Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
SF
- veteran

cristi cristi scrie:Nu cred ca am inteles bine dar oricum pt tine special sunt cateva persoane(din forum)care chiar stiu cu elee dar crezi ca un peste prins anapada(noroc chior o data la 3-4 ani)de un mos cum ii zici tu oftica baietii cre ca te inseli

Cristi , Romania ii tara lanturilor purtate peste tricou , unu care umbla sa oftice pe altii , o sa se oftice la randu lui cind vine cazu
Si io nu zic ca exista baieti de treaba

-
old_radu
- veteran

SF scrie:
Si io nu zic ca exista baieti de treaba

...chiar niciunul?
...sau ai vrut sa zici altceva ?

-
SF
- veteran

Graba
Da mai , sint si oameni misto , dupa cum sint si unii ofticati !
-
Chief
- veteran

-
Io am citit tot topicul si ma tot intreb cum poti sa ai 3 useri, sa pui o poza cu tinuta aia LONDON si... normal... cand nu e luata in serios sa zici ca suntem mioritici si incuiati... ? HELLO?! Alo! Cuplaju'!
Aia e o tinuta foarte frumoasa de balu' pescarilor sau cu care sa se imbrace unu la decernarea Carligului de aur, la noi Vijelie de ex, uite ii si dau un sfat de look pentru la anu lui Vijelie, sper sa dea si el o bere. In caz ca nu mai stie ce sa mai imbrace la premii sa-si ia asa ceva. Fara misto. Ca unii chiar le iau la pescuit... foarte bine, sa-si puna si cravata violet din partea mea si sa treaca pe la Vantu cu o seara inainte. Mai pescuiau englezii acum vreo 100 de ani la musca cu sacouri de lana, palarii gen Dr.Jivago si cos de nuiele, betze de bambus hexagonal...s.a.m.d. dar intre timp au aparut Patagonia, Simms si alte firme Second Hand... de accesorii si lansete, mulinete, nu mai vorbim
-
Fario_nebunu
- veteran

London angler, deci? hahaha, niciodata nu o sa scapam de snobi si fandositi, e o fatalitate! Imi imaginez ca si in epoca de piatra cand vanatorii tribali se "echipau" cu piei crude de urs si cu ghioage din lemn cu tepi de silex erau unii dom'le mai originali (snobi) care isi puneau si un colan din pietre azurii la gat, niste bile colorate la glezna, o caciulita din piele pe capatzana etc. E clar ca le scadea randamentul la vanatoare ptr ca bilele faceau zgomot si pieterele ii jenau la mers dar...mai conta? Se simteau oamenii bine, erau invidiati de tot tribul, gagicile suspinau dupa ei....si ceva oase de ros primeau de la vanatorii de succes. Asa e si azi dupa mii si mii de ani! Se spune ca daca ridicolul ar produce durere, ar fi lumea ceva mai linistita.
-
geppetto
- veteran

-
Ma baieti, nu inteleg un lucru. Razvi sau cum il cheama pe utilizatorul cu personalitate multipla evident are un fetis cu moda. Mare lucru... probabil oricare dintre noi avem treaba asta vis-a-vis de diverse lucruri. Mi se pare destul de ostila atitudinea asta de genul:
Doamne fereste... De prosti si zevzeci intelectuali...
Medicamente!!! Medicamente!!!
Chiar daca s-ar imbraca asa, ce? De fapt pescuim ca sa ne simtim bine. Si unii dintre noi se simt bine cu scule scumpe, sau cu haine dubioase sau cu cine stie ce lucruri "inutile". Ma gandesc cum ar fi daca toti astia care abia stiu sa scrie ar intra pe forum si ar incepe cu texte de tipu: "ce prosti sunt aia care dau mai mult de 50 de roni pe o lanseta!" "da baracuda ce-are, nu prinde peste?", "aia care pescuiesc cu salmo sunt snobi", "ti-ai luat stella - du-te fa-ti un control" si asa mai departe. Apropo de Chris Yates, parca l-as vedea la pescuit pe la noi prin romania alergat prin juru baltii de baietii care striga "ce e ba, esti smecher? vii aici sa ne demonstrezi ca esti snob?"

-
Chief
- veteran

-
Si crezi ca nu sunt destui dinaia?
Asta cu snobismul io nu mai am nervi s-o aud. E un forum despre pescuit si scule si asa ca io vreau sa aud de Evergreen si Megabass cum pe un forum de motociclisti vreau sa aud de Suzuki GSXR 2010 nu de Mobra. E un sport si il practica fiecare la ce nivel poate sau vrea ca sa se simta bine! Mie mi se pare ca cel care il face pe un posesor de JDM snob e cel putin invidios. Tot pentru oameni s-au facut si alea. N-o sa ma apuc sa conving un iubitor de caini sa nu-si ia buldog francez ci cane corso de 1000,00 de euro campion a Olandei si sa-si ia unu mic negru de la adapost cu argumentul ca poate e si mai cuminte si mai ascultator. N-o sa intru nici pe un forum de tuning auto sa zic ca aia care nu fac drifturi cu carutza
http://www.youtube.com/watch?v=LyWdZNmE5Ek si prefera Mazda RX8 is niste fraieri sau snobi. Mai bine ar fi atenti unii la cat si cum pescuiesc si ce peste si cum il prind cu lansetele Destroyer de 80 de lei.
-
SF
- veteran

Tristian scrie:
Asta cu snobismul io nu mai am nervi s-o aud. E un forum despre pescuit si scule si asa ca io vreau sa aud de Evergreen si Megabass cum pe un forum de motociclisti vreau sa aud de Suzuki GSXR 2010 nu de Mobra. E un sport
Pescuitu nu-i un sport , nici nu o sa fie , nici nu o fost !
-
geppetto
- veteran

-
SF scrie:
Pescuitu nu-i un sport , nici nu o sa fie , nici nu o fost !
... si totusi unii dintre noi se poarta pe aici ca pe stadion.
-
XquiZZiT
- utilizator constant

-
burtea scrie:Ma baieti, nu inteleg un lucru. Razvi sau cum il cheama pe utilizatorul cu personalitate multipla evident are un fetis cu moda. Mare lucru... probabil oricare dintre noi avem treaba asta vis-a-vis de diverse lucruri. Mi se pare destul de ostila atitudinea asta de genul:
Doamne fereste... De prosti si zevzeci intelectuali...
Medicamente!!! Medicamente!!!
Chiar daca s-ar imbraca asa, ce? De fapt pescuim ca sa ne simtim bine. Si unii dintre noi se simt bine cu scule scumpe, sau cu haine dubioase sau cu cine stie ce lucruri "inutile". Ma gandesc cum ar fi daca toti astia care abia stiu sa scrie ar intra pe forum si ar incepe cu texte de tipu: "ce prosti sunt aia care dau mai mult de 50 de roni pe o lanseta!" "da baracuda ce-are, nu prinde peste?", "aia care pescuiesc cu salmo sunt snobi", "ti-ai luat stella - du-te fa-ti un control" si asa mai departe. Apropo de Chris Yates, parca l-as vedea la pescuit pe la noi prin romania alergat prin juru baltii de baietii care striga "ce e ba, esti smecher? vii aici sa ne demonstrezi ca esti snob?"

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=10440
Pe topicul de mai sus multiuserul spune ca tinuta este defapt de vanatori, si ca toti cei care au sustinut ca asa cave se poate purta la o partida de pescuit (adica unu dintre EL, iar restu' lumii l-a combatut) ar trebui sa se mai documenteze. Asa ca, toata lumea mana pe cartea de istorie!! Ignorantilor!!!