Cum poti scapa de vidra?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sorin_sorin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sorin_sorin » 21 Apr 2011, 13:48

kzoli scrie:@ Sorin, ... ai dreptate dar acestea corcituri sunt "specializate" in prinderea sobolanilor, soriceilor si alte misunatoare terestre..... , de aceea o tin langa ciobanescul german, acela doar la bipezi se repede si eventual la alte caini si pisici ... rozatoarele nu-l intereseaza.... daca mai aduc si un Terrier ...cred ca trebuie sa ma mut eu de acolo :shock: .
kzoli, o corcitura nu poate fi specializata.
cu siguranta acei catei de care spui tu nu fac treaba,tocmai pentru ca sunt corcituri.
terrierul are "scris in gene" ce trebuie sa faca ,asta e "meseria" lui. :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 21 Apr 2011, 13:53

O fi asa, dar atata timp cat prind soricei, sobolanii si alte rozatoare eu consider utile... si prind ca au un loc unde aduna toate "capturile" nu le mananca doar le omoara...

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 21 Apr 2011, 17:46

@kzoli
daca stii cat dureaza posta, incerc io sa-ti trimit. Poate face mai putin decat pana in bucuresti.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 21 Apr 2011, 21:01

kzoli scrie:ciobanescul german, acela doar la bipezi se repede si eventual la alte caini si pisici ... rozatoarele nu-l intereseaza....
Aquila non capit muscam = vulturul nu prinde muste! Dar daca vrei sa il inveti trebuie dresat - cum prinde o cartita cum ii dai un os de vita cu carne pe el. Trebuie nitel corupt.... :lol:
Apropo, grija mare daca va duceti la o vizuina de vidra sa va uitati in ea dupa "ocupanta" deoarece vidra incoltita are prostul sa obicei sa sara la oo si sa muste oleaca! :lol: Asa ca in loc sa scapati pestii de capcaun mai ramaneti si fara urmasi! :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 21 Apr 2011, 21:23

daca aveti din greseala o blana de cartita...v-as fi recunoscator :lol:

nu de alta dar miroase a dubbing :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Apr 2011, 21:32

pai cred ca merge si la cartita ca si la vidra...te plimbi cu oole la vedere pe langa vizuina ei
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 21 Apr 2011, 21:41

Fario_nebunu scrie:
kzoli scrie:ciobanescul german, acela doar la bipezi se repede si eventual la alte caini si pisici ... rozatoarele nu-l intereseaza....
Aquila non capit muscam = vulturul nu prinde muste! Dar daca vrei sa il inveti trebuie dresat
Ciobanescul german este dresat ptr paza si aparare :wink: ... e foarte ascultator executa comenzi ferme dar nu trebuie sa laud cine are sau a avut cunoaste... incerc sa rezolv altfel cu cartitele deocamdata fara violenta... am primit si oferte ptr capcane ... o sa vad pe parcurs, deocamdata sper sa ma ajute plantelele de la luci_t .
Cat despre vidra, orice animal ataca daca este incoltit...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 21 Apr 2011, 21:45

Mai este o posibilitate de a scapa de cartite, inundati terenul si ei se muta in zone mai uscate, .... dar atunci apar vidrele :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 22 Apr 2011, 00:46

kzoli scrie:Mai este o posibilitate de a scapa de cartite, inundati terenul si ei se muta in zone mai uscate, .... dar atunci apar vidrele :lol:
Pai daca inunzi terenul cu petrol sau kerosen oare mai vin vidre? Eventual o specie mutanta de anaconda....

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 22 Apr 2011, 04:09

Cu un terier gropi o sa ai.Nu multe ca mai astupi din ele si de regula sapa doua trei zile in acelasi loc.Apoi se linisteste o saptamina...doua...o luna poate.
Animale, pasari, gindaci, paianjeni, tintari, nu o sa ai.....Chiar daca-i in afara razei lui de actiune , te obliga sa intervii, altfel il gasesc toti dracii pina dispare tinta.Anul trecut am avut razboi cu marmota si raton.
Acu doua saptamini foxterita mea a iesit victorioasa dar foarte puturoasa din confruntarea cu un sconcs mare si superb.
Cum nu mai intilnise din astia, s-a repezit la atac si sconcsu i-a pishat nasu ala bagaret :cry: Spalaturi cu suc de tomate si sampoane anti-skunk....
Deh...probleme de-ale terierilor. :P

Scrie răspuns