semlecangheorghe scrie:S.F. a scris
IO NU MA COBOR sa scriu randurile alea care le scrii tu amice , pricepi ! Pot sa o fac , si aici pe langa
Ca sa cobori,trebuie sa fii undeva sus,nu??
Cind io ti-am zis ca te consideri deasupra tuturor cu pescuitul tau marin,ai zis ca am ceva cu tine,si ca ma deranjeaza pozitia asta a ta....
Ce nu pricepi tu,este ca nu pozitia in sine ,ci atitudinea de superioritate ...numa pescuitu meu marin da senzatii adevarate,numa mulineta meaSaltiga,numa nodu meu...etc....
Nu Gigi , nu tre sa fii sus , poti sa stai la etaju unu si sa cobori la parter , sau la parter si sa cobori la subsol !
Ti-am mai explicat ca nu-i vorba de superioritate , ii vorba de o alta privire asupra sculelor , ti-am explicat cu multa rabdare ca lumea care da cu fire subdimensionate pentru betele si mulinetele care le au nu poate sa emita pareri la fel de complete ca unu care da gros si intra in blana , doar am zis-o de atatea ori pe aia cu Ferrari si 70 la ora , cand aia ii atingi cu Dacia , acuma daca tu asa ai inteles , ca din asta io rezult superior si inca insisti chiar nu am ce sa mai zic
In rest , ii dificil sa te contrezi cu oameni care apar in presa scrisa , sau eventual la tv , si incearca sa se promoveze si ei in cautare de faima si eventual un banut , normal , da rau la imagine , sa te dai batut ar insemna sa recunosti ca totusi nu esti la inaltime , mai ales ii greu sa te contrezi cu indivizi care scriu doar belele tehnice , din astea pot scrie si io , si iti zic ca si unu care in viata lui nu o dat la peste poate scrie daca scormoneste pe net dupa vreo 3 articole si le traduce intr-un rezumat, nu-i chiar asa de greu si sincer ma lasa rece goana asta a kinderilor de a invata mai mult si mai mult si mai mult si nu o sa le ajunga niciodata , insa unii la asta au redus pescuitu si daca le-o spui verde-n fata se supara si povestesc filmu SF

cu nodu de 30 de cm pe care insa nu-l mai gasesc , intradevar , ii mai bine sa ne vedem la anu Chief
Bine , chiar de tot nu ma lasa rece kinderii , dupa cum vezi imi pare rau de ce se intampla

, insa o iau cu umor , ii tipic romanesc

, haz de necaz se cheama mai Gigi

, nu am cum sa-mi smulg paru din cap pentru ca pe unii io lovit consumismu si considera ca formatu asta ii normal , ti-am spus , mi-ar place sa vad despre pescuit , sa cumper o revista si sa nu simt 2 ore de avion , sau sa ma uit la o emisiune si dupa aia sa-mi iau sculele si sa merg pe balta nu la magazin

, cine ofera asa ceva , sau io-s depasit , inafara modei , nu mai is pescar sau cum