gigi,tu ai facut vreun control la cap? serios, fara caterinca.semlecangheorghe scrie:ranga scrie:Daca stii sa vorbesti, n-am nimic cu tine. Daca vii iar cu "mucea" si etc, normal ca ti-o trag.semlecangheorghe scrie: Daca ii ziceam io asta,sarea de 12metri,ca am ceva cu el..Nici Tavi nu ma are la inima...dar nu se exprima cum o faci tu.
Presupun ca nu ti-ai bagat nasul in viata privata a lui Tavi,asa cum ti l-ai bagat in a mea..
Si nici nu l-ai urmarit pe Tavi asa cum ma urmaresti pe mine...Daca dupa mai bine de juma' de an,"nu te poti abtine"sa nu te bagi in discutii la care particip,inseamna ca ai ceva la capsor...Nu zic sa nu participi la o discutie...da' tu si cu Rine,efectiv cu rautate v-ati intrecut sa ma contrati..Si apoi la ce v-ati asteptat,la flori??
Eu ti-am zis asta toamna,spune-mi pe care parte a strazii mergi,ca io ma duc pe cealalta.Si asa am facut ,timp de juma de an...tu n-ai fost in stare..ti-o trebuit sa vii pe trotuaru'meu si sa-mi pui si piedica..Apoi atunci ,la ce te astepti??
Invitatia mea ramine valabila in continuare,vezi-ti de treaba ta,si eu nu te deranjez..
da singur paginile in urma si zii tu care a fost ala care a intrat pe contrasens. eu am ineput sa te fac "mucea" sau tu? chiar nu ti-e jena de oamenii care citesc aici? eu imi exprimam o pareree despre o fapta, iar tu vii si ma faci "mucea" si etc. chiar nu vezi ca problema e la tine?

ii calci pe urma lui jerula, ata si nimic mai mult....sa nu mai razi de el.
toti care n-au fost de acord cu tine i-ai facut javre s.a.m.d
acu' te plangi ca avem noi cceva cu tine. citeste posturile inca o data si vezi cati oameni ti-au zis asta....
te rog abtine-te pe viitor. daca ai ceva de argumentat, fa-o la subiect si toata lumea-i fericita.
ce plm vorbesti tu de viata privata? ti-am scris si atunci in topic , sa citeasca toti. vrei inca o data?ti-am zis o parere personala si tu zici ca m-am bagat in viata ta personala...esti dus! ai mintea unui copil de 5ani, la fel ca si adversarul tau redutabil...
hai cius!