Cu si despre rapitori - PVTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Chief
veteran
veteran

Re: Cu si despre rapitori - PVTV

Mesaj de Chief » 04 Mai 2012, 09:04

Domnule SF, eu cred ca tu inca nu te-ai descoperit nici pe tine deci ma mir cum ai pretentia sa vorbesti despre altii, sa stii ce vor, ce-i mana si ce-i determina, ce vor de la ei, de la pescuit si de la altii, cat pricep din pescuit sau nu, mai ales cand vorbim de leader din fluorocarbon pentru pescuit la salau si tu ne bagi un nod de 30 de cm lungime. Da poate ca n-am inteles noi.

Si ma mai mir cum nu te simti jignit de "iesirile" astea proprii, ca multi dintre noi, pe izvorul asta nesecat de informatii pretioase din care te hranesti tu si care e netu' si forumu', ne cam simtim jigniti de caractere ca dumneata, care degeaba stau in honolulu, ca civilizatia a fugit din ei, desi ei au fugit la civilizatie... sau poate asa cum nu intelegem noi nimic din pescuit, de fapt si dumneata ai "fugit" la capsuni...

Fericiti cei saraci cu duhul, caci a lor va fi imparatia forumului, ca nu este forumist si pescar care sa fie viu si care sa nu greseasca, numa tu SF si cu Dumitru sunteti fara de pacat, DREPTATEA VOASTRA e dreptate-n veac si cuvantul vostru ADEVARUL... ce sa-ti povestesc... doar ca fiind voi mai spurcati si tot dand din coate pe-aici ati ramas cu impresia ca o fi ceva de capul vostru, numai ca tot mai multa lume va spune sa mergeti sa va culcati... eu cred ca e invers: CA VOI PUTEM FI MULTI DE PE-AICI, dar ar insemna sa mai coboram... intelegeti dvs...

:arrow:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 04 Mai 2012, 09:14

Chief scrie:[....] de fapt si dumneata ai "fugit" la capsuni... [.....]
deci chestiile astea devin din ce in ce mai nostime si repetarea lor spune multe despre cel care le tot spune ...

vad ca unii de pe aici au mari probleme cu meseriile altora ... :wallbash:

ps : SF-ule, iti dau dreptate atat ca unora le place sa se citeasca pe ei insusi ... asta ii face mai pescari ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 04 Mai 2012, 09:26

anem, nu prea v-am vazut sa vorbiti de pescuit demult, si oricum, nimic nou sau interesant dar la scandaluri si balacareli sunteti primii si nu ratati niciuna... oricum ii suna lui si educatiei lui, nu stiu de ce te-ai sesizat, dar ai inteles si tu ce ai vrut: ca unii au o problema cu meseriile... nu stiu de unde pana unde... da ma rog, tu stii sigur - vezi sa nu dai prea tare cu capul :wallbash:

:D si la remarci de genul "unora le place sa se citeasca pe ei insusi ... asta ii face mai pescari ..." ii raspund tot cu un citat din anem "chestiile astea devin din ce in ce mai nostime si repetarea lor spune multe despre cel care le tot spune"...

Nu ne afecteaza cu absolut nimic pe niciunul, ba e buna reclama :lol: nci nu speram sa va placa ceva vreunuia din voi (3-4 insi de serviciu), da poate ca bariera e limba romana... porco Giuda...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Mai 2012, 09:39

ranga scrie:
semlecangheorghe scrie: Daca ii ziceam io asta,sarea de 12metri,ca am ceva cu el..
Daca stii sa vorbesti, n-am nimic cu tine. Daca vii iar cu "mucea" si etc, normal ca ti-o trag. :D Nici Tavi nu ma are la inima...dar nu se exprima cum o faci tu.

Presupun ca nu ti-ai bagat nasul in viata privata a lui Tavi,asa cum ti l-ai bagat in a mea..
Si nici nu l-ai urmarit pe Tavi asa cum ma urmaresti pe mine...Daca dupa mai bine de juma' de an,"nu te poti abtine"sa nu te bagi in discutii la care particip,inseamna ca ai ceva la capsor...Nu zic sa nu participi la o discutie...da' tu si cu Rine,efectiv cu rautate v-ati intrecut sa ma contrati..Si apoi la ce v-ati asteptat,la flori??

Eu ti-am zis asta toamna,spune-mi pe care parte a strazii mergi,ca io ma duc pe cealalta.Si asa am facut ,timp de juma de an...tu n-ai fost in stare..ti-o trebuit sa vii pe trotuaru'meu si sa-mi pui si piedica..Apoi atunci ,la ce te astepti??

Invitatia mea ramine valabila in continuare,vezi-ti de treaba ta,si eu nu te deranjez..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 04 Mai 2012, 09:51

te plictisesti Gigi,asa-i ? lasa-ma .
tu vorbesti de rautate!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 04 Mai 2012, 09:53

Sorry, dar daca a vorbi despre pescuit inseamna a lauda ceva scule sau ce mi-am mai cumparat in ultima perioada nici nu ma vei vedea intrand in discutiile respective iar de clasica intrebare omniprezenta pe forumul asta “lanseta de salau pentru dunare” sunt mult prea satul si nici macar nu ma intereseaza catusi de putin salaul.

Si ca veni vorba de pescuit, cu parere de rau trebuie sa iti spun ca pe tine nu tin minte sa te fi citit vorbind pe undeva despre asta ... adica pana acum doar vorbeai de scule, iti pozai lansetele, prezentai avantajele lor si alte minuni de genul asta care din nou nu ma atrag catusi de putin. Pentru mine sculele de pescuit sunt (asa cum le spune si numele) niste chestii pe care le folosesc pentru a prinde un peste si pentru a ma relaxa si nu pentru a da bine in ochii unora si nici sa ma laud cu ceea ce detin.

Cat despre sesizarea despre care pomeneai ... nu are nici o tangenta cu educatia nimanui. Pur si simplu vad o mana de oameni pentru care a avea o anumita meserie reprezinta un anumit statut si care din punctul lor de vedere le permite sa se simta superiori intr-un fel sau altul fata de altcineva despre care nici macar nu au habar ce lucreaza. La fel era si Fane sau alte personaje a caror nume nu vreau sa il pomenesc care ii faceau intr-un anumit fel pe X,Y sau Z (inclusiv subsemnatul) care erau plecati din tara dar fara a avea habar despre ce vorbesc ... fapt care mi se pare prea nostim pentru a nu interveni ... chestiile astea pana la urma scot la iveala superficialitatea unui om (nu ca ar fi fost necesar pentru ca deja se cam stia) si asta pentru mine e un motiv de amuzament.

Si ca sa revenim la subiectul reviste ... nu am cumparat niciodata vreo revista si nici nu o voi face, consider ca ceea ce e scris in reviste de obicei e un mare bullshit. Daca vrei pareri REALE asupra anumitor echipamente e mai sigur sa le iei de pe internet unde X,Y sau Z nu e constrans in nici un fel in a isi da cu parerea despre ceea ce foloseste.

Na, sper ca ai inteles parearea mea si sub nici o forma nu am intervenit pentru a polemiza sau pentru a tine parte cuiva ... pur si simplu mi-am dat cu parerea la fel ca multi altii.

in rest, numai bine si cat mai multe prezentari ...

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 04 Mai 2012, 10:03

anem, spunand asta "Sorry, dar daca a vorbi despre pescuit inseamna a lauda ceva scule sau ce mi-am mai cumparat in ultima perioada nici nu ma vei vedea intrand in discutiile respective iar de clasica intrebare omniprezenta pe forumul asta “lanseta de salau pentru dunare” sunt mult prea satul si nici macar nu ma intereseaza catusi de putin salaul. Si ca veni vorba de pescuit, cu parere de rau trebuie sa iti spun ca pe tine nu tin minte sa te fi citit vorbind pe undeva despre asta ... adica pana acum doar vorbeai de scule, iti pozai lansetele, prezentai avantajele lor si alte minuni de genul asta care din nou nu ma atrag catusi de putin. Pentru mine sculele de pescuit sunt (asa cum le spune si numele) niste chestii pe care le folosesc pentru a prinde un peste si pentru a ma relaxa si nu pentru a da bine in ochii unora si nici sa ma laud cu ceea ce detin."

as raspunde ca nu ai citit ce trebuia poate, din ce am scris, dar e absolut ok si corect, nu sunt lectura obligatorie numai pentru unii, dar aia nu recunosc :))

Nici eu nu vreau sa intru in vreo polemica sau sa despart vreun fir in patru, sa conving pe cineva de ceva sau sa-i dau cuiva peste nas dar mi se pare ca unii, si in cazul meu nu e vorba deloc de tine, au cam uitat ca sunt in societate, chiar si pe forumul asta. Imi cer scuze daca te-ai simtit si tu jignit de remarca aceea a mea, dar avea destinatie particulara nicidecum generala.

Nu-i vreun efort mare sa fim corecti, politicosi si amabili, cum ar fi normal, dar unii chiar nu pot, si asta tine de multe lucruri.

O zi buna sa ai si tu, si fir intins!

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 04 Mai 2012, 10:29

numai bine si tie ...

ps : un documentar interesant care zic eu ca merita sa fie vazut : http://topdocumentaryfilms.com/owned-operated/

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 04 Mai 2012, 10:53

haha, ce tare, citeaza din fight club :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

PVTV
junior
junior