACI,
si s-a dus naibi partida ta de pescuit,
o stiu din experienta.
-
cristi cristi
- veteran

Bere rece la cutie cand sunt40 de grade afara asta chiar da cool

-
edâ„¢
- veteran

-
candideeffluve scrie:Nu e topicul meu. Sorry! Eu nici nu aveam in gand sa deschid o astfel de discutie.
Cat priveste tinuta si conduita la pescuit, asta il priveste pe fiecare in mod personal, raportat la conditiile de vreme. Normal ca nu am sa merg in mijlocul lui iulie, in Delta, imbracat astfel sau iarna la copca

Merg asa cand vreau sa ma simt bine si vremea mi-o permite. Sa ma relaxez, intr-unw weekend frumos de primavara sau septembrie, pe malul apei, in compania prietenilor sau pur si simplu SINGUR.
in principiu fiecare alege o tzinuta lejera si cred ca in nici un caz tzinuta manelist(trening,adidas da firma

) mai degraba una de tavaleala in functzie de ce vrem sa pescuim
camuflaju e la mare cautare am vazut,dar in nici un caz la costum asa ca ala din poza
iar cei care intra in apa neoprenu sau wadersu + tricou personalizat

-
cristi cristi
- veteran

Cred ca m-ai inteles gresit cu firma eu nici de oras nu prea iau de firma in ce ma simt bine in aia ma imbrac si unde sa te duci cu firma pe balta? Te mai murdaresti mai ales ca mirosul de peste e cel mai neplacut si poate ramai pe balta o perioada mai lunga ce mai faci cu smokingu? Apropo cand pleci asa gatit si stai mai mult iti iei ceva de noapte ca eu cred totusi ca nu e chiar placut sa dormi la cravata? no ofens