asa ca ... da-mi un tzar daca vrei sa-ti zic mai multe ...
@ nucus
barosane, nu cred ca zici bine ce zici ... logica este corecta de principiu, dar foarte gresita in practica ...
cat am construit, te asigur ca nu era nici o cartita ... dupa ce am terminat, am decopertat nitel, am adus pamant ca lumea, cu giugele, ingrasaminte tztza de matza etc ... am gazonat, si de abia dupa aia au inceput sa apara javrele ... orice pamant fertil, bine intretinut, si cu plante, va tine rame, viermi, insecte bla bla ... mai ales cum e la mine pe mal de lac ...
deci cum propui tu sa facem, imi lasa pamantul sa se duca pe ****, sa fie desertul kalahari acolo, ca sa se tireze javrele? sau imi tin gradina misto, pamantul fertil, si executez javrele ?
asta ca sa nu mai zic ca treaba este simpla : pleaca de la tine, se duc la vecini ... ii chinuie pe altii ... si stii ce misto e sa vezi cum apar un milion de musuroaie in gazonul tau intretinut cu atat chin ??
ps: mentionez ca stiu ca sunt animal protejat, dar daca mai apar vreodata, nu mai iau pastile, iau curse de-alea de killarit cartitzoiu