cum sa aratam cool pe balta , tutorial

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Mar 2010, 12:31

Am observat si io niste chestii cu baitcastu , mai ales ala lejer :) , ii la moda poza cu batu pe umar in stil samurai , da mai bine ca una de spin , ceva gen bat de musca tinut intre dinti :lol:

Cred ca sint niste clisee si pozele astea , insa orice chestie care se repeta nu mai ii cool , trece in ordinar .

Nu detin nici o bota cu split grip , deci ii bai :lol: :lol:

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 15 Mar 2010, 14:35

Topicu' asta e rupt din emisiunea " Ce se-mplanta doftore?", la categoria boli de sezon: Astenia de primavara la pescariciul turbat de dor de apa.
:datz:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 15 Mar 2010, 15:35

Jedi scrie:Mai nou bag sama ca-i goana imensa dupa aruncat momeli usoare cu baitcasting.. :lol: ....Probabil gasca de pescuit da la clean,biba,strapazan cu spining si se vrea o treapta mai sus in ierarhie..In plus daca n-ai split grip esti mocofanul trupei :lol: :lol: :lol: ...Daca-i din EVA neagra in loc de pluta,molineta cast cit un ou ,si esti capabil sa dai 15 metri cu un Hornet de 5 grame , chiar o picat mandibula-n ciubote la amici.. :lol:
Jedi,zici ca baitcastingu light sau UL e o fitza,dar zii tu k nu ti'ai dori sa prinzi un clean sau un pastrav cu batzul de cast,cati dintre pescarii de rapitori nu isi doresc asta?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Mar 2010, 15:37

eu nu
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 15 Mar 2010, 15:42

da' caras? :?:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Mar 2010, 16:11

ala da, normal
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 15 Mar 2010, 16:15

Eu DA!!!Numai k principala pb e bugetul asta de criza...Pana o sa am bani de echipament de cast UL pescuiesc cu batzul meu de trestie!

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 15 Mar 2010, 18:40

ss scrie:Topicu' asta e rupt din emisiunea " Ce se-mplanta doftore?", la categoria boli de sezon: Astenia de primavara la pescariciul turbat de dor de apa.
:datz:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 15 Mar 2010, 19:07

SF-ule
...ti-ai tras un topic...coooooll :!:
....hai vara !...hai !

:oops:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Mar 2010, 22:09

draqdevil scrie:
Jedi scrie:
Jedi,zici ca baitcastingu light sau UL e o fitza,dar zii tu k nu ti'ai dori sa prinzi un clean sau un pastrav cu batzul de cast,cati dintre pescarii de rapitori nu isi doresc asta?
Si de ce si-ar dori asta amice ? Cu ce ii mai cool sa prinzi un peste , acelasi , cu bat de cast :!: ?
Care ii smecheria , afara de faptu ca aia de pe linga tine in momentu ala o sa-si spuna unu altuia ” ba , ai vazut ce scula are ala?”
Io inteleg ca pe unii astfel de comentarii ale unora de pe balta ii incalzesc pe unii, insa in mod normal de cind ii pescuitu , comentariile erau ”uite ba ce o prins ala” , insa cum lipsa peste , merge la suflet si ceva despre scule , haine , masina :)
Chestia asta insa are mult pericol :lol: , daca un bade care da pe acolo cu ceva joarda prinde unu gros , nu stii pe unde sa dispari :lol: :lol:

Scrie răspuns