Cu si despre rapitori - PVTV
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cu si despre rapitori - PVTV
Momentan sunt 4 echipe din Romania inscrise si confirmate pentru WCC Ebru. Mai sunt 6 locuri disponibile in urma anularii concursului Somnmania.
cele 6 locuri libere pe ce criteriu se vor "ocupa" daca nu s-a mai tinut concursul ala prin care se selectau echipele ... sa inteleg ca e la liber?PVTV scrie:Momentan sunt 4 echipe din Romania inscrise si confirmate pentru WCC Ebru. Mai sunt 6 locuri disponibile in urma anularii concursului Somnmania.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- veteran
E pe baza de banii necesari pt inscriere ....care din cite stiu e 1150 lire sterline /echipa.anem scrie:cele 6 locuri libere pe ce criteriu se vor "ocupa" daca nu s-a mai tinut concursul ala prin care se selectau echipele ... sa inteleg ca e la liber?PVTV scrie:Momentan sunt 4 echipe din Romania inscrise si confirmate pentru WCC Ebru. Mai sunt 6 locuri disponibile in urma anularii concursului Somnmania.
Plus avioane, masina inchiriata , bagaje etc ....costa ceva dar ,e adevarat ca poate fi si o experienta de neuitat...
Sper sa fie si o echipa romaneasca macar in primele 5-6 ... eu le tin pumnii echipei Dan Iercosan si Dan "City Center" care pot face o figura frumoasa acolo.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
multam de lamuriri … deci din cate am inteles e oarecum la liber si fiecare echipa isi plateste cheltuielile. sper sa avem si noi vreo echipa printre primii cu toate ca nu va fi deloc usor fiind un pescuit pe care nu il practica prea multi, experienta s-ar putea sa isi spuna cuvantul si multi din cei inscrisi pescuiesc in mod constant pe Ebro ... mai ales ca din cate am inteles este permis doar pescuitul cu boiles-uri, peleti si calamar. le tin si eu pumnii sa faca o figura cat mai frumoasa pe acolo.
ps : din cate am vazut echipele se vor numi PV-TV Romania si nu reusesc sa inteleg de ce echipele inscrise trebuie sa poarte un anumit nume din moment ce isi platesc singuri cheltuielile
... probabil ca si cei de la PV-TV contribuie cu ceva ...
ps : din cate am vazut echipele se vor numi PV-TV Romania si nu reusesc sa inteleg de ce echipele inscrise trebuie sa poarte un anumit nume din moment ce isi platesc singuri cheltuielile

Da este la liber.
Echipele se numesc PVTV Romania pentru ca au ales sa se numeasca asa. Facilitatile pentru echipele care participa din Romania sunt nada, locurile de cazare mai ieftine, rezervare avion/ echipament...nimic special.
Intr-adevar este un efort financiar destul de mare, doar locul pentru 2 persoane costand 1100 lire. Una dintre echipele de pe lista cu Romani pescuieste frecvent pe Ebru si anul trecut a iesit pe locul 8 la WCC. Tot ei asigura si nada.
Speram o clasare si mai buna anul acesta. Va tinem la curent cu desfasurarea concursului.
Echipele se numesc PVTV Romania pentru ca au ales sa se numeasca asa. Facilitatile pentru echipele care participa din Romania sunt nada, locurile de cazare mai ieftine, rezervare avion/ echipament...nimic special.
Intr-adevar este un efort financiar destul de mare, doar locul pentru 2 persoane costand 1100 lire. Una dintre echipele de pe lista cu Romani pescuieste frecvent pe Ebru si anul trecut a iesit pe locul 8 la WCC. Tot ei asigura si nada.
Speram o clasare si mai buna anul acesta. Va tinem la curent cu desfasurarea concursului.
merci de lamuriri ...PVTV scrie:Da este la liber.
Echipele se numesc PVTV Romania pentru ca au ales sa se numeasca asa. Facilitatile pentru echipele care participa din Romania sunt nada, locurile de cazare mai ieftine, rezervare avion/ echipament...nimic special. [.....]
pai in cazul asta sperantele au mai crescut putin ... nu pot sa spun decat ca le tin pumnii baietilor si le urez un loc cat mai bun ...PVTV scrie:[.....] Una dintre echipele de pe lista cu Romani pescuieste frecvent pe Ebru si anul trecut a iesit pe locul 8 la WCC. Tot ei asigura si nada.
Fara sa fie strans legat de subiect...
Imi aduc aminte ca am vazut anul trecut sau acum cativa ani niste reportaje de investigatii facute de niste jurnalisti francezi. Erau genul de reportaje care aveau un impact imens si rascoleau "rahatul" pana la sursa.
Cred ca daca ar face baietii aia un reportaj despre Delta Dunarii, cu putin noroc, ar avea toate sansele sa provoace si efecte in momentul in care devine ceva ce se raspandeste extrem de rapid pe plan international.
...sau daca ar aparea unul de-al nostru, suficient de motivat si curajos
Imi aduc aminte ca am vazut anul trecut sau acum cativa ani niste reportaje de investigatii facute de niste jurnalisti francezi. Erau genul de reportaje care aveau un impact imens si rascoleau "rahatul" pana la sursa.
Cred ca daca ar face baietii aia un reportaj despre Delta Dunarii, cu putin noroc, ar avea toate sansele sa provoace si efecte in momentul in care devine ceva ce se raspandeste extrem de rapid pe plan international.
...sau daca ar aparea unul de-al nostru, suficient de motivat si curajos

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
cam cat crezi ca ar trebui sa fie valoarea "motivatiei"?T.Adrian scrie:Fara sa fie strans legat de subiect...
suficient de motivat si curajos
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.