cum sa aratam cool pe balta , tutorial

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 17 Mar 2010, 22:51

Mda... saracu. Ciudat sa ai asa o pasiune... (nu pentru pescuit, pentru forumuri si discutii lipsite de coerenta si/sau caterinca absurdului. Oricum, din partea mea poa sa se duca oricine si in tinuta "Borat la plaja". Am fost pacalit de un troll :lol:. Rusine sa imi fie.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 17 Mar 2010, 23:42

cristi cristi scrie:Nu cred ca am inteles bine dar oricum pt tine special sunt cateva persoane(din forum)care chiar stiu cu elee dar crezi ca un peste prins anapada(noroc chior o data la 3-4 ani)de un mos cum ii zici tu oftica baietii cre ca te inseli :o
http://www.rapitori.ro/forum/about10418-0-asc-50.html

:)

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Mar 2010, 00:01

Uite ca a aparut si mosu' imaginar ...he's alive!!!!!!...si chiar ii oftica pe baieti...fatality!!! :lol: :lol: :lol:

mariangicu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mariangicu » 18 Mar 2010, 04:28

Fiecare se imbraca cum vrea, cum se simte bine, cu hainele pe care le are. Asta este mai putin important..... Ceea ce ma intereseaza pe mine este daca cei ce scriu aici stiu sa-si aleaga locurile bune unde sa pescuiasca. Asta este arta, sa vii si cu peste acasa....
Vino si cumpara la super preturi tricouri barbati, camasi barbati

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 18 Mar 2010, 09:45

Doamne, ce bine ca exista butonul "Opreste urmarirea acestui subiect" :datz:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 18 Mar 2010, 11:57

Daca ai scris inseamna ca ai citit :lol: , aia cu butonu ii imaginara :lol:

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 18 Mar 2010, 13:45

mariangicu scrie:Fiecare se imbraca cum vrea, cum se simte bine, cu hainele pe care le are. Asta este mai putin important..... Ceea ce ma intereseaza pe mine este daca cei ce scriu aici stiu sa-si aleaga locurile bune unde sa pescuiasca. Asta este arta, sa vii si cu peste acasa....
Pai, atunci inseamna ca adevaratii artisit sunt cei cu parasutele, plasele, si toate celelalte instrumente folosita la delicata operatiune cunoscuta de noi sub denumirea generala de...... braconaj. :lol: Aia te asigur ca vin cu peste acasa. Si nu putin.
Eu zic sa te mai gandesti un pic la ce este "arta" in pescuit.....
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

siluru
junior
junior

Mesaj de siluru » 20 Mar 2010, 10:54

Eu cred ca acest subiect a fost deschis "la misto" si apreciez oamenii carora le place sa mai si rada. iar cei care au sarit repede cu criticile si comentariile, cred ca s-au "ambalat" cam tare. Referitor la subiect...cred ca nu conteaza cum ne imbracam la pescuit ci cum ne incaltam :lol: :lol: :lol: , asa ca propun deschiderea unui nou subiect...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Mar 2010, 13:07

Intradevar , ii ceva la misto , insa pe baze reale :wink:

Vad ca nu se atenteaza tema casting , boga grip , ochelari , etc. :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 20 Mar 2010, 14:20

poi nah... in spirit de joaca ... la o adica vorba lu fario... ceva scule bijuterii ar fi...

ce rost are sa-ti iei un leatheman care e ok si util ... cind poti sa-ti iei un multi... ielvetian la 70000 dolari :lol: http://most-expensive.net/swiss-army-knife

cutite frumoase si scumpe mai sint... , patente la fel... gadges etc... :lol:

cit despre imbracaminte... pe o vreme nashpa asta ar fi bun... http://www.varuste.net/tuotetiedot2.asp ... -tex+light

serios vorbind ... io cind dau pe mare din barca tre sa port vesta de salvare... , e incomoda... mi-as lua de aia de se unfla singura... e usoara si nu ma deranjeaza... aia io zic ca e practica si cool...

acu depinde ce modul de functionare are... , ala cu sare nu e cool pe ploaie ca declanseaza singur... :oops:

Scrie răspuns