Cu si despre rapitori - PVTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Chief
veteran
veteran

Re: Cu si despre rapitori - PVTV

Mesaj de Chief » 04 Mai 2012, 22:36

" se impusca el singur in picior" asta e de la Dumitru... esti un apostol de baza...

vezi ca o intorci ca la Ploiesti sau pitesti, te pitesti... nu stiu... fa tu un FG pe 15 lb PE cu 12 bl FC si vezi dup-aia si daca trece prin inelul de varf fuji sic titanium de exemplu de pe o lanseta ML sau M de spinning casting, dup-aia lasa si 2 m de leader si trimite-ne la salau...

http://www.youtube.com/watch?v=r5RZuoTqVP4

:lol: :lol: :lol:

gata ca se face decat orele 24.00

SF, ne mai auzim peste vreun an daca o sa mai ramana ceva din forumu asta, pana atunci incerca sa te faci cat mai GURU pe el, iti sta bine ;) ... te "prinde"... Bote' din popor
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Mai 2012, 05:38

S.F. a scris
IO NU MA COBOR sa scriu randurile alea care le scrii tu amice , pricepi ! Pot sa o fac , si aici pe langa
Ca sa cobori,trebuie sa fii undeva sus,nu??

Cind io ti-am zis ca te consideri deasupra tuturor cu pescuitul tau marin,ai zis ca am ceva cu tine,si ca ma deranjeaza pozitia asta a ta....

Ce nu pricepi tu,este ca nu pozitia in sine ,ci atitudinea de superioritate ...numa pescuitu meu marin da senzatii adevarate,numa mulineta meaSaltiga,numa nodu meu...etc....

In rest scrii fain...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Mai 2012, 06:04

Fabian a scris
Despre oscilante, voblere si alte nebunii, citesc la feedback-urile pescarilor. Niciodata nu caut asa ceva intr-o revista. Pur si simplu nu am incredere in reclama lor, asta dupa ce am vazut ca ei folosesc alte naluci la concursuri.

S.F. a scris
Tu poti sa fi ca mine ? Inca ma mai suna astia de la revistele de aici ca sa scriu , poti sa-ti arat mailuri de la directori si altii cum ma roaga sa scriu , le-am spus clar ca nu am de gand sa o fac la modu in care se asteapta ,adica reclama stupida la scule !
IO NU MA COBOR sa scriu randurile alea care le scrii tu amice , pricepi ! Pot sa o fac , si aici pe langa platit mai primesti si sponsor !
De cateva ori o venit un redactor cu mine , voia sa-mi cumpere pe bani faptu de a-l lasa sa faca poze cu ce prind cu diferite naluci in bot , puse ulterior Nu am fost de acord ! NU M-AM COBORAT !

http://www.wsbteam.com/video/stiuci-de- ... rt-boanta/

Sa nu va puna dracu' sa folositi gume de la Manns.
Ca nu-s bune.
Pentru ca lor li se face reclama...

Fabian ,interesanta afirmatia ta..Mai stiu pe unu 'care a zis ca toate tomberoanele sint pline de peruci de la bait.Asta presupune ca le-a controlat pe toate.

In situatia ta,da-mi voie sa te intreb,ai monitorizat fiecare participant din turneul L.r.s.,CA SA VEZI CU CE SE PESCUIESTE?Ai fost cu ei in barca?Sau cum i-ai vazut,de pe mal,cu binoclul?S-a inventat cumva un binoclu care monitorizeaza simultan 40-100 de tinte,si apoi iti face o sinteza pe un anume subiest ,nalucile, in cazul de fata??Te-ai deplasat tu prin toate concursurile,pe Belis,pe Siriu,Periprava,Argova,Sarulesti??Si asta ca sa compari ce naluci promoveaza revistele si ce folosesc participantii??
Interesant,da' tu nu citesti ce scrie in reviste...Da pareri in acest sens poti sa emiti...Nu-i nici o problema ,fiecare poa sa zica ce il duce capul..

In concluzie ,sa nu va puna dracu sa folositi gume manns.Pur si simplu sint asa de proaste ,incit este nevoie sa li se faca reclama.Las'ca pescuiesc io cu ele...

Stiu,stiu,o sa urmeze cliseul ala rasuflat ca au fost pescuite intr-o incinta si era un scafandru sub apa ,platit sa agate din planare,gume manns in bot la stiuca..

.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 05 Mai 2012, 09:18

Daca mai conteaza printre subiectele "importante" care se dezbat aici, s-a dus dracu' programul. Am stat special sa vad "Secretele cutiei cu naluci" care nu s-a difuzat la 09.30 asa cum apare in program. Oricum orele la care a fost programata emisiunea sapt asta (daca s-a difuzat) au fost criminale si nu inteleg de ce? Incep sa cred ca exista un razboi, ptr ca emisiunile produse de Energofish apar (promovate chiar) la ore excelente siexact la momentul anuntat. Chiar as fii vrut sa vad ce are de spus "dom profesor" Anghelina.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Mai 2012, 11:08

semlecangheorghe scrie:S.F. a scris
IO NU MA COBOR sa scriu randurile alea care le scrii tu amice , pricepi ! Pot sa o fac , si aici pe langa
Ca sa cobori,trebuie sa fii undeva sus,nu??

Cind io ti-am zis ca te consideri deasupra tuturor cu pescuitul tau marin,ai zis ca am ceva cu tine,si ca ma deranjeaza pozitia asta a ta....

Ce nu pricepi tu,este ca nu pozitia in sine ,ci atitudinea de superioritate ...numa pescuitu meu marin da senzatii adevarate,numa mulineta meaSaltiga,numa nodu meu...etc....
Nu Gigi , nu tre sa fii sus , poti sa stai la etaju unu si sa cobori la parter , sau la parter si sa cobori la subsol !

Ti-am mai explicat ca nu-i vorba de superioritate , ii vorba de o alta privire asupra sculelor , ti-am explicat cu multa rabdare ca lumea care da cu fire subdimensionate pentru betele si mulinetele care le au nu poate sa emita pareri la fel de complete ca unu care da gros si intra in blana , doar am zis-o de atatea ori pe aia cu Ferrari si 70 la ora , cand aia ii atingi cu Dacia , acuma daca tu asa ai inteles , ca din asta io rezult superior si inca insisti chiar nu am ce sa mai zic :)

In rest , ii dificil sa te contrezi cu oameni care apar in presa scrisa , sau eventual la tv , si incearca sa se promoveze si ei in cautare de faima si eventual un banut , normal , da rau la imagine , sa te dai batut ar insemna sa recunosti ca totusi nu esti la inaltime , mai ales ii greu sa te contrezi cu indivizi care scriu doar belele tehnice , din astea pot scrie si io , si iti zic ca si unu care in viata lui nu o dat la peste poate scrie daca scormoneste pe net dupa vreo 3 articole si le traduce intr-un rezumat, nu-i chiar asa de greu si sincer ma lasa rece goana asta a kinderilor de a invata mai mult si mai mult si mai mult si nu o sa le ajunga niciodata , insa unii la asta au redus pescuitu si daca le-o spui verde-n fata se supara si povestesc filmu SF :lol: cu nodu de 30 de cm pe care insa nu-l mai gasesc , intradevar , ii mai bine sa ne vedem la anu Chief :)

Bine , chiar de tot nu ma lasa rece kinderii , dupa cum vezi imi pare rau de ce se intampla :wink: :cry: , insa o iau cu umor , ii tipic romanesc :wink: , haz de necaz se cheama mai Gigi :) , nu am cum sa-mi smulg paru din cap pentru ca pe unii io lovit consumismu si considera ca formatu asta ii normal , ti-am spus , mi-ar place sa vad despre pescuit , sa cumper o revista si sa nu simt 2 ore de avion , sau sa ma uit la o emisiune si dupa aia sa-mi iau sculele si sa merg pe balta nu la magazin :wink: , cine ofera asa ceva , sau io-s depasit , inafara modei , nu mai is pescar sau cum :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Mai 2012, 16:21

Nu Gigi , nu tre sa fii sus , poti sa stai la etaju unu si sa cobori la parter , sau la parter si sa cobori la subsol !
Mah ,oricum ar fi sa o iei,tu esti tot deasupra :lol: :lol: :lol:
Da nu-i nici o suparare..

Cit despre chestia cu alea doua ore din avion imposibil de umplut cu continutul unei reviste,te inteleg.Esti ca si Myagi -san,la care vine Daniel -san sa-i dea lectii de karate..

Pescuitul nu este un subiect infinit...

.

PVTV
junior
junior

Mesaj de PVTV » 07 Mai 2012, 09:01

( Andrei Riga) Da.. o sa verificam ce s-a intamplat. Multumim ca ai scris cu font mare, chiar si asa a fost destul de greu de urmarit din cauza polemicilor de pe langa :roll:
Am rugamintea inca o data sa ne limitam subiectul topicului. :respekt:
Multumim.

PVTV
junior
junior

Mesaj de PVTV » 07 Mai 2012, 09:01

Pentru cei pasionati de pescuitul la somn:

World Catfish Classic 2012

Imagine

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 07 Mai 2012, 10:35

ANDREI RIGA scrie:Daca mai conteaza printre subiectele "importante" care se dezbat aici, s-a dus dracu' programul. Am stat special sa vad "Secretele cutiei cu naluci" care nu s-a difuzat la 09.30 asa cum apare in program. Oricum orele la care a fost programata emisiunea sapt asta (daca s-a difuzat) au fost criminale si nu inteleg de ce? Incep sa cred ca exista un razboi, ptr ca emisiunile produse de Energofish apar (promovate chiar) la ore excelente siexact la momentul anuntat. Chiar as fii vrut sa vad ce are de spus "dom profesor" Anghelina.
Andrei, saptamana trecuta a fost o problema la program, de care mi-am dat seama foarte tarziu. Programul a fost afisat dupa ora de vest si de aici toata nebunia. Acum cred ca totul este OK. Anghelina zice bine...
Emisiunea se va mai difuza Vineri 18 mai - POVESTEA CUTIEI CU NĂLUCI - Magia nălucilor suple.... sper

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 07 Mai 2012, 10:40

@PVTV

participa cineva la World Catfish Classic

conform:
http://www.worldcatfishclassic.com/even ... icial-list

avem vro 10 locuri rezervate dar nu sunt achitate si nici nume nu vad trecute la ele, stiti ceva despre asta?

Nu de altceva dar asta:
http://www.pvtv.ro/forum/competitii-de- ... -t200.html

nu s-a mai tinut parca , deci a picat tot proiectul?

Închis