cum sa aratam cool pe balta , tutorial
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- misulian
- utilizator constant
mai sunt membri pe forum care stau de ceva vreme prin alte tari, poate chiar si alt continent dar nici unul nu a adoptat "tinuta gen LONDON ANGLER"
dar este un inceputa la toate ...
@ shootgun
pe unde esti ? cu ce te imbraci cand mergi la pescuit ?
dar este un inceputa la toate ...
@ shootgun
pe unde esti ? cu ce te imbraci cand mergi la pescuit ?
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.
Re: :)
Baiete,singurul care posta la toate subiectele chiar daca scria din carti a fost utilizatorul"razvi"!Si asta pe un ton mieros care pentru mine denota ipocrizie!eutherpia scrie:LA PESCUIT TE IMBRACI CUM VREI si cum iti pica bine.
Am pus pozele alea, ca sa vedeti reactiile tipic mioritice si numai de bagare de seama a unora, ca in toate subiectele.
ha ha haeutherpia scrie:@ Tudor
Arunca asa o privire la raspunsurile date de mine, pe user razvi. Vreau sa vad unde am fost aiurea.
Am fost aiurea? De ce? Pentru ca am ajutat lumea aici cu raspunsuri obiective si pertinente si n-am batut campii? Multumesc de apreciere.
SE POT STERGE TOATE CONTURILE: razvi, eutherpia, candideeffluve. Multumesc.
euthepria ma invita pe privat... =)))
ha ha ha
'veselelule' ... imi pair homosexual...
ha ha ha
super tare...
kkciosule...
Mai tzaranel , presimt ca daca din greseala ajungi in Anglia o sa starnesti cam aceleasi reactii din partea lorzilor englezi cind o sa vada aparitia dumitale pe vreo balta din aia consacrata , dupa desele trimiteri la gratare si alcooale as paria ca esti din ala care umbla cu lantzisor peste pulovar cu gat , prin exterioreutherpia scrie:
Am pus pozele alea, ca sa vedeti reactiile tipic mioritice si numai de bagare de seama a unora, ca in toate subiectele.

In fine , daca tot si-o luat zboru pterodactilu asta , sa continuam on-topic

Devine clar ca hainele te ajuta in a fi cool , sau cel putin asa se transimte din mesaje , chit ca o bruiat Gerula2 asta pe aici

Echipamente cool !? Pareri , opinii , exista asa ceva ?
Si cu userul Razvi ai dat cu bata in balta rau de tot, n-ai rezistat sa ramai saritor si bland cum te lauzi ...in topicul "clean de clean pentru fratii de suferintza de pe rapitori..."...ai fost prins cu mata in sac si te-ai gandit sa te renicarnezi..in "Sir"!!!!...Nu tine faza...
Apropo de tinuta...Da suntem in Romania...EST cu mentalitate balcanica dar mergem spre bine..fara sa preluam snobismul englez!!
De ce draq sa ma imbrac in Lord daca nu sunt???
Nici vorba sa fie ceva normal tinuta asta la pescuit , in 99% din lume..in orice tara te-ai duce!!
Dute si manifesta-te pe Buckingham.com..baga poze mincinoase acolo..poate pun botu' lorzii tai.
Ontopic: Eu ma duc sa pescuiesc la apa, de preferat cu cat mai putini oameni in jurul meu(sanse mai mari sa si prinzi)...dece sa fiu cool?
Haine cat mai practice, asta este mai important.
Apropo de tinuta...Da suntem in Romania...EST cu mentalitate balcanica dar mergem spre bine..fara sa preluam snobismul englez!!
De ce draq sa ma imbrac in Lord daca nu sunt???
Nici vorba sa fie ceva normal tinuta asta la pescuit , in 99% din lume..in orice tara te-ai duce!!
Dute si manifesta-te pe Buckingham.com..baga poze mincinoase acolo..poate pun botu' lorzii tai.
Ontopic: Eu ma duc sa pescuiesc la apa, de preferat cu cat mai putini oameni in jurul meu(sanse mai mari sa si prinzi)...dece sa fiu cool?
Haine cat mai practice, asta este mai important.
Mai nou bag sama ca-i goana imensa dupa aruncat momeli usoare cu baitcasting..
....Probabil gasca de pescuit da la clean,biba,strapazan cu spining si se vrea o treapta mai sus in ierarhie..In plus daca n-ai split grip esti mocofanul trupei
...Daca-i din EVA neagra in loc de pluta,molineta cast cit un ou ,si esti capabil sa dai 15 metri cu un Hornet de 5 grame , chiar o picat mandibula-n ciubote la amici.. 

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.