Cu si despre rapitori - PVTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ranga
veteran
veteran

Re: Cu si despre rapitori - PVTV

Mesaj de ranga » 04 Mai 2012, 13:47

semlecangheorghe scrie:
ranga scrie:
semlecangheorghe scrie: Daca ii ziceam io asta,sarea de 12metri,ca am ceva cu el..
Daca stii sa vorbesti, n-am nimic cu tine. Daca vii iar cu "mucea" si etc, normal ca ti-o trag. :D Nici Tavi nu ma are la inima...dar nu se exprima cum o faci tu.

Presupun ca nu ti-ai bagat nasul in viata privata a lui Tavi,asa cum ti l-ai bagat in a mea..
Si nici nu l-ai urmarit pe Tavi asa cum ma urmaresti pe mine...Daca dupa mai bine de juma' de an,"nu te poti abtine"sa nu te bagi in discutii la care particip,inseamna ca ai ceva la capsor...Nu zic sa nu participi la o discutie...da' tu si cu Rine,efectiv cu rautate v-ati intrecut sa ma contrati..Si apoi la ce v-ati asteptat,la flori??

Eu ti-am zis asta toamna,spune-mi pe care parte a strazii mergi,ca io ma duc pe cealalta.Si asa am facut ,timp de juma de an...tu n-ai fost in stare..ti-o trebuit sa vii pe trotuaru'meu si sa-mi pui si piedica..Apoi atunci ,la ce te astepti??

Invitatia mea ramine valabila in continuare,vezi-ti de treaba ta,si eu nu te deranjez..
gigi,tu ai facut vreun control la cap? serios, fara caterinca.
da singur paginile in urma si zii tu care a fost ala care a intrat pe contrasens. eu am ineput sa te fac "mucea" sau tu? chiar nu ti-e jena de oamenii care citesc aici? eu imi exprimam o pareree despre o fapta, iar tu vii si ma faci "mucea" si etc. chiar nu vezi ca problema e la tine? :shock:
ii calci pe urma lui jerula, ata si nimic mai mult....sa nu mai razi de el.
toti care n-au fost de acord cu tine i-ai facut javre s.a.m.d
acu' te plangi ca avem noi cceva cu tine. citeste posturile inca o data si vezi cati oameni ti-au zis asta....
te rog abtine-te pe viitor. daca ai ceva de argumentat, fa-o la subiect si toata lumea-i fericita.

ce plm vorbesti tu de viata privata? ti-am scris si atunci in topic , sa citeasca toti. vrei inca o data?ti-am zis o parere personala si tu zici ca m-am bagat in viata ta personala...esti dus! ai mintea unui copil de 5ani, la fel ca si adversarul tau redutabil...
hai cius!

PVTV
junior
junior

Mesaj de PVTV » 04 Mai 2012, 15:00

Va rugam a avea amabilitate sa ne injurati doar pe noi in acest topic :D multumim :lol1: sau sa vorbim la subiect.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 04 Mai 2012, 15:12

PVTV scrie:Va rugam a avea amabilitate sa ne injurati doar pe noi in acest topic :D multumim :lol1:
Buna asta :lol: :respekt:
o sa tinem seama pe viitor ;) :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 04 Mai 2012, 21:21

Chief scrie: CA VOI PUTEM FI MULTI DE PE-AICI, dar ar insemna sa mai coboram... intelegeti dvs...

:lol: :lol:

Mai Tristinel , hai sa-ti explic niste chestii ! Io inca nu mi-am propus sa traiesc din pescuit cum visezi tu de cativa ani , da Doamne sa-ti implinesti visu :)

Io-s mai hippy de felu meu , si nu prea ma intereseaza banii , in sensu ca nu alerg dupa ei si fac ceva pe ideea asta de dezvoltare personala care nu-i lasa pe unii sa se bucure de viata , nu raspunde acuma , o sa ai nevoie de cativa ani ca sa intelegi asta , tu inca esti prins in sistem !

Tu poti sa fi ca mine ? Inca ma mai suna astia de la revistele de aici ca sa scriu , poti sa-ti arat mailuri de la directori si altii cum ma roaga sa scriu , le-am spus clar ca nu am de gand sa o fac la modu in care se asteapta ,adica reclama stupida la scule !
IO NU MA COBOR sa scriu randurile alea care le scrii tu amice , pricepi ! Pot sa o fac :wink: , si aici pe langa platit mai primesti si sponsor !
De cateva ori o venit un redactor cu mine , voia sa-mi cumpere pe bani faptu de a-l lasa sa faca poze cu ce prind cu diferite naluci in bot , puse ulterior :lol: :lol: Nu am fost de acord ! NU M-AM COBORAT !
Vezi tu mai Tristiane , io-s un tip simplu si cam din topor , insa banuiesc ca tu in locu meu te-ai fi pus in toate pozitiile :lol: :lol:

PS. Aia cu nodu de 30 cm o spus-o Mihai , si era asa un ex. cand da el la Big Game , da un kinder ca tine inca nu are memoria bine stabilita si mai da rateuri , vezi tu , Bote isi aduce insa aminte , nu incepe si tu ca Gigel si-mi bagi in seama niste chestii care nu le-am spus niciodata :wink: , nu ii vina mea ca tu te-ai trezit sa scrii articol despre niste noduri din Cretacicu pescuitului , si dupa aia ai simtit nevoia sa combati , normal , cum sa vina un Bote :lol: fucking nobody :lol: si sa te contreze pe tine , ca doar tu esti writer ........a internet writer , ca pentru un outdoor writer din pacate nu ai stil ,dupa atatia ani de tocit Aventuri pe Pescuit ai ramas si tu cu figurile lui Secosan , auzi la el ce titlu "Nervi de fluorocarbon " :lol: :lol: :lol:

Cum am zis , vai de ea breasla , ce-am fost si ce-am ajuns , ma astept in orice moment sa scoata Daiwa vreo pensa de smuls sprancene la pescari de salau , eventual vreo crema hidratanta la casteri si un complex de vitamine Shimano pentru aia care dau cu mosoare peste 265 de grame , in numele consumismului fara limite , tinzand undeva catre absurd , s-or gasi care sa scrie si depre asta , bat in lemn si incep sa ma rog pentru noi , breslasii de odinioara :lol: , grele vremuri am ajuns :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Mai 2012, 21:32

gigi,tu ai facut vreun control la cap? serios, fara caterinca.

Vezi ca intri in derapaje serioase..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 04 Mai 2012, 21:43

Of SF, tu necititule si neasemuitule... te simti cautat, esti iritat, te bazaie musca?

Te-or cautat si de la NASA pt nodul ala da nici cu ei n-ai vrut sa vorbesti ca de fapt tu esti martoru lui Dumitru :lol: :lol: :lol:

Ai gresit intr-o suma mare de presupuneri la adresa mea, da nu-i nimic, fericiti cei flamanzi si insetati de dreptate caci aceia se vor satura :D

Am putea sa ne contram pe bune dar ai demonstrat in nenumarate randuri ca nu poti vorbi civilizat si nu prea stii cum se invarte roata la bicicleta. Sa nu-ti arat ce mesaje primesc io, sa nu-ti mai raspund tie... te si las ca poate te mai cauta redactorii, da iti spun eu ca s-or fi gandit sa te caute numai aia de pun naluci in gura pestilor... le trebuia si lor un peste, poate n-ai avut cui sa pui in gura naluci ;)

Si sa nu incepi iara sa ne minti si sa ne pacalesti ca nu caut acum in arhive da la asta "PS. Aia cu nodu de 30 cm o spus-o Mihai , si era asa un ex. cand da el la Big Game , da un kinder ca tine inca nu are memoria bine stabilita si mai da rateuri , vezi tu , Bote isi aduce insa aminte , nu incepe si tu ca Gigel si-mi bagi in seama niste chestii care nu le-am spus niciodata" te prind iar, si o dam prin FG, GT si SF

No, gata, ca am avut numa o zi de dezlegare la frustrati si ma cearta lumea!

Multe scrii tu SF-ule dar adevar graiesti, desertaciune sunt toate, ca m-am uitat in postarile tale si am vazut ca sunt vorbe goale, si m-am intrebat: oare cine a scris aici, imparatul sau saracul? Oh, tu Bote' din popor...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 04 Mai 2012, 21:48

ce nu va bagati mah aici?
http://www.rapitori.ro/forum/daiwa-exis ... 19576.html

sau aici http://www.rapitori.ro/forum/pescuit-fl ... ng-f5.html :twisted:
cum sa-l mai injur pe pvtv ca n-o sa mai afle printre atatea posturi :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 04 Mai 2012, 22:00

Chief scrie:
Te-or cautat si de la NASA pt nodul ala da nici cu ei n-ai vrut sa vorbesti ca de fapt tu esti martoru lui Dumitru :lol:

Si sa nu incepi iara sa ne minti si sa ne pacalesti ca nu caut acum in arhive da la asta "PS. Aia cu nodu de 30 cm o spus-o Mihai , si era asa un ex. cand da el la Big Game , da un kinder ca tine inca nu are memoria bine stabilita si mai da rateuri , vezi tu , Bote isi aduce insa aminte , nu incepe si tu ca Gigel si-mi bagi in seama niste chestii care nu le-am spus niciodata" te prind iar, si o dam prin FG.
Inca te doare aia cu nodu , lasa ma ca or descoperii astia masina timpului ,o sa te poti intoarce mezozoic , ca sa scrii articole despre noduri in timp real :lol: :lol:

In rest , fac pariu ca aia cu nodu de 30 nu o sa mi-o gasesti niciodata din simplu motiv ca nu am zis asa ceva , da no , stresu care-l implica scrisu articolelor pentru tine te afecteaza :lol:

Bote din popor , asta-i buna :lol: :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 04 Mai 2012, 22:13

Ma bucur ca iti place, Bote din popor... e nice, da poate stii cine o scris asta

"Multi dintre voi aveti echipament performant rau , JDM , ramane o fitza daca faceti niste noduri de pe vremea Dam , Silstar , Cormoran
Ii ca un Lamborghini cu roti de Dacie
Degeaba ai super scula daca ai un nod naspa !

Stiu , in practica ajunge un Uni , un Albright , blablabla !Si chiar asa este !

Insa un FG de ex. ii un extra , care la o adica salveaza o naluca intr-o situatie in care un uni nu o face !

Cel mai simplu ii sa legi un FG pe un leader gros si in partea cealalta un Uni sau Albright ! Conditia ii sa le faci corect pe amandoua ! Tragi , si vezi care cedeaza ! Ii simplu !"

N-am niciun stres si nu-mi trebuie masina timpului...

Noapte buna!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 04 Mai 2012, 22:27

Da , io parca te-am rugat sa o bagi pe aia cu 30 de cm :wink: , ca o sa vezi cine o zis-o si in ce context , da no , cum sa arete Chief cum se impusca el singur in picior , asa in direct la ora de audienta :lol:

Tu ziceai ca o dam in Fg , pai tu ai dat-o :shock: ,incepi sa fi greu de inteles omule :shock:

Închis