Cu si despre rapitori - PVTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
SVF
veteran
veteran

Re: Cu si despre rapitori - PVTV

Mesaj de SVF » 29 Mai 2012, 18:15

Ca nu ai castigat tu de exemplu :) Ma refer la faptul ca dupa mine a-si fi pariat pe cu totul alte echipe.Atat.Dar se confirma inca o data faptul ca pescuitul asta nu e o stiinta exacta si norocul conteaza :lol:

sorin tot
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sorin tot » 29 Mai 2012, 19:35

Am mers acolo ca sa castig (chiar daca eram pentru prima data la Periprava) si mi-a lipsit o stiuca pentru a reusi, dar nu a fost vorba despre noroc sau ghinion acolo.

Cristian Rizea e la al 3-lea concurs la Periprava (nu stiu cate alte antrenamente...) avand 2 victorii si un loc 2 :shock: .

Cred ca asta spune totul.
https://www.totpescuit.ro

sorin tot
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sorin tot » 29 Mai 2012, 19:41

Ca fapt divers:

dupa o ora din mansa a 2-a aveam o stiuca de 78 si una de 69 (ambele imi imbunatateau rezultatul din prima zi) si mai erau 8 ore de pescuit in care trebuia sa prind 1 stiuca de 85 cm (nu foarte mare pentru stiucile de acolo...deci realizabil) pentru a castiga concursul si 5750 euro. Nu am prins-o. Ce dur e pescuitul uneori...

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 29 Mai 2012, 22:34

Ilie ... castigatorii au fost cam cei mai buni de pe acolo ... oricum ai lua-o ... chiar si matematic ... Rizea le stie grav cu stiuca(le stie f bine si colegul de echipa), dar mai ales stiu foarte bine balta ... ce pescari mai buni decat ei doi crezi ca au fost?

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Mai 2012, 10:39

Sorin,imi pare rau,sper sa ai mai mult noroc pe viitor.Bogdan,preferam sa nu ma intrebi asa ceva.Mi-i se pare o incercare de a starni polemici.Dupa cum am spus,ca si chibitz,eu as fi pariat pe altcineva.Normal ca nu ne iese intotdeauna,daca era asa jucam toata ziua la 6/49.

toteu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de toteu » 30 Mai 2012, 12:39

SVF scrie:Ca nu ai castigat tu de exemplu :) Ma refer la faptul ca dupa mine a-si fi pariat pe cu totul alte echipe.Atat.Dar se confirma inca o data faptul ca pescuitul asta nu e o stiinta exacta si norocul conteaza :lol:
Mie mi se pare ca ai vorbit fara sa cunosti fenomenul decat din spatele tastaturii.
Sorin mi-a dat o lectie dureroasa anul trecut la Sarulesti in Open cand in fata mea scotea salau dupa salau iar eu ma uitam lung. Sunt convins ca n-a fost noroc ci experienta.
Castigand doar am confirmat ca la stiuca ma pricep. Ilie are si el meritul lui ,amandoi am facut o echipa si am luptat pana in ultimul minut din concurs.
Al 3-lea pescuit la Periprava , nici un antrenament , al 3-lea podium.
La Holbina la primul concurs , in prima zi locul 1 , dupa a doua mansa locul 3.
E noroc , nu ? Din spatele tastaturii asa se vede.
Te asteptam si pe tine sa ne arati ce poti. Fire intinse!

Cristian Rizea

sorin tot
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sorin tot » 30 Mai 2012, 13:14

Felicitari pentru victorie, Cristi! Fir intins in continuare.

toteu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de toteu » 30 Mai 2012, 13:32

sorin tot scrie:Felicitari pentru victorie, Cristi! Fir intins in continuare.
Mersi mult ! M-ai marcat atunci la Sarulesti , crede-ma . Le-am povestit la toti cum incarcai salaii ca pe obleti.
Sper ca in timp sa te egalez.
:respekt:

stiucarcs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stiucarcs » 30 Mai 2012, 14:18

Si eu, si eu...
Salut Cristi, felicitari inca odata-pacat ca ai trecut pe langa mine prin Tulcea si n-am mai putut vorbi, asta e...

horia1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de horia1 » 30 Mai 2012, 17:06

Se spune ca norocul tine cu cei puternici, sau priceputi, sau antrenati, sau cum vreti voi. Felicitari baieti. La openul de la Periprava anul trecut am avut si eu trei stiuci de 395 de mm, care daca aveau inca 5 mm fiecare, ma suiam si eu pe podium. Dar asta-i viata, poate anul asta. In alta ordine de idei, daca eram afiliat unui club, prindeam masterul anul asta, acum nu stiu. O fi bine, o fi rau....
Am din 2009 fondat un club in Campina, dar sunt singurul ''spinningiu'', asa ca nu am putut sa-l afiliez LRS.
Cred totusi ca ma inscriu si eu anul asta intr-un club afiliat LRS. Ma vrea si pe mine oare cineva? Cred ca totusi vreau sa gust si eu putin din '' magia'' master. Sau ma insel:))
Salve si fir intins!

Închis