Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Nemernic
- veteran

kzoli scrie:Apropo de animale ... cum puteti scapa de cartite ?
DA !! Si pe mine ma intereseaza treaba asta

.....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
toni f
- veteran

bei baeti, nu intrebati unde trebuie ...
pentru cartite ('tule neamu si rasa lor de gajganii) va duceti pe
www.daky.ro si cumparati pastile anticartita , cate doua pentru fiecare musuroi sau gaura de aerisire vizibila ...
dupe care il sunati pe subsemnatu' la 0721 200 956 si va povesteste cum se folosesc mai bien decat esplica ei acolo ...
dupe care o sa mai apara cateva musroaie, si le faceti manevra heimlich din nou, dupe care nu mai apar, si instalati cateva rahaturi dealea cu ultrasunete, ca sa nici nu mai vina altele ...
asa ca spor la sunat la je baetii ...
-
old_radu
- veteran

...dupa ce scapati de cartite poate imi spuneti cum scapam de ...braconieri
... sau mai bine revenim la vidra omului.
-
nucus
- veteran

Si pentru ca am ajuns la cirtite , oare de ce s/au adunat acolo? Oare nu pentru ca au multa hrana? Probabil carabusi de mai ,larve si pupe ! Cind nu vor mai avea hrana ,in mod sigur vor pleca ! Carabusii ,nu cirtitele, terbuiesc combatuti !
in ceea ce priveste vidra ,o imprejmuire serioasa, o sa apere atit de vidre cu 4 cit si cu 2 picioare! O proprietate privata ,cu atit mai mult daca e in perimetrul locuibil,ba chiar la 200,o m de acesta ,nu e fond cinegetic (decit daca proprietarul hotaraste altfel) si legea vinatoarei nu se poate aplica! Felicitari pentru grija fata de natura !Capcanele cu arc sint interzise !Probabil si detinerea lor!
-
kzoli
- veteran

toni f scrie:
pentru cartite...cumparati pastile anticartita , cate doua pentru fiecare musuroi sau gaura de aerisire vizibila ......
Am luat ceva pastile asemanatoare doar ca erau albastre... parca erau vitamine ptr. ele veneau mai multi, sau cel putin apareau mai multe "dealuri"(musuroi)... cat despre chestiile cu ultrasunete, ori sunt surzi, ori sau obisnuit deja cu ele, le lasa indiferent...
-
kzoli
- veteran

old_radu scrie:...dupa ce scapati de cartite poate imi spuneti cum scapam de ...braconieri
Radule de braconieri nu scapam, eventual daca impuscam pe loc pe apa sau pe malul apei, iar supravietuitorii vom impusca inca odata ... insa e o "afacere profitabila" si probabil o sa vina altii in locul lor ...
Pratic sanse slabe... teorii sunt multe, dar pana la aplicare e caleeeee lunga...
Cat despre Vidra, apelati la ONG sa captureze si sa mute in alta parte, dar daca aveti ghinionul sa fie in zona o arie protejata de lege si Vidra sa aiba lacasul acolo.... nu se baga nici ei

...
-
Unchiu Stiuc :-)
- junior

-
...sper Sa nu care vidra toate stiucanele pAna ajung si eu pe acolo...poate organizati o iesire la balta lu' Haru si discutam o strategie la fata locului...poate vin si baietii de la MM
-
iovys
- veteran

-
Sper sa ne vedem acolo la o partida. Duminica m-am intalnit cu Razvan si am stat putin de vorba. Sa speram ca va scapa cumva de ea
Mai asteptam si alte pareri, nu neaparat criminale, dar nici asa green peace fortate, cum vad la unii
Eu unul prefer sa fac C&R la stiuca, nu la vidra. Daca altii prefera la vidra, ar putea popula apele cu asa ceva

-
crysst
- veteran

se vand la bulgari niste plase speciale pentru vidra....sunt scumpe dar se zice ca sunt 100% eficiente.
-
Unchiu Stiuc :-)
- junior

-
...din cate am citit eu prin anglers mail,vidra si cormoranii fac cele mai Mari pagube in pescariile si pondurile englezesti dar din pacate singura solutie permanenta e glontul...