Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
T.Adrian
- veteran

-
Eventuala cariera in jurnalismul de investigatie ar fi una din variante...
..oricum, putin probabil ca o sa apara un jurnalist roman sa faca treaba asta

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
tudor
- Moderator

-
Nu-ti face griji ca nu va apare nici un jurnalist roman dar nici de alta nationalitate. Astazi un jurnalist care spune adevarul va fi de maine somer. Si asta e valabil peste tot.

-
adiwolf
- veteran

tudor scrie:......... Astazi un jurnalist care spune adevarul va fi de maine somer. Si asta e valabil peste tot.

perfect adevarat Tudor,
as putea supralicita si as spune ca astazi un jurnalist care spune adevarul, nu este jurnalist si nici nu poate fi.
interese, interese, interese, in orice exista un anumit interes din partea cuiva.
traim intr-o lume haotica, nebuna, guvernata doar de interese si castig material
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
MatrixVR5
- veteran

-
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
cristi.albu scrie:ANDREI RIGA scrie:Daca mai conteaza printre subiectele "importante" care se dezbat aici, s-a dus dracu' programul. Am stat special sa vad "Secretele cutiei cu naluci" care nu s-a difuzat la 09.30 asa cum apare in program. Oricum orele la care a fost programata emisiunea sapt asta (daca s-a difuzat) au fost criminale si nu inteleg de ce? Incep sa cred ca exista un razboi, ptr ca emisiunile produse de Energofish apar (promovate chiar) la ore excelente siexact la momentul anuntat. Chiar as fii vrut sa vad ce are de spus "dom profesor" Anghelina.
Andrei, saptamana trecuta a fost o problema la program, de care mi-am dat seama foarte tarziu. Programul a fost afisat dupa ora de vest si de aici toata nebunia. Acum cred ca totul este OK. Anghelina zice bine...
Emisiunea se va mai difuza Vineri 18 mai -
POVESTEA CUTIEI CU NĂLUCI - Magia nălucilor suple.... sper
Acum in program este trecuta "Magia nalucilor suple" si avand in vedere ca din cauza vremii n-am iesit la peste , chiar mi-am pus telefonul sa sune sa vad si eu emisiunea asta

dar la televizor este Berti care vorbeste de "table". Nu ca nu-mi place emisiunea, Berti e super, dar am mai vazut-o de cateva ori pana acum si vreau sa vad emisiunea cu "suplele". Mai este trecuta o data in program la 17,30. Crezi ca atunci o voi putea vedea?

-
PVTV
- junior

-
SVF
- veteran

Eu unul am ramas surprins cand am vazut clasamentul.

-
Robert517
- utilizator constant

..si pana la urma cand putem vedea "Magia nalucilor suple" ??

?? ca vad ca asta intereseaza pe multi...la program nu ma mai uit ,ca m-am pacalit de doua ori

-
sorin tot
- utilizator constant

-
SVF scrie:Eu unul am ramas surprins cand am vazut clasamentul.

Ce te-a surprins?
https://www.totpescuit.ro