cum sa aratam cool pe balta , tutorial

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Lucius
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lucius » 14 Mar 2010, 22:32

Medicamente!!! Medicamente!!!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 14 Mar 2010, 22:43

XquiZZiT scrie:Am senzatia ca nu sunt primele postari ale lui candideeffluve. Cred ca acum 2 zile tocmai si-a "sinucis in masa" alte doua conturi.

Probabil ca tocmai ai vizionat Caught in time cu Chris Yates, asa ca mister LONDON ANGLER, las-o moarta ca nu tine.
Ai dreptate. Pana acum a intrat cu adrese IP diferite dar de data asta a zbarcit-o !

Ce de clone. :lol:

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 14 Mar 2010, 22:45

Eu cred ca este libera alegere a fiecaruia cum sa se imbrace la pescuit, nu trebuie sa facem mishto de modul cum se imbraca al diferitilor pescari. Eu de exemplu, arat de zici ca sunt prins pe garla, un hanorac patat, pantaloni de trening si adidasi. Pentru ca in astea ma simt comod si nu imi pare rau de ele daca le agat in vreo craca sau daca trebuie sa intru in apa. Daca omul considera pescuitul un mod civilizat de socializare, e liber sa se imbrace cum vrea, desi nu prea imi dau seama cu cine ai putea socializa in barca sau pe malul baltii cand ai atatea lucruri la care trebuie sa fii atent.

Un singur lucru insa ma intriga totusi. candideeffluve cand a postat mesajul acesta a facut-o din dorinta de a starni polemici, probabil plictisindu-se, din dorinta de a epata sau a vrut sa ne dea clasa aratandu-ne ce gentelman e el, si ce tinuta de pescuit are.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

eutherpia
junior
junior

:)

Mesaj de eutherpia » 14 Mar 2010, 22:46

Mai sunt o groaza cu 3-4 usere aici si fac pe istetii. Pacat ca au aceeasi adresa de Yahoo, la MESSENGER ID :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: VETERANII, se simte careva? Eu nu desconspir pe nimeni. E pacat de rattingul ala de VETERAN la unii, facut prin FRAZE si PROPOZITII fara noima.

eutherpia
junior
junior

Mesaj de eutherpia » 14 Mar 2010, 22:48

LA PESCUIT TE IMBRACI CUM VREI si cum iti pica bine.

Am pus pozele alea, ca sa vedeti reactiile tipic mioritice si numai de bagare de seama a unora, ca in toate subiectele.

misulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de misulian » 14 Mar 2010, 22:54

@ eutherpia

am crezut ca ai disparut dintre noi(sau cel putin asa solicitai pe un topic)
dar acum incep sa cred ca te-ai reincarnat sub id-ul candideeffluve

ca sa fiu "on topic"
prefer sa-mi achizitionez naluci, fire, mulinete, bete, etc, calitatea hainelor fiind chiar pe ultimul loc in acest top, nu cred ca un clean sau o stiuca face diferenta intre haine de camuflaj luate de la bazar sau altele pe care scrie Shimano sau o "tinuta gen LONDON ANGLER"
Bineinteles aici deja vorbim despre comfortul pescarului. Pentru mine spinningul este un sport, ceea ce pentru mine inseamna "transpiratie, efort, satisfactie". Daca tu te simiti mai bine in "tinuta gen LONDON ANGLER" foarte bine, si chiar ma bucur ca sunt unii printre noi care isi pot permite asemenea lucruri.

Numa bine

P.S.
Cand am sa vad si eu vre-un participant la turneul AVP la spinning(fie el Master sau Open) in "tinuta gen LONDON ANGLER" atunci o sa scriu cu litere mari ca imi lipseste mie o doaga, pana atunci cred ca au alti probleme cu tiglele de pe casa.
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 14 Mar 2010, 22:57

Razvi/eutherpia : incepi sa devii rautacios. Pana acuma ai fost numai aiurea.
Clonele fiind interzise ar fi trebuit sa zbori de mult.
Nu cunosc acei veterani care au mai multe clone. O sa-i caut. Pana atunci ori te calmezi si spui care dintre conturile tale trebuiesc sterse, ori ti le stergem pe toate. Capito ?

eutherpia
junior
junior

Mesaj de eutherpia » 14 Mar 2010, 22:58

O sa vezi, dar nu in Romania. Fa o vizita pe site'urile de profil din Germania, Anglia si Elvetia si ai sa vezi cui lipsesc doagele si tiglele amice. Pe urma continuam insulta. Ok?

EU INCA N-AM FACUT PE NIMENI NEBUN. Nici n-am de gand. VORBEAM PUR SI SIMPLU DESPRE MENTALITATEA UNORA, NIMIC MAI MULT.

eutherpia
junior
junior

Mesaj de eutherpia » 14 Mar 2010, 23:01

@ Tudor
Arunca asa o privire la raspunsurile date de mine, pe user razvi. Vreau sa vad unde am fost aiurea.
Am fost aiurea? De ce? Pentru ca am ajutat lumea aici cu raspunsuri obiective si pertinente si n-am batut campii? Multumesc de apreciere.

SE POT STERGE TOATE CONTURILE: razvi, eutherpia, candideeffluve. Multumesc.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 14 Mar 2010, 23:02

Te mai intreb o data. Care cont ramane dintre cele pe care le-ai facut ?
Restul sunt cancanuri.

Scrie răspuns