Cu si despre rapitori - PVTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
SVF
veteran
veteran

Re: Cu si despre rapitori - PVTV

Mesaj de SVF » 30 Mai 2012, 17:44

[quote="toteu
Mie mi se pare ca ai vorbit fara sa cunosti fenomenul decat din spatele tastaturii.
Sorin mi-a dat o lectie dureroasa anul trecut la Sarulesti in Open cand in fata mea scotea salau dupa salau iar eu ma uitam lung. Sunt convins ca n-a fost noroc ci experienta.
Castigand doar am confirmat ca la stiuca ma pricep. Ilie are si el meritul lui ,amandoi am facut o echipa si am luptat pana in ultimul minut din concurs.
Al 3-lea pescuit la Periprava , nici un antrenament , al 3-lea podium.
La Holbina la primul concurs , in prima zi locul 1 , dupa a doua mansa locul 3.
E noroc , nu ? Din spatele tastaturii asa se vede.
Te asteptam si pe tine sa ne arati ce poti. Fire intinse!

Cristian Rizea[/quote]

Bravo,felicitari am auzit ca esti un pescar adevarat si daca tu-i zici experienta asa o fi.Sper sa nu ai vreodata nevoie de noroc si el sa nu vina,cu toata experienta acumulata :lol:
Cat despre concursuri ,nu e pentru mine.Eu nu pot acasa,daramite pe alte coclauri. :lol: Dar din spatele tastaturii, speram sa castige altcineva.E vreo problema sau motiv de suparare din cauza asta?Eu sper ca nu. :wink:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 30 Mai 2012, 18:05

Bravo,felicitari am auzit ca esti un pescar adevarat si daca tu-i zici experienta asa o fi.Sper sa nu ai vreodata nevoie de noroc si el sa nu vina,cu toata experienta acumulata :lol:
Din pacate de multe ori in concursuri e nevoie de mult noroc sa obtii un rezultat bun ....mai ales pe balti cu peste putin .
Norocul e ca la Periprava sau Holbina care sunt incinte suprapopulate nu e aceasi situatie ...in plus in sistemul dupa care sa desfasurat concursul cistigatorul putea fi oricare echipa inscrisa ....

Spun asta fara a minimaliza in vre-un fel rezultatul lui Rizea, Oby, sau a baietilor din WSB , dar asta e adevarul...nu degeaba rezultatul final intre locul 2 si 3 este de 1 cm si intre locul 1 si 2 numai 8 cm .

In campionat lucrurile stau total diferit , desi sistemul cu 2 manse nu da acelasi rezultat ca sistemul vechi cu 3 manse ....sistem in care norocul palea in fata constantei pescarului.....

P.S . Nu-i doresc nici unui pescar mai ales celui de competitie sa-l paraseasca norocul... :lol: :wink:
Felicitari celor de pe podiumul de la Periprava.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 30 Mai 2012, 18:33

Am ramas dator cu o explicatie legata de problemele din program. Din pacate au aparut niste intarzieri la traducerea emisiunilor in alte limbi motiv pentru care s-a amanat difuzarea acestor si redifuzarea celor din lunile precedent,din aceeasi serie. este vorba de mai multe emisiuni ale studioului din Romania. nu stiu pana cand vor dura aceste probleme. ne cerem scuze pt ca au aparut

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 10 Iun 2012, 21:52

daca PVTV doreste reclama aici va rog sa ma contactati
multumesc

Închis